Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 242
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
С положителен тест ли си?

# 706
  • Бургас
с две тупкащи сърчица Simple Smile

а и с една цяла бременност, изкарана точно с тая мантра- що не ме болят гърдите....реално пак бяха само леко по подпухнали и с изпъкнали вени, дори номер на сутиена не смених.....и пак не спрях да мрънкам що не ме болят.

# 707
Да на един по-късен етап, когато е настъпила бременност почва да болят, парят и т.н ( и пак не при всеки) ама след трансфер си е чисто и просто от прогестерона и до организъм.

# 708
Аз мисля да пусна кръвен тест в събота. Тогава е 11 ден след зет. Добре ли е?

# 709
  • Бургас
Ни на по късен ни на по ранен са м боляли с първото и бях адската паника за това. Сега ме боляха истински точно след пункцията. според мен заради завишеният естроген. 7 и някой ден съм сега.

# 710
Жужи, съвсем добре е според мен за кръвен. Даже и уринарен би могъл да отчете с първа сутришна... Но кръвният е по-добре за да можеш да сравняваш резултатите ако се наложи да пускаш повторно.

# 711
Здравейте,ще ви питам нещо,като предварително се извинявам за глупавия си въпрос, когато си поставиш хориомон 5000ед.ЧХГ ти се  покачва с 5000 ли?

# 712
  • Варна
Мен гърдите ме боляха първите седмици след трансфера, сега и моите са почти същите на големина, но станаха като прозрачни - с много изразени вени и огромни ареоли...

Днес ми хрумна, че заради медрола нищо не ме боли, чак започнах да се притеснявам като го спра... Grinning

# 713
  • София
Здравейте,ще ви питам нещо,като предварително се извинявам за глупавия си въпрос, когато си поставиш хориомон 5000ед.ЧХГ ти се  покачва с 5000 ли?
Не, няма как да е така!

Относно гърдите, мен ме заболяха около 20 дни след трансфера

# 714
  • Бургас
на 5000 единици влизат около 300-400 в плазмата.

# 715
на 5000 единици влизат около 300-400 в плазмата.

За колко време би се изчистил?

# 716
  • Бургас
Ами мед източници казват, че пика след мускулно приложение е от 24 до 48 час, т.е тогава е максимума в плазмата, след това започва разпад, но различните организми го елиминират различно. Ако спазим правилото за 48 часа, сметни сама. Средно между 7 и 10 дни би трябвало да се е изчистило.

# 717
Ох, при мен пък от днес чувствам някакво боцкане към областа на матката. А съм 9 ден след зет. Ужас страх ме е

# 718
Jujy, нормално е. Стискам палци!

# 719
Мерси. Ох дано да е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт