Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 156
  • 417
  •   1
Отговори
# 90
Не съм излизала извън България и бих искала да видя много места,но първото е Италия. 😍

# 91
 Индия , Китай и Япония са местата за които мечтая да посетя, но не просто на екскурзия, а да мога да поживея там, да усетя атмосферата и хората, да не ме притискат време и пари ....... мисля, че ще ми остане мечта.

# 92
Любима дестинация ми е Северното ни Черноморие, а мечтая за Куба:heart_eyes:

# 93
  • София
Мечта ми  е Тайланд - екзотична, различна, разнородна.

# 94
  • София
Италия-красота,богата история много културни паметници,неустоима кухня и вина Simple Smile

# 95
Обожавам морето и харесвам всички дестинации с море. От Българското черноморие харесвам всяко едно местенце от Ахтопол до Балчик. Всяко едно ходене до морето за мен е специално, свързано с хубави моменти с любимите хора.

# 96
  • София
Здравейте!
Любимата ми дестинация в България е нашето Черноморие, защото е много красиво, а в чужбина - Дубай, защото е екзотично и прекрасно.

# 97
  • Стара Загора
Здравейте. Моята любима дестинация е девствената Тоскана. Това място е божествено. Ако обичате приказки - несъмнено трябва да посетите тази част на Италия. Там ме заплениха безкрайните зелените поля в подножията на  хълмове, обрасли с лозя, върху които са настанени страхотни вили в стар стил. Обградена със сини води на моретата , тя е апетитна и за хората, които обичат да плажуват. Тоскана притежава една от най-добрите кухни, които обожавам. Антипасти, примо , секонди.... Там пастата е друга, зехтина също е важен атрибут за тосканци, сиренето пекорино , пармезана преоткрих за подправяне на много повече ястия (освен върху макаронени изделия както ние сме свикнали)  , страхотен аромат на лимон,  без любимият сладолед за всички възрасти  желато и "тортата на баба" картинката нямаше да е толкова сладка ...
Горещо препоръчвам точно тази част на Италия.

# 98
  • София
Франция , Париж , това е любимата дестшнация  на мен и съпруга ми. На всяко посещение я преодкривам отново и отново. Извън туристическата зона , се открива един страхотен град. Възхищавам се на хората там , маниерите им , начина им на общуване и културата им.

# 99
Моята любима дестинация е Созопол, защото е древен античен град с много история. Харесват ми разходките по калдаръмените улици в Стария град и сладкото от зелени смокини.

# 100
Любима дестинация  - Родопите. Заради красотата на планината, тишината, лятната прохлада и зимната белота, най-вече заради хората там, безкрайно добри и гостоприемни. Място, където си почиваш и тялом и духом, все едно се възраждаш, всичко дребнаво, злобно и лошо остава някъде далече. Защото Родопите са като живо същество, силно, здраво, даващо усещане за защитеност и непреходност. Peace

# 101
  • оттам, откъдето започва България
Любимата ми дестинация е свързана с децата ми - добрата стара Англия.
Освен това винаги съм мечтала да посетя Китай или Япония. Simple Smile

# 102
  • Варна
Тайланд,мистика е за мен и голяма мечта Simple Smile

# 103
  • Лясковец
Моята любима дестинация е морето и Приморско,спокойно море,много забавления,за чужбина за съжаление нямам тъй като не съм излизала на вън.

# 104
Любима дестинация ми е Лондон. Харесвам ритъма, атмосферата и богатството на различни култури и националности в този град.
Мечтая си да посетя Япония.

Общи условия

Активация на акаунт