За тези, които четат любовни романи №31

• 84 926
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Тези дни прочетох:
 "Забравена истина" на К. А. Тъкър - много ми хареса. За пръв път чета нещо от авторката, но със сигурност ще видя и други нейни книги.
И "Девети ноември" на Хувър. Започнах я с доста резерви, защото не харесвам книги с големи прескачания във времето и с големи раздели, но изненадващо за мен, тази много я харесах. Единствената причина да й дам 4, а не 5 звезди е заради това, че
Скрит текст:
Бен имаше връзка с вдовицата на брат си.
Много ме подразни този обрат в историята.

# 571
Прочетох Punk 57 и ми хареса супер много! Пенелъпи наистина ме очарова с всичките си книги.
В момента чета "Законът на Моисей" и също ми харесва. Историята е разделена на 2 части - преди и сега , когато героите се срещат отново след 7 години. За пръв път чета история, в която героят има  психически проблеми, по-точно халюцинации, поради това, че е роден от майка, която е приемала наркотици. Интересна е и мисля, че ще оправдае всички положителни мнения.

# 572
Много ме заинтригувахте с тази Забравена истина, някой да я има в електронен вариант?

# 573
Много ме заинтригувахте с тази Забравена истина, някой да я има в електронен вариант?

Имам я в електронен вариант, но е на английски. Ако искате, ще Ви я изпратя, както и останалите книги от поредицата.

# 574
Прочетох Dirty Headlines на Shen  - много съм доволна. Simple Smile Главния така се омазва, но любовта побеждава всичко Simple Smile

В същото време свърших четвърта на Чикагските вампири и съм в шок
Скрит текст:
Итън умря?!?!? WTF??! Кака ще го възкресяват не знам, НО е крайно наложително!

Чете ми се нещо , където връзката се пази в тайна . Идеи?

# 575
  • Варна
Чиста загуба на време е Син на Мегън Марч, нищо че прочетох трите. Е, към края на трета съм

# 576
Аз съм на половината на Един ден през декември на Джоузи Силвър и изобщо не съм възхитена.

# 577
Днес дочетох "Никога повече" на Колийн Хувър. Хареса ми.

# 578
Аз, преди малко дочетох „Нещо прекрасно” Джудит Макнот и съм направо очарована от книгата.
Започвам „Непокорни момичета”Луиз Бегшоу.

# 579
  • В къщурката на хълма на феите
към края на темата и аз да се отбележа с прочетена книга Grinning за рождения си ден получих за подарък "Героите са моята слабост" на Сюзън Елизабет Филипс. Много симпатична книжка - леко и приятно четиво като за един път. В книжката имаше доста забавни моменти и свеж хумор, ако на някой му се чете неангажираща история, без тежки драми вътре - това е книжката Simple Smile

# 580
След това прекрасно попадение на Норка, сега съм подхваналавтората от Бегачите на Боу стрийт на Клейпас, "Любовникът на Лейди София". Четеше ми се нещо историческо и сред като първите 10 страници се чудех дали не съм сбъркала този път, после тръгна леко като първата и започнах да се смея с глас, а съм още в началото. И тази върви бързо и засега не се влачи сюжетът, което е още един плюс 💖

# 581
Прочетох и пета книга на Чикагските вампири. Уникално тъпа и скучна беше, прехвърлях повечето страници, но трябваше да разбера какво става с Итън. Толкова зле скалъпена беше цялата история.. нямам думи просто. Това беше, изоставям я!
И сега идва пак големия проблем - какво да чета? Така да харесвам паранормалните романи, а явно вече не са на мода особено много Sad

# 582
  • София
В момента чета това – https://www.goodreads.com/book/show/38350780-archangel-s-prophecy
Харесвам ангели/архангели и поредицата. Обаче ако не ти харесват, не знам какво да предложа.

# 583
Започвала съм я, някъде до 5-6 стигнах и нещо ми писна. Как се развива нататък?

# 584
  • София
Има книги за приближените на Рафаел – някои от тях пропуснах, защото не всички герои ми бяха интересни, тази е за Елена и Рафаел и засега ми е интересна, по средата съм. И двамата имат нови способности, Елена се променя в момента, не се знае в каква посока.

Общи условия

Активация на акаунт