ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 319
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Яни, стига аи мислила. Нямаш вкус за красиви мъже. Тва е.

# 346

Явно. Grinning С този мой вкус съм обречена. Joy

# 347
Оууу, Зайко, страхотен ти е аватара Heart Eyes

Доне, какво ме питаш за якето, че не те разбрах?

Иначе за Тони вече няма да кажа думичка -той е прекрасен, невероятен, разкошен и аз го обичам. Heart
Гледай какви травми ми нанесе доцента. Joy
Не бе, аз на Зори с любов ще й раздавам шамари Grinning Прекрасна си е, обичам си я, но сега я харесвам още повече Simple Smile

Яни, мъдро си постъпила. Аз ще се измъча докрай! А за другото-кое не ти е ясно? Вергов караше Диана да изпъква миналия сезон. В тоя с такъв актьор -толкова. Grinning

# 348
Яни, мъдро си постъпила. Аз ще се измъча докрай! А за другото-кое не ти е ясно? Вергов караше Диана да изпъква миналия сезон. В тоя с такъв актьор -толкова. Grinning

Хахах не се знае дали няма да кривна нещо, ако ми стане скучно, макар, че сега нямам потребност да си пускам изобщо сериала. Joy Сега малко чета стари теми, ама няма да ви пускам компромати споко. Wink Искам да разбера кога се пречупихме така и анатемосахме Банков (Банков, не Вергов, подчертавам) Joy
Москита, така е, актьорът е тооолкова грозен, че не може да прикрие на Диана некадърността. Joy

# 349
Грозен и слаб актьор, не забравяй! Абе дали да не помоля Велислав да ми даде наградите си за Вездесъщият и да лупна с тях лелите по главите Laughing
Без извинение! Smiling Imp
И понеже знам, че надлежно ни четат, им препоръчавам да се научат да се изразяват правилно. „Не ми харесва” и „слаб актьор” не са синоними, уважаеми лели!

Яни, според мен когато отмине време и се излезе от историята, започва да се гледа по-трезво на нещата и да се осъзнава какво не е било наред. Както казваше Тони - прекалено е потънал в историята със Зорница. Та вероятно и при вас се е получило нещо такова. Като е минало време и са поулегнали страстите и особено като се направи сравнението с новата история и отношението се променя.

# 350
Особено неубедителни ми бяха в сцената в епизода с оперната певица.Онзи грозника като притисна ръката и в лицето си и после като започна да и я целува,а тя го гледаше с такава любов и удоволстие,от това което прави той... но аз се досетих,че всъщност си мисли за онзи. Thinking
Слаби актьори,слаба сцена Scream Лицата им бяха направо сковани.

# 351
Доне, какво ме питаш за якето, че не те разбрах?

Иначе за Тони вече няма да кажа думичка -той е прекрасен, невероятен, разкошен и аз го обичам. Heart

# 352
За тях един мъж трябва да е красив, за да е теалантлив. Много им знае главата какво е красив и талантлив човек.

ЗЩо изобщо обсъждате тези грозни некадърници, които не знам как са ги взели в тоя сериал. Като не можаха да накарат НВЮВ...така е. Много западна сериала, никакъв рейтинг, рекламодателите се отдръпнаха. Научих, че Нова са поръчали шести сезон, само след като са получили уверение, че Банков се връща!!!

# 353

Яни, според мен когато отмине време и се излезе от историята, започва да се гледа по-трезво на нещата и да се осъзнава какво не е било наред. Както казваше Тони - прекалено е потънал в историята със Зорница. Та вероятно и при вас се е получило нещо такова. Като е минало време и са поулегнали страстите и особено като се направи сравнението с новата история и отношението се променя.

Абсолютно си права! Съгласна съм. След края на 4ти сезон имахме много време да разсъждаваме и да погледнем от всички страни, да си направим и равносметка, та накрая стигнахме до извода, че нещата не съвсем такива каквито изглеждат първоначално и  има много неща, които просто сме пропуснали заради еуфорията и емоциите около тази история. А и трябва да се продължи напред. Wink Дори и сега след края на 5ти сезон, след моя лична история, която малко си прилича с тази на Тони, когато отказваше да прости на брат си, че не му е казал за Зорница, открих себе си и започнах да го разбирам до някаква степен.

# 354

Явно. Grinning С този мой вкус съм обречена. Joy

Мани, една качествена дупе секс сцена не можа да направи. Толкова е посредствен, че няма накъде. Ни емоция, ни дявол. Че и грозен.

# 355

Мани, една качествена дупе секс сцена не можа да направи. Толкова е посредствен, че няма накъде. Ни емоция, ни дявол. Че и грозен.
Ми да покаже и той едно дупе, току виж взели, че го харесали хахахаха. Ама като ги знам какви са коне с капаци, едва ли. Joy

# 356
Недей. Неговото е дебело и с целулит. Грозна работа....ще му се смъкне рейтинга на сериала...още повече

# 357
Недей. Неговото е дебело и с целулит. Грозна работа....ще му се смъкне рейтинга на сериала...още повече

Абе Дона, откъде знаеш ти такива работи? Open Mouth Мъжете нямат целулит (не е честно пък Joy).

# 358
Той има. Защото не е истински и красив мъж.

Е...знам. Всичко знам.
П.С. И брат му има. То се предава по кръвна линия.

# 359
Знаете ли какво си мислех от онези дни,че ще е много як бъзик.Милошев като го питат за Банков и Вергов и той все дрънка някакви глупости как актьора бил само функция на героя и някакви такива простотии.Понеже те  пищят искаме Банков,да вземат да го върнат Банков,но да го играе друг актьор. JoyНали знаете,че по чуждите сериали така правят.Искате Банков,ето ви го.
И ми е много интересен коментара,че сме били зли.Хората,които ме познават,последната дума която се сещат за мен е зла.Ако тръгна да им влизам в интонацията,трябва да пиша колко смотан актьор е Вергов,обаче толкова ниско не мога да падна,колкото и да се мъча.

Общи условия

Активация на акаунт