Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Woman, според мен независимо дали чакате дете или не, такова поведение не е нормално. Разбирам те много добре защото моя бивш имаше такъв проблем, носеше си лаптопа дори и на вечеря, просто беше непоносимо. Аз работех в сектора с онлайн игри и много хора се държат по този начин и се пристрастяват.

Иначе моя мъж с първата бременност беше купил книга и я чете, интересува се повече от възпитание и подобни, а не от колички, но винаги сме избирали заедно по-скъпите неща.

# 181
  • На север
Говорим постоянно. Аз не съм от тези, които мълчат. Ако има подобрение е временно. Мен пък ме обижда че излиза че не му е приятно да е с мен. Иначе за какво ще се затваря все? Техните са така. Живеят в огромна къща, където всеки си има отделна стая, в която си правят каквото искат. Да ама баща му е много работлив и върши много вкъщи. Не като моя цял ден да играе, мачове а у и сега в 21:30 да чисти с прахосмукачката щото жена му се цупи че е обещал. И верандата е за миене и две седмици обещава за другия ден. Сега се прибра и му викам имаш да чистиш с прахосмукачка и верандата. Ааа нямал време. Късно. Не ме интересува късно. Да си държи на думата. Не съм СЗ виновна че не си планува времето. Нито мисля да върша всичко както техните са правили. Аз си свърших днес моята работа. Не мога да мия верандата защото изисква много физическо усилие. Иначе в нас обрах прах, кухнята и банята изчистих и сготвих. И така дразня се... Явно ще се научи по шокиращия начин. Ако не съм спала цяла нощ като се прибере му връчвам бебето и кърмата и да се оправя и аз съм човек. Родителите са двама. Аз да не би да разбирам нещо? Нищо не разбирам. И никакви плейстейшъни тогава. То разбирам да играе час, два. Той като седне и като зомби по 15 часа. Не става. Явно ще стане всичко с шок. Simple Smile Иначе ще в грижовен знам. Много го бива с деца.

# 182
Относно мъжа, моя не се вълнува особено, като купя нещо само казва да добре и това е. И от време на време разглежда бебешки неща.
Относно името нашата девойка ще се казва Радост. Няма да е кръстена на никого.

# 183
Уоман, след време няма да можете да отлепите детето от Плейстейшъна, имай го предвид. Всеки може да прави каквото си иска със свободното време, стига свободното време да не е 10ч. от светлата част на деня. Моят мъж обича да гледа мачове, направо полудява ако има световно както е сега, то са приготовления, то са разговори с приятели, носи скара, бира, трепери му гласчето ако нещо не тръгне телевизора. Нека, това си му е страст, но в останалото време работи, помага, занимава се с детето. Само да беше малко по-нежен и грижовен, аз съм ви се оплаквала и преди. Та, мисълта ми е, че всяко нещо има граници, а твоя хубавец ги е минал по отношение на игрите. Не знам това дали има оправия, бившия ми обичаше да "цъка" както сам казваше и да си пуши козче. Сега, да се благодари на Господ, че не ми е пред очите. Представям си да беше той баща на детето ми и да си "цъка" напушен докато кърмя...ау, марш! Като се появи малкото ще видиш как вървят нещата, още в началото е моментът да прекратиш това нещо, бебето ще е стрес и за него и със сигурност ще е голяма мотивация да скъса с вредния навик или поне да го ограничи до нормално време.

# 184
При нас на първо място са домашните задължения, детето, кучето. Моя мъж свиреше в група преди да родя, не съм му казвала да спре, беше 1 път седмично и не ми пречеше. Сега обаче имаме толкова много неща, просто няма как да стане. И двамата сме се отказали от хобитата си, така ще е докато не пораснат децата.

# 185
  • На север
Той плейстейшъна не му е главното хоби. Футболът е. Три, четири пъти в седмицата е треньор по футбол на нашия град. И аз разбирам да си почиваш и да разпускаш, но не когато е на първо място и ако остане време за нещо друго. Не може цял ден релакс и в 21:30 да ми чисти. Да не говорим че за мен време все няма. Обаче спирам да се ядосвам че коремът ми натежава неприятно. Сетил се в 22 часа в неделя че имал жена и задължения вкъщи...

# 186
Не разбрах, в крайна сметка...
И никакви плейстейшъни тогава. То разбирам да играе час, два. Той като седне и като зомби по 15 часа.

Както и да е. Ти си знаеш.

