Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 814
  • 373
  •   1
Отговори
# 60
leko1, не е важно какво мислиш ти,  а какво мисли жена му на любовника. Твоите мисли се споделят от едно има-няма 1% от женското население в цивилизования свят.

# 61

Защото е. Ако някой не го схваща, значи е или тъп, или злонамерен.

Или самият той е също такава гад мръсна.  Laughing

Аз съм такава душичка че не можеш да си представиш Trollface

# 62
Добре, а защо женения с две деца е непременно гад мръсна, който иска да злоупотреби с младата девойка? Не може ли действително да му е втръснало от киселата и отпусната жена вкъщи и да има реално сериозни намерения към едно младо момиче ... Младо момиче, с което може да сложи ново начало в живота си ? Повечето мъже действително мечтаят за такъв втори шанс в живота и са склонни да дадат мило и драго за такъв .

Защото е. Ако някой не го схваща, значи е или тъп, или злонамерен.
Просто си ползват една и съща, консуматорска гледна точка. На ползватели. Естествено им идва да лъжат явно "лелката", защото въображението им е бедно повече да измъдрят, за да отпуснат напрежението.
Затова се и чудя, жените как им се връзват и не успяват да ползват и те една и съща гледна точка...

# 63
  • София
А неприятната съпруга, от която копнее да се отърве Ванката, самостоятелно ли посещава същата кръчма или понякога му прави (неприятна и нежелана) компания?
Все едно слушам за пияндетата от съседната кръчма. И те са със самочувствие. И те изкарват цялото си свободно време на бира. И те пощипват сервитьорките. И всички до един са "баровци". Wink

# 64
Добре, а защо женения с две деца е непременно гад мръсна, който иска да злоупотреби с младата девойка? Не може ли действително да му е втръснало от киселата и отпусната жена вкъщи и да има реално сериозни намерения към едно младо момиче ... Младо момиче, с което може да сложи ново начало в живота си ? Повечето мъже действително мечтаят за такъв втори шанс в живота и са склонни да дадат мило и драго за такъв .

И с какво въпросния господин ще е добра партия за младо момиче? Ще й предложи брак и ще й направи деца ли? Тя, докато си завърши образованието и си хване професията в ръце, ще минат 10 години. Айде създавай ти семейство после с 50-годишен, а и какво да си говорим - човека деца си има. Иска младо гадже за кеф.

# 65
Учудвам се как едно 20-годишно момиче си пада по близо 40-годишен семеен мъж, ако ще най-готиния да е.
Там е проблема - тя си мисли, че си пада (направо се флюбва) по него. А всъщност това, по което си пада, е вниманието, което получава и интереса, който е предизвикала. Не самия "Иван" като физически данни, затова е и ослушването й за евентуална плътска връзка.

# 66
Спестявай си гадостите в живота. После съвестта мъчи, особено ако след десетина години някоя спи с твоя "Ванка", докато приспиваш децата.

Но пък от друга страна щом въобще се замисляш над тази жалка оферта на някакъв селски баровец, може пък да сте създадени един за друг. Simple Smile Само внимавай от два стола да не останеш на земята - това във връзка с щедрите му обещания за друга работа. Щедрите обещания и клетви свършват с половия акт.

# 67
Момиче, разбери, че никой не те напада. Всички са на твоя страна.

Не го защитавай тоя боклук. Няма свестен мъж, който женен и с деца да задиря момиченца със 17 години по-млади.

Все още си прекалено неопитна и не различаваш номерата от истинските качества.

# 68
Някои като ги удари хормона и психясват, но къде са младите колеги-сладури, къде е този дето го познава само в кръчмата. Я, у лево!

# 69
Към авторката - отговарям на първия ти пост. Когато бях на 23 години бях в същата ситуация, като теб, но с шефа ми, който беше на 38 г.. Постоянно си намираше работа в отдела, в който работех, непрекъснато ме привикваше "по работа" в кабинета си. Обясняваше ми колко е нещастен с втората си съпруга, колко неудовлетворен се чувства в брака си, колко бил неразбран, нямало любов, само съжителствали заради детето, не правели секс от месеци и т.н. и т.н. Това продължи около 2 месеца. Накрая аз глупачката се поддадох. Започнах връзка с него. Влюбвах се с всеки изминал ден все повече и повече, а той ставаше по-очарователен, постоянно ми говореше колко е влюбен в мен, как иска да имаме деца, как си представя бъдещето с мен. И така, една година по-късно съвсем неочаквано в работата се появи съпругата му. И шокиращо за мен беше бременна в 6-тия месец. Не е нужно да ти обяснявам колко зле се почувствах.
Разказвам ти това не защото се гордея с действията си, а за да ти обясня, че си много млада и наивна, и това ще ти изиграе лоша шега. Не повтаряй моята грешка, а се поучи от нея, защото мисля, че твоя случай е абсолютно същия, като моя.

# 70
Ахаххаха аз какво казах преди малко  hahaha

Даже почти съм убедена, че анонимката е Зайчето.

# 71
  • София

Може, що да не може!?
Тя, жена му си е донесла децата от вкъщи- зестра, а и да я питаш защо е вечно кисела, като юнакът само в петък и събота пие в кръчмата и сваля студентки!? newsm78

Пък може и изведнъж да е прозрял, че жена му вече не му импонира интелектуално, докато студентката му е таман по мярка? На всичкото отгоре, какво са едни 18- 20 години разлика за сериозните намерения? Mr. Green

# 72

И с какво въпросния господин ще е добра партия за младо момиче? Ще й предложи брак и ще й направи деца ли? Тя, докато си завърши образованието и си хване професията в ръце, ще минат 10 години. Айде създавай ти семейство после с 50-годишен, а и какво да си говорим - човека деца си има. Иска младо гадже за кеф.

Младата винаги върви с опцията кеф, не виждам какъв е проблема, тя на 30 той на 47 ? Даже познавам мъж , който на 60 забремени момиче на 24. Сега той е на 74 , тя е на 38 и имат 14 годишен син . Той има няколко деца от предишни бракове. Случват се такива неща в живота. Какво ли е намерила тя на 24 в 60 годишен .

# 73
Скрит текст:

Може, що да не може!?
Тя, жена му си е донесла децата от вкъщи- зестра, а и да я питаш защо е вечно кисела, като юнакът само в петък и събота пие в кръчмата и сваля студентки!? newsm78

Пък може и изведнъж да е прозрял, че жена му вече не му импонира интелектуално, докато студентката му е таман по мярка? На всичкото отгоре, какво са едни 18- 20 години разлика за сериозните намерения? Mr. Green

А и лелката с децата, за такъв мъжкар, каква ли тегоба са! Joy

# 74
не виждам какъв е проблема

Я забърши очилата! Може да ти се проясни пред погледа...

Общи условия

Активация на акаунт