Кралски работи и клюки - 15

• 63 966
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря на всички за отговорите! Научих много полезни неща!
А на мен ми е любопитно защо са ти полезни тези неща?От постовете ти имам чувството че си пряко свързана по някакъв начин с това семейство.Толкова подробно проучващ кралското семейство човек не бях срещала тук за това ми е интересно.Извинявай ако съм те притеснила с въпроса си.

Хи-хи, и аз много се смея като  чета  постовете на s11s11. Звучат ми като на някой детектив, който ;со кротце, со благо;, гледа да изкопчи някаква информация.  Joy Joy Joy То пък една иформация  hahaha
Или на пишман журналист, който събира информация за статията си.  Mr. Green

# 376
  • Истински се вижда само със сърцето.
Или на хроникьор който обследва историите на известни семейства Simple Smile

# 377
Благодаря на всички за отговорите! Научих много полезни неща!
А на мен ми е любопитно защо са ти полезни тези неща?От постовете ти имам чувството че си пряко свързана по някакъв начин с това семейство.Толкова подробно проучващ кралското семейство човек не бях срещала тук за това ми е интересно.Извинявай ако съм те притеснила с въпроса си.

Не, не си ме притеснила. Такава съм по отношение на нещата, с които се занимавам. Забелязвам детайли. Ровя се в дреболии и не ми е досадно. Характер. А по отношение на британското кралско семейство, вече го писах няколко пъти - там стават много интересни неща, които преди време нямаше как да станат. Това предизвиква интереса ми - защо? 
Права си, на това място се обсъжда най-вече стайлинга. Обаче забелязах, че има хора, които биха коментирали и друго. Знаят много и когато ги попитат - отговарят. Те много ми помагат да науча някои неща. Не мога да изчета всичко. А тук има мнения/отговори, в които е синтезирана информация от няколко източника. Тези хора имат и страхотни разсъждения. Заради тях стоя тук.

# 378
  • София
Принцеса, макар и не по произход

Не се учудвам, че Мегън не харесва Тръмп, филмовият свят общо взето са демократи, а специално него доста го "храниха"

# 379
  • София
Поредната глупава статия https://www.vanityfair.com/style/2018/07/melania-trump-meghan-ma … d=social_facebook
Направо не ги разбирам защо си смучат от пръстите тези статии Flushed

# 380
Мен не ме дразнят постовете на s11s11. По-скоро ме забавляват. Grinning Дразня се на крайни злобни мнения.
Това с конспирациите въобще не го вярвам. Не си представям как Камила по цял ден чертае сложни пъклени планове, а Чарлз се чуди как да "ритне столчето" на Mammy. Laughing

Най-вероятно денят им минава нещо от сорта на:
К: Гуд морнинг, май дарлинг Чарли ? Времето днес е чудесно! Какво ще закусваме? Наденички с боб или кифлички с масло?
Ч: Наденички, ъф корс! Джон, бихте ли ни сервирали наденички!
К: Каква ни е програмата за днес?
Ч: Трябва да срежем две ленти до обяд, а довечера сме на прием, даван от Лейди Роуз.
К: Великолепно, honey! Следобяд мисля да пия чай с лейди Джейн!

Grin

# 381
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мен не ме дразнят постовете на s11s11. По-скоро ме забавляват. Grinning Дразня се на крайни злобни мнения.
Това с конспирациите въобще не го вярвам. Не си представям как Камила по цял ден чертае сложни пъклени планове, а Чарлз се чуди как да "ритне столчето" на Mammy. Laughing

Най-вероятно денят им минава нещо от сорта на:
К: Гуд морнинг, май дарлинг Чарли ? Времето днес е чудесно! Какво ще закусваме? Наденички с боб или кифлички с масло?
Ч: Наденички, ъф корс! Джон, бихте ли ни сервирали наденички!
К: Каква ни е програмата за днес?
Ч: Трябва да срежем две ленти до обяд, а довечера сме на прием, даван от Лейди Роуз.
К: Великолепно, honey! Следобяд мисля да пия чай с лейди Джейн!

