ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 303
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Хаххахаххах, Зайо! Това е чудна идея Joy Ще ми е много интервсна реакцията - хем има Банков, хем няма Вергов! Да ги видим какво ще говорят

# 361
Зайко, това е гениално. Joy Мисля, че тогава ще застинат пред екрана. Освен, ако на мястото на Вергов не влезе Карамазов. Те и в него са влюбени. Joy
Понякога си мисля, че те не харесват толкова Банков, само си мислят така, но са полудели по Вергов и от там идва всичко. А както знаем, разлика между актьор и герой не правят.

# 362
 По-скоро ги е обвзела някаква обсесия и са се вкарали в някакъв филм и реално не харесват нито Банков, нито Вергов чак толкова. Харесват идеята да харесват Grinning Буквално се държат като тинейджъри Grinning Гаранция, че ако вкарат друг актьор в ролята на Банков, горкият ще задмине Велислав/Марио по хейт Grinning

# 363
Гаранция, че ако вкарат друг актьор в ролята на Банков, горкият ще задмине Велислав/Марио по хейт Grinning

Колкото и да е красив, само идеята, че е влязъл на мястото на Вергов, за да изиграе Банков ще ги побърка и ще избухнат с хейт. Joy

# 364
Ми да ви кажа, ако ми сложат друг Марио на мястото на Велислав, директно ще ходя да счупя нечия глава, както Батко ме е учил Joy

# 365
  • София
Аз пък искам най-официално да благодаря на #teambankov., защото те имат не малка роля за събирането на групичката ни и страхотното време, което си прекарваме виртуално във форума. Ако не бяха хейтили толкова много не знам дали така щяхме да се обединим около образа на братята. Да бяха спрели с мантрата как Марио/Велислав не струват, как Зорница всъщност обича друг, но с пълно съзнание се подиграва с чувстата на Ковачев, ползвайки го за заместител на голямата си любов и как един е, който е достоен, красив, класен и т.н. и само той заслужава уважение и почит. Тогава може би нямаше така настървено да защитавам Ковачев и да правя съпоставки между него и Банков. Но в случая просто не мога, и ще ме прощават, но определено единият печели по качества и това не е доцентът.

# 366
Понякога си мисля, че те не харесват толкова Банков, само си мислят така, но са полудели по Вергов и от там идва всичко.  
Яни, ти откри топлата вода  Laughing
И аз съм си го мислила това , какъв купон ще e, ако вкарат друг артист в същата роля. Aми така де, както върнаха, наврeмето, на бабите Ридж Форестър, така и Банков  Mr. Green
И какви са сега тия слухове за Kарамазов... Знам, знам, какво беше писал в сайта си, но то беше толкова абстрактно, а гледам във фейсбук вече опънали седянката и тръпнат в очакване  Laughing

# 367
Злати, понеже всичките там обичат да говорят с недомлъвки - и Карамазов, и Вергов и т.н., и непрекъснато изпращат погрешни сигнали към феновете си. Мен наистина ме е много яд на Вергов заради това, че заблуждава феновете си за присъствието си в сериала. Нечестно е спрямо тях. То не бяха снимки от пред свети Кирил, то не бяха изявления "ако има шести сезон, ще участвам". Аз се чудя изобщо кой може да вземе насериозно едно подобно изявление. Не се прави така. Човек трябва да проявява уважение към тези, които милеят за него, а както виждаме те си го обичат.

# 368
Моски, за всичко съм съгласна, само да допълня нещо - феновете му (примерно тези, които обсъждаме) приемат изявленията, снимките пред болницата и недомлъвките насериозно. И заради тях поведението “може да участвам, може и да не участвам” е тъпо.

# 369
Моски, за всичко съм съгласна, само да допълня нещо - феновете му (примерно тези, които обсъждаме) приемат изявленията, снимките пред болницата и недомлъвките насериозно. И заради тях поведението “може да участвам, може и да не участвам” е тъпо.
Именно Simple Smile И защото ги приемат насериозно, е добре да излезе и да си каже. А аз имам чувството, че той истински се забавлява с цялата тази история. Sad
Ето сега Дария как можа да излезе, да благодари  и да каже, че е приключила.

# 370
Че се забавлява? Ако е така... нямам думи.
То вярно, че гали егото, но малко уважение не пречи.

А, нов подпис!

# 371
Особено неубедителни ми бяха в сцената в епизода с оперната певица.Онзи грозника като притисна ръката и в лицето си и после като започна да и я целува,а тя го гледаше с такава любов и удоволстие,от това което прави той... но аз се досетих,че всъщност си мисли за онзи. Thinking
Слаби актьори,слаба сцена Scream Лицата им бяха направо сковани.
Сега като го прочетох това и осъзнах, че това ми е най-най-любимата сцена в целия сезон. В нея осъзнах, че Марио всъщност няма нищо общо с Банков. До този момент имаше секс, имаше целувки, заяждане, тъжни погледи, но начина по който той ѝ целуваше ръката в първия момент чак ме изненада. Не го очаквах, другите неща ги имаше и при доцента, но този тип нежност беше нещо ново. Помислих, че ще ѝ каже нещо тъпо, но когато тръгна да я целува с такава нежност и мъка в очите направо настръхнах. Думите му напълно противоречаха на действията му и аз повярвах на второто. За мен този тип целувки показват много повече от тези като онази в мазето например.  В този момент осъзнах, че не е просто привличане, а той има чувства към нея и води ужасна вътрешна борба.
Не съм добра в обясненията, както добре знаете. Grin

# 372
Според мен трябва някой от екипа да съобщава тези неща, американците така правят, те излизат официално и казват:"този напуска заради.......... , еди кой си ще бъде ново попълнение".

ДД, много си зле в обясненията, много Joy
Да сцената беше красива, като стана и я остави сама бях: "ама че си пън, не я оставяй така, върни се. " Grinning

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 16:06 от maichetoo0o

# 373
Дона, той е интелигентен човек, какво си мисли, че ще предизвика като реакция, като сложи снимка от пред Св. Кирил? Не знае, че се говори, че ще се върне? Не знае, че го чакат да се върне? Защо го прави? Не знам, много ми е чудно, наистина.

Ди, ай стига си лъгала, че не си добра в обясненията :Р Но съм напълно съгласна с теб. Самата сцена беше много красива, както и тя когато го погали, имаше много нежност. А и има нещо много интимно в тази целувка, точно защото целуна ръката ѝ.
Майче, Марио обикновено бяга бързо, защото задържи  ли се, не може да се контролира и после следват рибешки целувки Joy Затова се изнася със скоростта на светлината, както и когато ѝ разказа защо не могат да са заедно, направо подпали моторетката. Много сцени са имали, в които съм си мислила, че Зорница само ако го докосне, ще му се сломи цялата съпротива Grinning

# 374
От толкова дискусии за Банков реших да позяпам пак 4ти сезон да видя кво пък толквоа се нервите Grinning Grinning
Въпросът ми е къде ги гледате, че ме мързи да тегля епизод по епизод от арената. Също - в кой епизод се появи Зори (като номер), да не ги въртя предцишните
МЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Общи условия

Активация на акаунт