Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 157
  • 417
  •   1
Отговори
# 105
Моята любима дестинация за пътуване и почивка е Испания.

# 106
Много ми се иска да посетя едно кипро островче в Италия - Капри.
Заради красивите градинки и морски гледки, хубавото вино и морската храна.

# 107
Нямам любимо място. Искам да обиколя света.
Поне два пъти!

# 108
Родопите

# 109
Индия е страната, към която изпитвам огромно любопитство. Не че някога ще се осмеля да отида, но ми е интересна тази смесица от бедност и богатство. Камбоджа, Лаос, Виетнам, Куба бих посетила с удоволствие - не са типичните туристически дестинации и точно затова ме привличат.

# 110
  • София
Любимата ми дестинация е яз. Въча Simple Smile Красотата, спокойствието и тишината са максимално зареждащи Simple Smile

# 111
Обичам да пътувам, но не служебно, а за почивка. Любимата ми дестинация е Созопол, имам прекрасни спомени от едно лято на 1999 г.

# 112
Северното Черноморие.

# 113
Моята любима дестинация е Велинград .Градът е спокоен,тих и с лечебна минерална вода.

# 114
Всяко място с любими хора е страхотно. В началото на тази година ходихме на екскурзия с приятеля ми и приятелска двойка в Милано. Беше страхотно! Посетихме и Комо, както и къщата на Пенчо Славейков, където са били и последните му дни.

# 115
Бих искала да посетя Тайкланд някой ден. Харесват ми плажовете, екзотичните плодове, красивите храмове, богатата култура.

# 116
Имам голямо желание да посетя Тайланд, с нейната екзотична и красива природа.

# 117
Едно от любимите ми места в България е Несебър. Много бих искала да посетя Египет.

# 118
Нямам любима дестинация, предпочитам да ходя на различни места.
На Рупите и Сандански съм ходила няколко пъти и винаги ми е харесвало и бих отишла пак.

# 119
Мечтая да видя Норвежките фиорди, да се разходя из Шведски гори, изобщо Скандинавските държави са ми присърце.

Общи условия

Активация на акаунт