Grin

Joy Joy Joy

Диалогът е трепач Wink

Аз също нямам против постовете на s11s11 и на мен са ми забавни Simple Smile

# 382
  • София
Къде ги виждат тези прилики в дрехите, не знам Grinning

Аз все си мисля, че Камила по-скоро не би искала Чарлз да стане крал. Може и да го подкрепя на тази тема, но стане ли той, вниманието страшно много ще се фокуси в нея, ще почнат едни интриги, статии, ще я следят непрекъснато-какво уж казала, направила, погледнала. Надали им се занимава с драми сега. Той иска да си ловува и да си чете вестниците, тя да си пие чай с кифлички на някоя тераса и да гледа розите. Евентуално Чарлз може да иска да се възползва от правото си, но пък си мисля, че се притесняват от евентуалното внимание.

# 383
  • Sydney
А забравих, Южени е поканила една от дъщерите на Роби Уилямс за шаферка... статията тр да я изровя...

Намерих я:

https://www.google.com.au/amp/s/amp.news.com.au/entertainment/ce … 0c7b3609bfc901a57

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 12:31 от benitabeni

# 384
  • София
Къде ги виждат тези прилики в дрехите, не знам Grinning

Аз все си мисля, че Камила по-скоро не би искала Чарлз да стане крал. Може и да го подкрепя на тази тема, но стане ли той, вниманието страшно много ще се фокуси в нея, ще почнат едни интриги, статии, ще я следят непрекъснато-какво уж казала, направила, погледнала. Надали им се занимава с драми сега. Той иска да си ловува и да си чете вестниците, тя да си пие чай с кифлички на някоя тераса и да гледа розите. Евентуално Чарлз може да иска да се възползва от правото си, но пък си мисля, че се притесняват от евентуалното внимание.

Че и сега я следят...ей тези последните "факти" как убеждавала Мегън да не приема.
Разбира се, че ще си станат крал и кралица (или принцеса - все тая), когато им дойде времето, освен ако Бети не преживее Чарлс (дано не се случва).

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 12:38 от Lana

# 385
  • София
Разкошна лятна рокля от Летисия
http://0.t.cdn.belga.be/belgaimage:137871769:1800x650:w?v=5b2b8ed5&m=cgjdjlfe
http://imageupper.com/i/?S1100010010021X15313951215381
http://imageupper.com/s11/1/1/X15313951215381_1.jpg
Обувките също, но цветът е ужасен за моя вкус

# 386
Аз съм същата, като s11s11. Грабне ли ми интереса нещо ровя, чета, събирам мнения, факти и т.н., като луда. А тази тема ми е любима - толкова много научих от нея /не само за тоалетите и шапките/, че вече гордо водя дискусии на тема "Английското, кралско семейство"  Simple Smile Имам още две любими теми /коли и кучета/ и постоянно се интересувам и от тях. Определено смятам, че темата помага за сериозно обогатяване на общата култура на човек  Simple Smile

И за да не е спам да кажа - хубаво е, че Меган няма да присъства на срещата със сем. Тръмп. Не само, защото се е изказвала срещу Доналд Тръмп, а защото ще я скъсат от сравнения с Мелания след това. А Мелания е толкова висока летва, че Меган няма как да се доближи до нея, камо ли да я прескочи. И това ще й донесе само критики и негативи, които точно сега, когато е още в началото, ще й повлияят зле на крехката репутация в кралското семейство

Ах, Летисия - как може всеки път да изглежда толкова перфектно тази жена. Страхотна е

# 387
Е, чак пък такава летва не е Мелания.

Тази рокля ме шокира, когато я видях по-рано днес
https://metrouk2.files.wordpress.com/2018/07/sei_21355497.jpg?w= … ;h=555&crop=1

# 388
  • София
На мен ми е летва само за максимално злобно излъчване Grinning Не мога да реша коя е "по"- тя или Виктория Бекъм. Grinning

# 389
Под "висока летва" имам предвид цялостния имидж на Мелния - визия, стил на обличане, популярност, излъчване, маниери. Според мен Меган би стояла, като развълнувана тийнейджърка, като я знам, как постоянно се хили, чуди се къде да си сложи ръцете и потупва мъжа си, когато е нервна

Общи условия

Активация на акаунт