Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 805
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
Ами в нейния случай може да помогне да се надуе до степен на недосегаема девствена богиня. Майната му на привличането на мъжете, това е толкова тривиално и банално...нали целта в крайна сметка е да има съпруг от гилдията и печеливша практика. И по възможност да не мори пациенти с проба-грешка...

# 226
  • София
Върти-сучи, пак до уморяване на пациенти стигаш. Не ти ли писна? Анатомията не си ли гледала? Тая и оная работа са различни неща.
Все си мисля, че целта е да намери човек, когото да обича и с когото да са съвместими (вк. сексуално) и да гледат в една посока. Не зная дали двама лекари е най-добрата комбинация, да не започнат да се надцакват.

# 227
Е те ще са с различни и допълващи се специалности:) и ще си препращат пациенти.

# 228
Я по същество: кажете името на тая кръчма, да ходят БГ Мамите да пият по бира там:)

Ако сформирате група пишете и мен. Само дано някоя от нас не остане "приятно" изненадана, ако засече там примерния си съпруг. При това положение вярвам, че всички ще помагаме - едни в боя на Иванчо, а други в осигуряването на алиби  Simple Smile

Шегата си е шега, но истината е, че има два типа хора. Едните биха приели чужди съвети, биха се поучили от чужд опит и не биха допуснали чужди грешки. Този тип за съжаление са малко, особено на възрастта на авторката. Втория тип /масовия/ вярват, че тяхната история не е, като на останалите, че на тях това никога няма да им се случи и се надяват, че тяхната любов ще бъде истинска и за цял живот. Въпросът е авторката от кой тип ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ да бъде. От постовете й ми изглежда умно и земно момиче, и искрено се надявам да бъде от първия тип. Но истината е, че много рядко се случва разума да пребори сърцето.

# 229
Скрит текст:
Лошото е, че на нейните години всеки си мисли, че неговата история е друга, точно този Иван не е като тези, описваните във форума, тези лелички не разбират, ситуацията е различна... Ще се опари момичето и ще разбере. Но преувеличаването и цинизмите само й доказват, че нещата при нея стоят по различен начин и ще я подтикнат да действа, спокойна, че вие тук говорите за някакви други случаи, не за нейния.
Кое точно е преувеличаване и цинизъм?
Кой добър, качествен и стойностен мъж ще кибичи всяка седмица по кръчми и ще се сваля със сервитьорки?
Да излезе семеен мъж с приятели на по бира е едно, да дреме в кварталната кръчма, бройкайки маНдамите и да се чуди коя как да свали, е друго.
Самата фраза "....ако Не бях женен, щях..!"  не е цинична, а показателна за стила му на мислене и действие.Писах назад, как трябва да се "чете" тя....
Нима шефа й не я "предлага на тепсия" на аверите си?Каква работа има, и какви общи теми, едно 20 годишно момиче-студентка, с група 40 годишни женени мъже?
Самата ситуация, в която е поставена авторката, е цинична сама по себе си.Само дето тя не се усеща, носеща се на "крилете на чистата любов" на Иван.

Цинично е обясняването как щял да стане от нея и да се намести между кълките на жена си, преувеличено е, че е пропаднал пияница, който дреме от сутрин до вечер над чашата и още много примери, не ми се рови. Сега, на мен и на теб тоя ми ти Иванчо е ясен, но имайте предвид, че в действителност описанията тук няма как да съвпаднат с реалността.
  Този "чичак", както се нарича в темата, най-вероятно е много симпатичен млад мъж (на 38 чичак, WTF?), който се държи възпитано и културно и прави впечатление на свестен и интелигентен човек. Вие да не си мислите, че си е паднала по чичак по потник на дупки с шкембе? Страда, защото е влюбен, но не може да си позволи забежка. Ако се замислим над написаното от авторката, той не е искал нито секс, нито даже на кафе да излязат. Държи се, все едно много му се иска да има отношения с момичето, но за съжаление е женен и не може да си позволи подобно нещо, но пък за сметка на това би предложил работа. Изобщо не е казано, че представя жена си като вещица, напротив. Просто изпитва чувства, които няма как да се контролират. Ето толкова чисто е всичко в главата на 20 годишно момиче.  Да не си мислите, че Иванчо влиза с мачовска походка и оглежда сервитьорките и се чуди коя да чукне и като избере и се провиква ей, шшш?

# 230

Все си мисля, че целта е да намери човек, когото да обича и с когото да са съвместими (вк. сексуално) и да гледат в една посока.

