Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Офф с целулита, не знам, май все си е там, но имам чувството, че за една вечер се събудих със стрии на цицките Confounded
WOMEN аз съм в същите седмици и същия шкемби... но съм по ниска от теб и с близнаци,можете да си представите....

# 601
Аз имам вече целулит и по прасците...нещо страшно е 😕

# 602
  • Bарна, морето, сините вълни
Целулит нямам, обаче стрии, колкото си ща. На гърдите винаги съм имала малко, защото ту отслабна, ту напълнея и винаги там първо се случва всичко. Отзад към дупето имам и на единия крак, обаче така като гледам това май са си стари стрии, на които просто преди не съм обръщала внимание, а сега ми бодат очите. Мажа се с масло на Икаров и съм поръчала крем на Faberlic, пък да видим. Няма значение, всичко си струва за създанията, които ще гушнем, теще ни обичат такива, каквито сме, мъжете ни също.

# 603
целулит да искаш, стриите все още са си моите старите по бутовете към дупето

# 604
  • На север
Запознатите от преди целулита появил се по време на бременността след раждането намаля ли или си остава? Аз стрии нямам обаче тоя целулит е ужас. Краката ми са като швейцарско сирене. Никога не съм имала от вътрешната страна на краката, а сега е навсякъде. Sad

# 605
Запознатите от преди целулита появил се по време на бременността след раждането намаля ли или си остава? Аз стрии нямам обаче тоя целулит е ужас. Краката ми са като швейцарско сирене. Никога не съм имала от вътрешната страна на краката, а сега е навсякъде. Sad
Намалява, но не сам Simple Smile При мен отне много спорт, много правилно хранене и не малко време. Но истината е, че преди второто забременяване бях в по-добра форма от колкото преди. Костваше доста зор обаче. Свалянето на кг беше лесно, целулитът - хич

# 606
Доста обнадеждаващо 😁 аз целулита преди гп изчиствах като тренирах много, увиват се с найлон по проблемните места и се канех с антицелулитен крем. Като отслабнех повечко и целулита изчезваше. Живот и здраве ще видим сега...

# 607
  • На север
Ужас Sad Аз се надявах че е от задържане на вода и после ще намалее. И преди съм имала ама сега е много зле и ме дразни. Целите крака са на вълни. Не разбирам от какво стана изведнъж така. Нито ям въглехидрати особено, нито пия газирано, нито ям сладко. Може да е от качването на килограми. Дано като ги сваля не стане по-зле. Иначе за стриите аз мисля че е до ген. Майка ми с нищо не се е мазала и една няма, а е качила много килограми.

# 608
Май найстина, стриите са до ген.Моя приятелка със суха кожа като моята,няма нито една, а аз вече се нацепих, въпреки че се мажа....

# 609
Аз стрии нямам нови,но целулит май да.Да ви кажа срам ме е да тръгна по плажа.

# 610
Мен ме е срам да се съблека сама пред себе си...за пред мъжа ми да не говорим, въпреки че той ме окуражава, че съм красива 😁 И все пак...имам голямо огледало и краката като започнем от бедрата са ужас...

# 611
Целулит и аз имам Sad И се увеличава.... За стрийте засега нямам нови , но тепърва предстоят и те. Аз се мажа , но не съм супер редовна. Взимам си всеки път нещо различно , защото ми писват миризмоте. Има едно олио на Hipp mama - него много си го харесвам и мирише много приятно.

# 612
Нито ям въглехидрати особено, нито пия газирано, нито ям сладко. Може да е от качването на килограми. Дано като ги сваля не стане по-зле. Иначе за стриите аз мисля че е до ген. Майка ми с нищо не се е мазала и една няма, а е качила много килограми.

Кг + хормони + спадане на мускулния тонус като цяло + задържане на вода е чудесна рецепта за целулит Simple Smile Но кг не са чак такъв фактор. С първата бременност качих 11-12 кг като по учебник и пак имаше целулит доволно.

# 613
спокойно - ние сме красиви за мъжете си.... а нарастващата плът на определени места им изглежда много апетитна - както казва ММ няма къде кокал да ръби Simple Smile

# 614
+12кг 23г.с.

Общи условия

Активация на акаунт