Аз ли съм изкукуригала или си имам работа с психар все още не мога да си отговоря 
Пишете ако имате подобен екземпляр вкъщи или имате да кажете нещо смислено по темата ми
Мерси
Аз ли съм изкукуригала или си имам работа с психар все още не мога да си отговоря 

Ще следя темата, дано да нау4а нещо, 4е ина4е ще се саморазстрелям тия дни...Той си мисли 4е не уважавам неговото мнение, а не е така, просто аз винаги имам една торба доводи за да си отстоявам с тях мненията. Понякога имам 4увството, 4е не иска да се съгласи само за да покаже 4е е мъж...А аз толкова много го оби4ам. И аз се питам /последно днес/ аз ли съм изкукуригала...?
Сега само, ако наистина съм виновна се извинявам. В противен случай просто обяснявам, защо съм сърдита и ако има желание няма да е лошо да ми се извини. Ама ние и двамата сме инати. Аз-козирог, той-скорпион. Можеш да си представиш за какво става въпрос. А както гледам и детето на там е тръгнало- рибичка е тя! 
Абе честно казано преди да се оженим ми обещаваше целия свят. Не че и сега не прави всичко за нас ,но явно ми е намерил слабото място аз просто съм по-отстъпчива. Аз съм теленце 
Препоръчани теми