Което без съмнение е факт с женен мъж, със 17 години по-възрастен, дето без грам притеснение от тези два факта задиря момиче, което за малко може да му е дъщеря.

Цинично е обясняването как щял да стане от нея и да се намести между кълките на жена си

А не е ли вярно?
Истината е цинична и за това не е виновен съобщаващият я. Ако пък Мони иска да не я вижда, няма сила, която да й отвори очите. Също така истината не се променя от обстоятелството дали сменящият чифта кълки е красив чаровник или шкембелия с потник.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 14:21 от Анонимен

# 231
Цинично е обясняването как щял да стане от нея и да се намести между кълките на жена си...

Това не е цинично, а най-вероятно факт.  Peace Или приемаме, че не спи с жена си?  Laughing

# 232
  ... Страда, защото е влюбен, но не може да си позволи забежка. Ако се замислим над написаното от авторката, той не е искал нито секс, нито даже на кафе да излязат. Държи се, все едно много му се иска да има отношения с момичето, но за съжаление е женен и не може да си позволи подобно нещо, но пък за сметка на това би предложил работа. Изобщо не е казано, че представя жена си като вещица, напротив. Просто изпитва чувства, които няма как да се контролират. Ето толкова чисто е всичко в главата на 20 годишно момиче.  Да не си мислите, че Иванчо влиза с мачовска походка и оглежда сервитьорките и се чуди коя да чукне и като избере и се провиква ей, шшш?
Бе тя може да си мисли и че е Кейт Мидълтън, ама не е.

# 233
Скрит текст:
Скрит текст:
Лошото е, че на нейните години всеки си мисли, че неговата история е друга, точно този Иван не е като тези, описваните във форума, тези лелички не разбират, ситуацията е различна... Ще се опари момичето и ще разбере. Но преувеличаването и цинизмите само й доказват, че нещата при нея стоят по различен начин и ще я подтикнат да действа, спокойна, че вие тук говорите за някакви други случаи, не за нейния.
Кое точно е преувеличаване и цинизъм?
Кой добър, качествен и стойностен мъж ще кибичи всяка седмица по кръчми и ще се сваля със сервитьорки?
Да излезе семеен мъж с приятели на по бира е едно, да дреме в кварталната кръчма, бройкайки маНдамите и да се чуди коя как да свали, е друго.
Самата фраза "....ако Не бях женен, щях..!"  не е цинична, а показателна за стила му на мислене и действие.Писах назад, как трябва да се "чете" тя....
Нима шефа й не я "предлага на тепсия" на аверите си?Каква работа има, и какви общи теми, едно 20 годишно момиче-студентка, с група 40 годишни женени мъже?
Самата ситуация, в която е поставена авторката, е цинична сама по себе си.Само дето тя не се усеща, носеща се на "крилете на чистата любов" на Иван.

Цинично е обясняването как щял да стане от нея и да се намести между кълките на жена си, преувеличено е, че е пропаднал пияница, който дреме от сутрин до вечер над чашата и още много примери, не ми се рови. Сега, на мен и на теб тоя ми ти Иванчо е ясен, но имайте предвид, че в действителност описанията тук няма как да съвпаднат с реалността.
 Този "чичак", както се нарича в темата, най-вероятно е много симпатичен млад мъж (на 38 чичак, WTF?), който се държи възпитано и културно и прави впечатление на свестен и интелигентен човек. Вие да не си мислите, че си е паднала по чичак по потник на дупки с шкембе? Страда, защото е влюбен, но не може да си позволи забежка. Ако се замислим над написаното от авторката, той не е искал нито секс, нито даже на кафе да излязат. Държи се, все едно много му се иска да има отношения с момичето, но за съжаление е женен и не може да си позволи подобно нещо, но пък за сметка на това би предложил работа. Изобщо не е казано, че представя жена си като вещица, напротив. Просто изпитва чувства, които няма как да се контролират. Ето толкова чисто е всичко в главата на 20 годишно момиче.  
Скрит текст:
Да не си мислите, че Иванчо влиза с мачовска походка и оглежда сервитьорките и се чуди коя да чукне и като избере и се провиква ей, шшш?
Е, именно, де....  точно защото тя, поради младостта си и неопитността си с мъжете вижда именно това-една изкривена картина на истинската действителност, повечето постове й показват какво се случва реално.
А и, доколкото схванах от написаното, те са още в началото на свалката...той просто опипва почвата, пробва дали тя ще поддаде или ще го отреже.Ако тя "захапе", със сигурност ще последват и сценариите с "лошата жена у дома/липсата на разбиране и секс/семейните проблеми....", абе, знаете репертоара на всеки такъв сваляч, да не изреждам.
А какво ще стане, когато преспят и тя падне в капана окончателно, започвайки да се надява на нещо повече и да го подпитва "накъде отива връзката им", вече писах назад.

