Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ами тук в Англия са 2 ехографа в 12та и 20та седмица ако няма усложнения . Пак ще питам акушерката , и все още се чудя за ехограф на частно в по късен етап .

# 646
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз съм за естествено, въпреки че нс втората ФМ ги попитах за какво се очертава, но не можели още нищо да кажат, било рано. Иначе да чукна на дърво, нямам предпоставка за секцио. Повече ме е страх от секцио, отколкото нормално раждане..

# 647
Надявам се да не се стига до секцио, за сега плацентата ми е още доста ниско. Дано се дигне още.

# 648
  • На север
Мен ме е страх че тук много те мъчат за естествено. Примерно бебе 5 кила, седалищно, увита пъпна връв, 3 дена контракции. Всичко това за тях не е предпоставка за секцио. Това ме плаши че може да е филм на ужасите.

# 649
Якамоз, ФТ3 и ФТ4 са ми в граници, бях при Начев преди 2 седмици да ги погледне. Но тъй като до момента не бях пускала ТАТ и МАТ реших днес да пусна и ето..

Уоман, и аз пия добавки по негова препоръка - спрей Б12 нa Garden of Life от края на май месец пръскам под езика сутрин и абсолютно нищо, сигурна съм, че ще ми назначи инжекции. То тая стойност е нелепа.
Отделно, пак по негова препоръка приемам феротон - ама от 17 желязо, вече е 10.
Рената, ти какво желязо приемаш?

# 650
  • Варна
Уоман, каквото и да си изчислява Сигридов, той няма как да знае на бебето от сега колко му е хемоглобина.Понеже много ми стана интересно как го смята това, та се посъветвах с моя лекар, с още един и позната лаборант и тримата бяха единодушни, че на бебе в утробата не може да се предвидят кръвните показатели, специално за хемоглобина.Обаче въпросния нали все пак трябва да си прави "реклама" Wink
Ти си знаеш де, дали може да му се довериш.Аз лично на такива глупости не вярвам.
Може за други неща и замервания да е чудесен, но си прави определено бизнес с тези добавки, че и точно определени.Нали знаеш / вероятно знаеш/, че тук лекарите получават печалби на изписани определени лекарства и търговские представители им уреждат освен тях и разни почивки на "семинари" в чужбина.Бившата на мой роднина работи това понеже, на майка ми една клиентка също.Тя пък е представител на определена марка бебешки стоки, в т.ч. и адаптирани млека и по същия начин калкулират печалби от педиатрите на изписани млека.

# 651
Море!
Съгласна съм!
Имам приятелка,представител на Хип,минава по всички Родилни и Педиатри и раздава брошури и млека,след което периодично организират уйкенди на лекарите по доста луксозни хотели по курортите.
Същото е и с останалите лекарства и там вече говорим за много сериозни дестинации.

Напр.нашата педиатърка досега ми е предписвала Нурофен или Панадол и изведнъж Панактив-като за пръв път го чувам! Wink
Всичко е бизнес!

Ето ме и мен с моето малко лъвче,днес го водихме в Зоопарка във Варна.

Днес съм 21г.с 5д и вече съм 6м?!

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 18:14 от dydito

# 652
  • На север
Ще видим ако съм пак надолу ще ги оставя и ще си пия моите. От тях и вит Д и вит Б12 се вдигнаха. Иначе хич не му се връзвам вече. Като цяло не ми хареса като човек.

# 653
  • София

Моят хемоглобин последните 2 месеца е 118-117, което и двете АГ-та казват, че е добре.
Б12 последно ми беше около 600, като до този момент ежедневно приемах 5000 единици на Солгар, поръчани от iherb. Сега съм разредила приема до 2 пъти седмично и си чакам доставката на втората опаковка.
Витамин Д също го вдигнах бързо със капсули на NOW 5000 единици, отново от iherb. Добре ми дойде и седенето на слънце. Сега пия по една капсула на седмица.
За раждането определено се глася за нормално, освен ако накрая няма медицински показатели за секцио.
Малчо от около 3 седмици е застанал седалищно, но АГ-то казва, че сега е без особено значение, защото имат достатъчно място да се въртят. Някъде по спомен около 34 вече застава в крайната поза, което пак не е гаранция, че няма в последния момент да се извърти.
Иначе когато беше с главата надолу усещах движенията горе, около пъпа, а сега са ниско долу и затова съм сигурна, че си седи на дупето.
По моя начин за изчисления аз съм в 6-ти месец от 22+0.

# 654
  • Варна
Аз  като чета какви изследвания иска и после какво точно изписва точно на търгаш ми прилича.И като чета как шашка бременните особено.
Иначе да, за някои лекарства и схеми дестнациите са много сериозни.И печалбите също така.Аз въпросната близка я знам точно къде ходи и кого води със себе си.Майка е на братовчед ми понеже.Редовно я засичам и като чакам за педиатърката ни, другата също.А с моята ЛЛ сме в по-близки отношения и ми показва и снимки къде и за какво са ходили. Grinning

За раждането, аз съм ви казвала, че съм за секцио.Няма как, ще мина още един път през това, но здраве да е само.Първото мина леко, надявам се и второто да мине така.

# 655
Съгласна съм относно бизнеса с добавки, обаче при мен не може да се отрече, че стойност 155 е ... особено, когато си мисля, че правя "нещо" от края на май месец.
Поне белтъка ми е добре и микробиологията чиста, та да не съм без нищо.
Имате ли представа за колко време се повлияват стойностите на Б12, ако от утре започна да приемам вит. Б12 5000мкг на Naturals Factors? Както и хемоглобина, ако си правя чай от коприва и приемам бирена мая на люспи. Вече не знам какво да приемам.
Сигурно ми личи, че съм шашната.
Извинявам се.

# 656
  • Bарна, морето, сините вълни

21 седмица от днес. И аз с баткото Grinning с такъв батко няма да смее никой да припари до нас.

# 657
Момичета, виждам, че много го коментирате този хемоглобина, та да споделя и аз моя опит. Към 3ти месец ми беше 116-118. Хранят се с каквото ми падне, защото и лежах в болница и не ми беше особено до здравословна храна. От известно време започнах да хапвам всяка сутрин на закуска по 2 сварени яйчица и авокадо плюс някакво месец. Следващите хранения не са ми от най здравословните, но закуската с редки изключения е такава. Последно като изследвах хемоглобина беше 125, което е абсолютно в нормата. Пробвайте с яйчица известно време, но добре сварени. Дали от това се е повлиял, защото определено се е повлиял и вместо както се случва да спада, той се покачва, не мога да съм сигурна, но ви споделям като опит.

Колкото до разположението на бебето моето беше с главичката надолу и до вчера усещах шутовете около пъпа. Явно, обаче, се е извъртял снощи или тази сутрин и сега ме подритва доста ниско. Даже се бях притеснила, но една от вас е писала същото преди малко, така че се успокоих 😊

# 658
  • На север
Аз вдигнах Б12 от 250 до 350 за 2,3 месеца. Става мнооого бавно. До колкото знам при ниски резултати изписват инжекции в Бг за да го вдигнат бързо.
Много ми се иска да ям яйца често но хич не им съм фен.

# 659
  • София
Whisskas,
Б12 на 11.4. - 103 pmol/l, започнах с 5000 на Natural factors, няколко дни почивах след опаковката, преди да изследвам.
На 15.5 - 519 pmol/l, продължих с 5000 на Солгар.
На 2.7 - 648 pmol/l.

Общи условия

Активация на акаунт