ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 321
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Отивам да се изповръщам Joy

# 316
Отивам да се изповръщам Joy
Е хайде де, закъсня. Joy

# 317
Не поставяй диагнози. Просто виж хубавите рибета на кака от аватара ми, добрия тамдем от подписа на Моски,  или просто произволно гифче от колекцията на Майчето и знаеш къде е истината Wink

# 318
  • София
Днес започнах да гледам 4 сезон и се убеждавам все повече, че с с Фен клуба имаме въвсем различни възприятия - все едно гледаме различни филми.
Гледах как Банков заряза Зорница, когато отидоха на вечеря и тя тичаше след мотора. Еми хора не знам, за мен няма такова унижение. После направо отрито и се подигра как се тъпчела, а тя спря да яде, за да му се хареса. Съжалявам, но това не е жената, която искам да гледам. И при цялата нерешителност на Марио към Зорница, нито веднъж, нито веднъж не я унижи, а беше изключително чувствителен към нея и това как се чувства.

# 319
# 320
Ей, сега като те чета...тя наистина много пъти се унижи заради него...винаги я оправдавам, ама си е точно така. И все се връщаше при него Sad

Така е, Марио подхождаше с много уважение и нежност. Всеки път. И си спечели момичето.

# 321
Не поставяй диагнози. Просто виж хубавите рибета на кака от аватара ми, добрия тамдем от подписа на Моски,  или просто произволно гифче от колекцията на Майчето и знаеш къде е истината Wink
Аз истината я знам и със затворени очи. Лошо е обаче, че някои хора са страшно слепи и заблудени или.... луди...не знам. Това тяхното е направо скандално. Joy
Роси, мисля, че направо живеем в различни светове. Joy

И ако това е любов, аз не искам да се влюбвам никога повече.Joy

Сестра ми ме пита кво се смея, а аз не мога да й обясня защо, то такава простотия обяснение няма. Joy

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 00:33 от yanitsa.s

# 322
Пращам ви целувки за лека нощ и отивам да сънувам......целувки Kissing Heart

# 323
Дона тя вътрешно си мисли за Банков докато го засмуква. Astonished

# 324
  • София
Как ще протече срещата на Зорница с Банков след дългата раздяла

# 325
Ахахахаха, Роси, жестоко! Joy

Много песни сте пуснали, не всички успях да чуя и дано не повторя някого, но специално на Тони аз подарявам ето тази песен за новия сезон Sunglasses

https://youtu.be/P5mtclwloEQ

# 326
хаххахахаххахахха, Моски , добро утро! Joy
Мислех, че някой ще я постне за Банков, но така е по-добре Kissing Heart

Росита JoyJoyJoy йес бе!!!!

Толкова хубави песни се пуснаха снощи, че се събудих с най-ведрото настроение Simple Smile

# 327
За Банков ей тая, от нас да мине. Joy
https://youtu.be/wyx6JDQCslE

# 328
  • София
Дона, от толкова много песни снощи и аз се събудих с една, която съвсем бях забравила. Обаче си е точно за Марио. А клипа е с моя американски хубавец Wink

Trying not to love you

# 329
Роси, с Nickelback ме заби в  земята Heart Чак се чудя как не се сетих за тяхна песен снощи Simple Smile
Да, тази е на Марио определено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт