Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 950
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, днес ми е 14 ден от ЕТ сега бях на кръвен и резултата е 9.99 Sad От болницата ми казаха, че е имало някаква имплантация, но са спряли да се развиват и да спирам всички лекарства. Дори и да повторя теста след два дни няма смисъл, нали? Резултата е наистина прекалено нисък. 😢

# 211
  • Кърджали
Момичета, днес ми е 14 ден от ЕТ сега бях на кръвен и резултата е 9.99 Sad От болницата ми казаха, че е имало някаква имплантация, но са спряли да се развиват и да спирам всички лекарства. Дори и да повторя теста след два дни няма смисъл, нали? Резултата е наистина прекалено нисък. 😢
Здравей, за 14 ден ЧХГ е много ниско. Съжалявам миличка.

# 212
Nelito89 съжелявам за ниския ти резултат! Cry Не се отчайвай... Стискам палци следващият път да успееш да сбъднеш най-желаната си мечта...
Казаха ли ти подробности, защо са спрели да се развиват? Извинявам се, че може би съм малко незапозната, но на мен това ми е първи опит, с мъжки фактор сме и ми беше много странно как след трансфера лекарката ми каза: "Сега чакаш, почиваш си и идваш след 10 дни за кръвен тест"... До тогава ходех всеки ден, всичко се следеше и някак си изведнъж ми се стори много странно, че не се следи развитието на ембриончетата... Сигурно си има причина, но просто ми е странно...
В понеделник съм на кръвен тест и вече много се страхувам от резултата...Confused

# 213
То след трансфер няма как да се следи ембриона. Там вече е 'божа работа', както се казва. Лекарите и да искат, не могат да проследят какво става с ембрионите. Като се направи тест, става ясно положението.

# 214
  • На остров
Лекарите не могат и да обяснат всеки път защо не се е получило. Понякога всичко изглежда перфектно но въпреки това не се случва чудото.

# 215
Nelito89 жалко за резултатът ти, не е оптимистично положението, но ако бях аз сигурно щях да повторя теста, колкото и безмисленно да звучи. Просто трудно се убеждавам.
Какво беше мнението на лекарката ти за качеството на твоите ембриони?

# 216
  • София
Nelito89 жалко за резултатът ти, не е оптимистично положението, но ако бях аз сигурно щях да повторя теста, колкото и безмисленно да звучи. Просто трудно се убеждавам.
Какво беше мнението на лекарката ти за качеството на твоите ембриони?
Много ви благодаря за подкрепата!
Казаха ми, че единия е станал много хубав бластоцист, а другия има малко забавяне. Това беше.  Стягам се и продължавам напред! Успех на всички!!!

# 217
Момичета, тази сутрин (9ти ден от ЕТ) не издържах и си направих теста, който ми бяха дали от клиниката за 14тия ден... Пускам ви две снимки! 1вата (с по-бледата черта се показа на 3тата мин., а другата е около 8мата) Чертата е много бледа... Дали теста е положителен?

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 09:34 от maleefa

# 218
Положителен е, чакаме стойност на ЧХГ утре. Hug

# 219
Не знам каква марка е теста, но много черти са излезли Simple Smile И щом има повече от една - може да се сметне, че се е случило събитието Simple Smile

# 220
Ами някакъв BB-test,  изписаха ми го, защото е с повишена чувствителност, за ранно установяване на бременност, а и пише, че е специално за след инвитро...

# 221
Според мен другата "черта" е сянка от прегъване на лентата. Има един такъв участък след слепването на лентите.

# 222
maleefa, тихичко честито Simple Smile дано се развиват все така положително нещата занапред.
И на мен в клиниката след трансфера ми подариха същият тест.

# 223
  • На остров
И аз виждам две черти, честито и всичко да е наред до края !

# 224
Благодаря, момичета! Дано всичко е наред и утре... ще пиша за стойностите... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт