Сподели своята мечтана дестинация и участвай за награди с Lidl

• 30 155
  • 417
  •   1
Отговори
# 75
  • I want it all and I want it now.
Да обиколя света😊 Това ми е мечта.

# 76
Любимата ми дестинация в България са Родопите. Невероятна красота и енергия има там. Мечтаните ми дестинация са Сантории и  Лисабон

# 77
Обожавам летуванията си в Гърция, заради чистите тюркоазени заливи, запазената и незастроена природа около тях, лежерния и позитивен живот, който тече там. Отново мечтая края на лятото да ме отведе там Blue Heart

# 78
Любимата ми дестинация е Англия. Посещавала съм я веднъж, но бих искала отново да се разхождам по улиците на Лондон.

# 79
  • Велико Търново
Любимите ми дестинации са все в Родопите. Харесва ми онова безвремие, което усещаш там. Прекрасните гледки навсякъде и истински свързаните със земята хора😊 Мога да ходя там всеки месец- от Смолян до Ивайловград 😊😊

# 80
Мечтана дестинация-една?! О, те са толкова много.
С мм обичаме да пътуваме. Били сме предимно в България и Европа!
От Европа искам да отидем в Италия, по-конкретно във Венеция и Флоренция.
В по-смелия вариант, мечтая да посетим Доминикана.

# 81
Мечтана  дестинация -Дубай.
Любима дестинация-Гърция.

# 82
Моята мечтана дестинация е Малдиви.Удивителна красота,бели плажове,веещи си палми,сини води....мечти

# 83
  • Бургас
Бих искала да отида в Прага. Била съм там преди много години , но с малко дете и освен от къщи до детската площадка и магазина никъде не съм ходила. Ще ми се да разгледам забележителностите, а там наистина има какво да се види.

# 84
Мнооого искам да ида в Кападокия! Тази година ми е номер едно в мечтаните дестинации. 💗

# 85
Всяка дестинация, ако  споделена със съпруга ми, става мечтана и незабравима. Hands Thumbsup

# 86
  • Димитровград
Моята любима дестинация е Несебър.

# 87
Моята любима дестинация е Италия! Такава красота, спокойствие и любов на едно място не смятам, че има Wink Прекрасна е

# 88
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Любима дестинация са ми всички красиви плажове, независимо от тяхното местоположение в света. Мечтаните такива са много - Малдивите, Сейшелите,Филипините, Търкс и Кайкос, Австралия....

# 89
Любима дестинация, някъде из зимните курорти на Австрия или Канада. За мен няма по-приятно нещо от горещо външно джакузи, със спираща дъха зимна картина и любим човек.

Общи условия

Активация на акаунт