Сега заради вас седнах и си направих списък за бебето Simple Smile. Всичко имам без количка, ергораница, бебефон (харесах от Алиекспрес един за 33$), космонавт за студеното време, две шишета за помпата и вана със стойка и отвор за изтичане. Дрешки също ще купувам, някои дребни неща, а и назална помпа този път ще тествам електрическа. Другото е налично от баткото.

# 187
Янна, че то има ли друго? Joy

# 188
  • Варна
Момичета за втората фетална имах предвид, че е много важна.Вторият БХС, който е за интегриран риск е само пр нужда ако първият не е бил съвсем ОК както при мен.При Пренатест от никакъв БХС няма нужда.

За татковците - моят мъж стана баща почти на 25г. за пръв път.Цялата ми бременност му мина като насън и в началото като се роди дъщеря ми беше точно като ударен с мокър парцал.Но си влезе бързо в ритъм, миеше ми шишенца, шеташе, всичко.С времето почна много да се занимава с малката като не е на работа, до толкова, че тя е ужасно привързана към него.И сега не чете и не се подготвя, това си е моя задача.Аз решавам кое какво, той купува каквото му кажа и така.Е втория път не е така ошашкан, все пак вече имаме едно дете.
Иначе той няма кой знае какво време.Сутрин излиза към 10 и нещо и вечер се прибира около 22-24ч. от работа.Почива само 1 ден седмично и време за игри и глупости няма никакво.Даже в почивния ден цял ден го занимават от работа за всевъзможни неща и клиенти...Главен готвач е той в едни от хубавите заведения тук.Обича футбол, волейбол, тенис и гледа, когато може.Когато е у дома ми помага много.И готви освен това само той.Та в общи линии основно аз се занимавам с детето, но пък аз не работя и имам време.
Ако трябва да съм честна....умирам да си купя плейстейшън, ама аз да играя на него Grinning От мен гаранция, че никой няма да се вреди.Не съм си взела само защото и щерката сигурно ще се лепне за него.

# 189
  • Bарна, морето, сините вълни
Море, напъъълно те разбирам с мъж готвач. Миналата година моя беше главен готвач, с работно време 09:00-23:00 всеки Божи ден, почивка имаше около два пъти в месеца, ако има кой да го замества, просто си нямаше регламентиран почивен ден. И може би, ако не му говорех колко е важно здравето и почивката, още сигурно щеше да опъва там. Сега пак си е готвач, но на много по-добри условия. Има и първи смени до 17, което е страхотно.
В кое заведение е главен, ако не е тайна?

# 190
  • На север
Мани остави го този плейстейшън че ще зомбясаш. Да му имам крастата... Аз игра не съм играла от както имахме тамагочета и тетрис игри. Смятай... Така е като си вземеш млад мъж. Няма да има само плюсове. Simple Smile

# 191
  • Варна
Море, напъъълно те разбирам с мъж готвач. Миналата година моя беше главен готвач, с работно време 09:00-23:00 всеки Божи ден, почивка имаше около два пъти в месеца, ако има кой да го замества, просто си нямаше регламентиран почивен ден. И може би, ако не му говорех колко е важно здравето и почивката, още сигурно щеше да опъва там. Сега пак си е готвач, но на много по-добри условия. Има и първи смени до 17, което е страхотно.
В кое заведение е главен, ако не е тайна?
Това си е работа за работохолици, моят си я обича, но си го скапва напълно.Има дни се прибира и ляга и заспива.Обича си иначе много професията.Ще ти пиша на лични къде работи, че няма да е доволен да го изтипосвам из форумите.Те с мъжа ти като нищо може да се познават, кой знае Grinning

Уоман, моя е млад също, на 34 ще стане есента.Аз за млад го имам де, ама за 20 годишните може да не е млад вече Grinning

# 192
Уоман, на колко е твоя? Между другото има мнооооого възрастни хора, които са пристрастени към игрите. Говоря за около 50 годишни. Работех точно с такива.

# 193
  • На север
На 29.... Аз съм му първата сериозна връзка и първият човек с който живее след родителите си. Аз съм му кака така д го кажем Grinning

# 194
Е, на 29 си е мъж. Реших да не е около 20. Не че това е гаранция, както писах много зрели мъже се държат по същия начин. Надявам се да намерите някакъв баланс и то преди бебето да се роди. Първата година е страшно изпитание за връзката и дори и тя да е перфектна, често има неразбирателства, фрустрация и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт