Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 730
  • 373
  •   1
Отговори
# 330
Не че искам да засегна някой, но почерпените клиенти често се шегуват със сервитьорките, тъй като по нашите ширини те са най-често по-леки жени, леко глуповати и т.н. Ако ти не се асоциираш с този тип жени, просто недей да бъдеш причина за съсипване на семейство.....тази ненормална разлика в годините, фактът, че човекът е женен и има две деца....не е добра идея да се намесваш!

Мен ако питаш, с такъв мъж, това семейство си е отдавна съсипано....

# 331
Не че искам да засегна някой, но почерпените клиенти често се шегуват със сервитьорките, тъй като по нашите ширини те са най-често по-леки жени, леко глуповати и т.н. Ако ти не се асоциираш с този тип жени, просто недей да бъдеш причина за съсипване на семейство.....тази ненормална разлика в годините, фактът, че човекът е женен и има две деца....не е добра идея да се намесваш!

Съгласна съм, ако не е авторката на темата, то ще е някоя друга. Просто не виждам смисъл младо момиче, за което животът тепърва започва да губи време с някакъв за нейната възраст чичо. Имам една близка приятелка, разведе мъж много над нейните години, забременя, той си хвана друга-по-млада.

# 332
Авторке съвсем изчезна и нищо не пишеш,беше ли на работа петък,събота и неделя,Иван появи ли се?

# 333
  • Paris, France
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2209738/Never-marry-ol … relationship.html

За тези, които се питат има ли смисъл.

# 334

Съгласна съм, ако не е авторката на темата, то ще е някоя друга. Просто не виждам смисъл младо момиче, за което животът тепърва започва да губи време с някакъв за нейната възраст чичо. Имам една близка приятелка, разведе мъж много над нейните години, забременя, той си хвана друга-по-млада.

Ей това ми е най-чудно!? Как може някой да " разведе" някой друг? Това е невъзможно! Все едно аз да кажа, че любовницата на бившия ми ни е развела. Ми не е така. Аз се разведох. Мое беше желанието, а причината е неговия избор, а не конкретната жена. На нейно място може да е всяка. Важен е избора на мъжа да постъпи по този начин.

# 335
Ей това ми е най-чудно!? Как може някой да " разведе" някой друг? Това е невъзможно! Все едно аз да кажа, че любовницата на бившия ми ни е развела. Ми не е така. Аз се разведох. Мое беше желанието, а причината е неговия избор, а не конкретната жена. На нейно място може да е всяка. Важен е избора на мъжа да постъпи по този начин.

Точно така. Жената се жени за мъжа и се развежда с него заради глупостите, които той сътворява по време на брака. Външните хора не носят отговорност за действията на двама души в един брак.

# 336
Така е. И обикновено повода се появява, когато я има причината

# 337
Винаги има причина и повод Simple Smile Причината е проблем във връзката, поводът е новата жена Simple Smile

Точно така. Жената се жени за мъжа и се развежда с него заради глупостите, които той сътворява по време на брака. Външните хора не носят отговорност за действията на двама души в един брак.
Ама защо говорите само за вина в мъжа!? За провала на един брак винаги има двама виновни!

# 338
Това въобще не е истина.

# 339
Това въобще не е истина.
Разбира се, че не е истина. Винаги и за всичко са виновни мъжете!

# 340
И това не е истина.

Не случайно при развод има опция "по вина на..."

# 341
Но може и да е по взаимно съгласие.

# 342
Опцията "по вина" никой нормален човек не си го причинява Simple Smile В България от това нямаш никаква полза, само трябва да се излагаш да водиш свидетели и др. подобни. За какво са ти тия циркове? Дори и когато единият е в пъти по-виновен, хората се развеждат "по взаимно съгласие", понеже реално вече не могат да се траят.

Това го знам от собствен опит Simple Smile Не знам къде ми е вината, че съм си гледала и децата, и работата, и семейството Simple Smile Е, да избрала съм си въпросния мъж навремето - това е. Wink А той пък след няколко години вече не е искал да е семеен - здраве да е.

На Запад или в Щатите, където за жените има издръжка или някакви по-големи облаги, може и да си струва. Но в България е само допълнителен сеир за адвокати и съдии, а те са се нагледали на хитове отдавна. Каква ти е ползата да търсиш вина? Търси как да си живееш добре и майната му на другото.

# 343
  • София
Когато половинът откаже развод по взаимно съгласие, го завеждаш по вина. При мен поне така стана. На второто дело вече беше самоинициативно взаимно съгласен.

# 344
  • София
Мислиш ли, че няма хора, които нарочно "не дават" развод?
Човек, бракувал се по финансови или логистични причини, дали току-така ще си развали рахата?

Общи условия

Активация на акаунт