# 234
  • София
Все си мисля, че целта е да намери човек, когото да обича и с когото да са съвместими (вк. сексуално) и да гледат в една посока.
Което без съмнение е факт с женен мъж, със 17 години по-възрастен, дето без грам притеснение от тези два факта задиря момиче, което за малко може да му е дъщеря.
Отговарях на поста на Сирената и нейните мечти за лекар....явно й е комплекс.
Нищо не пречи и да им се получи, ако юнакът се разведе по свое желание или принуда. Нали знаете приказката "е*и, учи" - ще си я обучи на което го кефи, а може и на двамата да е добре.
Ще й угажда и ще я глези, а само си представете да има 2 дъщери и тя да му роди момче. Тогава, тогава, предвиждам такъв живот...
 Joy  Joy  Joy Вижте какво открих като дефиниция, извинявам се на нежните души, чиито уши не са чували такива изрази:
Скрит текст:
Е*и Учи се отнася да правиш образователен секс с млада служителка или работничка, която не желае или няма интерес да се образова професионално
"Когато не можеш да обучаваш младите мениджърки да правят рекламни сделки и младите журналистки да списват едно печатно издание добре, поне ги образовай практически да се е**т добре. "
Петьо Блъсков от София
Сигурно цитират Блъсков от Часовете

# 235
Нищо ли не пречи юнакът да се разведе?
Ами като за начало той директно й е казал, че тая няма да стане.

Би могло, но ако той е на 50 (и жена му там някъде), а тя - на 25. Но той на 38 все още е в разцвета си, тепърва очаква още много пеперудки да му кацнат на тичинката, а и жена му сигурно не е за изхвърляне. Така че 20-годишните сервитьорки попадат в графата "леко забавление" и дотам.

# 236
Ама уж всички тук са с идеята да й налеят акъл... е не става с цинизъм и с гнусотии. Изобщо как ви идват на ума подобни глупости "ще стане от нея и ще легне между кълките на жена си"? Наивна е, да, но действителността, която тук й се представя, няма нищо общо с нейната реалност. Просто няма как да й вършат работа съвети, които не отговарят на нейната ситуация в очите й. Защото вие си пишете, тя си чете и си мисли - о, не се отнася за мен, то не са така нещата.

# 237
Никой не е виновен, че нейната реалност не съвпада с Реалността. Нито  е  в неин интерес някой тук да й захаросва Реалността, само и само да се доближи до розовите облаци, които обитава. По-скоро би трябвало да се постресне, че има такова единодушие от страна на съвсем непознати хора. Поне така би направил един умен човек. А един глупав пубер (иначе може да е много умна по науките, но житейски да си е глупав пубер) би навирил нос и би пратил у лево всеки, чието мнение не съвпада с неговото, без въобще да го подложи на критичен анализ. Ами няма какво да се направи в този случай - човек от акъла си пати в крайна сметка.

# 238
  • Насред хаоса
Нищо не пречи и да им се получи, ако юнакът се разведе по свое желание или принуда.
Но няма да се разведе. Да не е луд да си разваля спокойствието. Неслучайно в такива случаи повечето пъти жените предприемат развод, защото на муньо си му е добре така и хич не ще да се главоболи с разводи и прочие проблеми покрай тях. Ако не бъдат изритани от жените си, повечето хич и няма да помислят за развод. Жалкото е, че все още се намират млади момичета без опит, които да се подлъгват по празните им приказки и да губят години ценно време. Хората са казали -  не го слушай какво говори, ами го гледай какво прави.

# 239
Ама уж всички тук са с идеята да й налеят акъл... е не става с цинизъм и с гнусотии. Изобщо как ви идват на ума подобни глупости "ще стане от нея и ще легне между кълките на жена си"? Наивна е, да, но действителността, която тук й се представя, няма нищо общо с нейната реалност. Просто няма как да й вършат работа съвети, които не отговарят на нейната ситуация в очите й. Защото вие си пишете, тя си чете и си мисли - о, не се отнася за мен, то не са така нещата.
Ей от такива "Оо, това не се отнася за мен и него!" ситуации, много жени си гледат сами децата, а любовника (дето е свалял звезди) все още дреме при жена си и законните си деца....И тук, във форума, има такива.
Дано авторката вкара поне малко мисъл и не се озове с дете, чакайки баровеца да зареже жена си.

Общи условия

Активация на акаунт