ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 270
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Що бе, Доне, да бъда зла кучка ми иде отръки Smiling Imp
OOOOOOOOOOOOOOOOOO, забелязала съм го, повярвай ми. Зла кучка, че и коравосърдечна.  К'во правиш сред нас, нежните романтички, не те знам.

Искам сериозен отговор на въпроса кога точно се пречупихте и решихте,че не желаете да припарва до нея?Питам понеже аз никога не съм попадала под влиянието на неговия чар и харизма и още като се събличаше пред душа Марио бях готова да му я дам. Rolling Eyes
Сериозно, не помня. Но знам, че бях една от последните, които се пречупиха.
Не харесвах Марио заради отношението му към Тони. Затова стана малко късничко. След първия месец чак може би.
Иначе отхаресвах Банков още преди началото на сезона

Ох, Жонката, когато беше секси, освен това с китара....тия китари бе....

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 19:00 от Анонимен

# 436
ааа, и държа да направя едно изявление специално за техническия отдел по целуването Grinning
Специално внимание обърнах на всяка една целувка на Банков и Зорница и заключението ми относно тяхното представяне е - ще имате много здраве от мене Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
Няма, Яни, влезли сте в правата вяра, ние ви обичаме, всичко е точно. Само внимавайте да не кривнете пак ако едно определено завръщане вземе, че се осъществи. Wink

Няма начин! След като вече сме направили разликата "преди - сега", не виждам как бих се захласнала по Банков. Предпочитам топлите кафеви очи на Батко. Wink

Зайко, всъщност доста рано след края на 4ти сезон осъзнахме, че той й е причинил много повече болка, отколкото щастие, което беше първата стъпка към пречупването. След това всеки един от нас постепенно свикна с идеята, че  ще има нов мъж до нея, че Банков не е бил човекът и т.н. Аз тогава предпочитах да я гледам сама и да ни я покажат като професионалист повече. На мен лично до последно ми трябваше време да приема Марио като новият човек до нея, чисто и просто заради актьора, за когото не знаех нищо до момента и го чувах за първи път. Като почна сезона му дадох малко "изпитателен срок", за да го опозная като персонаж и някъде след сцената в спешния и разговора за палпирането вече му я дадох окончателно.

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 19:05 от yanitsa.s

# 438
ааа, и държа да направя едно изявление специално за техническия отдел по целуването Grinning
Специално внимание обърнах на всяка една целувка на Банков и Зорница и заключението ми относно тяхното представяне е - ще имате много здраве от мене Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма езици, нали? Grinning

Обикновено като почна да мрънкам и желанието ми се удовлетворява. Та... Диана кога ще качи нова снимкааааа?

# 439
Димитрова, и аз точно това си мислех, много отдавна не е. Загуби се нещо по трасето това момиче. Confused Grinning

И като си говорим за Банков, седя и си мисля това: Joy

# 440
"Любовта е огън, но никой не може да ти каже дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти." - Джоан Крофърд

Познайте кое е за Марио и кое за Банков.Сложна задача. Rolling Eyes Thinking

# 441
"Любовта е огън, но никой не може да ти каже дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти." - Джоан Крофърд

Метни го на тетките.

# 442

Марио беше този, който стопли сърцето й.

# 443
Дона с тях не се занимавам.Ще си пиша само колко е уникален Марио като почне сезона,пък те да си го хранят,като са толкова заблудени.
Ето и едно за стария Тони "Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си." - Ийв.

# 444
Димитрова, и аз точно това си мислех, много отдавна не е. Загуби се нещо по трасето това момиче. Confused Grinning
18 дни без снимка на котката. Затова не спира да вали.
 (днес съм направила мускули на ръцете и малка дискова херния между L4 и L5 през десет минути да отварям и затварям прозореца, аман)

# 445
Дона с тях не се занимавам.Ще си пиша само колко е уникален Марио като почне сезона,пък те да си го хранят,като са толкова заблудени.
Ето и едно за стария Тони "Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си." - Ийв.

С това не съм много съгласна.
Ако една любов е несподелена, не я прави по-малко любов. Не прави чувствата ти по-малко реални. Те пак са там.
Според някои несподелената любов е най-хубавата. Защото в съзнанието ти тя е винаги красива и само положителна.
Само дето не им вярвам Simple Smile

Днес ще ме съсипят от романтики. По БТВ ще дават Високосна година....е не е истина, отивам да се тресна някъде

# 446
Цитат

С това не съм много съгласна.
Ако една любов е несподелена, не я прави по-малко любов. Не прави чувствата ти по-малко реални. Те пак са там.
Според някои несподелената любов е най-хубавата. Защото в съзнанието ти тя е винаги красива и само положителна.

Ох, не е баш така, защото до известна степен несподелената любов е плод на самовнушение и самонавиване. На мен поне ми се е случвало няколко пъти да се заблудя така и след време като премисля по-трезво нещата и заключвам, че да, имала съм някакви чувства, но да тези чувства са си били плод на въображението ми. Аз не виждам нищо положително в споделената любов Grinning

# 447
Ммммм не.  Кой пък го е измислил това? Някой, който явно не е бил несподелено влюбен. Grinning Не виждам нищо положително в това (пример със сериала) да виждаш един човек всеки ден, да изгаряш по него, но да не е твой, защото той не изпитва такива чувства.
Този цитат повече ми звучи на Зорница от 4ти сезон, отколкото на Тони. Той наистина я харесваше, не знам дали я обичаше, но неговото не беше слепота, а фиксидея на моменти.

# 448
Няма езици, нали? Grinning

Обикновено като почна да мрънкам и желанието ми се удовлетворява. Та... Диана кога ще качи нова снимкааааа?
Изключая целувката с вечерята, при останалите няма никакви такива работи, Ди. Да не говорим, че при някои ъгълът на снимане не позволява добра видимост, при някои той е със здраво стисната уста, а тя се раздава, дори в целувката им в спешния, която за мен е най-добра като послание и пресъздава бурната им страст, пак няма това, дето търсиш Joy И аз все се сещам за гмеченето на Зайко Joy

# 449
Изключая целувката с вечерята, при останалите няма никакви такива работи, Ди. Да не говорим, че при някои ъгълът на снимане не позволява добра видимост, при някои той е със здраво стисната уста, а тя се раздава, дори в целувката им в спешния, която за мен е най-добра като послание и пресъздава бурната им страст, пак няма това, дето търсиш Joy И аз все се сещам за гмеченето на Зайко Joy
Диана миналия сезон се е раздавала на макс и сега се е уморила, затова Велислав е повел парада на целувките. Joy

Общи условия

Активация на акаунт