Неведнъж казах, че внимание от връстници не ми липсва, друг е въпроса, че на моята възраст момчетата се държат, като 12 годишни. Прочетох някъде из мненията, нещо относно бившия ми приятел и по-точно, кой кого оставил. Разделихме се по взаимно съгласие, просто не вървяха нещата, имахме коренно различни представи за това какво трябва да правиш на тази възраст. Той дори прекъсна и реши, че не е нужно да учи. Това е момче година по-голямо от мен, ценностната система и идеалите им за бъдеща перспектива се изчерпват до работа по 12 часа и 1000лв. заплата, никакво умствено развитие. Темите, на които можеш да говориш с хора на моята възраст не са много, никак даже. Да не говорим какви медици се обучават и вероятно ще се дипломират, наркотиците са нещо в реда на нещата..
Не искам да разбирате написаното от мен, като намерение да си търся "чичак", но може би момче с около 5-6г. по-голямо от мен, да.
Аз лично се радвам, че се включваш от време на време. Дано четеш всички коментари, за да виждаш различни гледни точки. Би ли споделила дали има някакво развитие с "Иван" и дали си обмислила нещата спрямо него? Как мислиш да процедираш от тук нататък?