За да ви въведа в моята история трябва да започна от това, че аз съм жена на 28 години с прекрасен мъж до себе си, невероятно детенце на 2г. и 8м. и майка която ВИНАГИ е била до мен.
А проблемът с който ще ви занимавам е моят баща. Тормозът от негова страна започна преди 10 години. Той не се грижеше за нашето семейство по никакъв начин, всичко беше на гърба на моята трудолюбива майка. Преди 7 месеца тя го напусна, защото вече чашата преля и от тук на сетне моят живот стана АД. Според мен той е хазартно зависим и постоянно тегли заеми, бързи кредити, взима пари на заем от приятели, похарчи всички спестявания на баба ми и дядо ми, взе парите на моето дете от кръщенето, от всичките му роднини е взел и още от кой незнам. Дори дава моят телефон за контакт и когато ми звъннат и искат пари (на мен сърцето, ще ми се пръсне от притеснение. Аз през живота си никога не съм дължала 1ст. на някого).През всички тези години аз и майка ми и родителите му, му връщаме заемите, защото ни е срам от хората и постоянно ние оправяме неговите глупости. Забравих да спомена, че аз имам бизнес, който той всячески се опитва да съсипе, като ходи и тормози служителите ми и им взима оборота и после аз съм пред свършен факт и пак аз давам пари. Мъжът ми е прекрасен човек, и въпреки всичко никога не ме е обидил и не ми е създавал проблеми, но аз сама много се депресирам от тази ситуация (не се радвам на живота, на детето си и на прекрасното си семейство, въпреки, че за мен моето семейство е моята крепост). От една страна ме е страх да не съсипя прекрасното си семейство си, а от друга страна въпреки че всички ми казват, че трябва да се откажа от бизнеса си и да забравя че имам баща на мен ми е ужасно трудно. Немога да се справя с баща си той постоянно ми звънни, думата "не" не я приема за отговор и дори ме заплашва и често дори ми посяга.
Моля Ви помогнете ми!!!!
Забравих да спомена, че той отказва лечение (психолог, психиатър, или група за хазартно зависими).