За тези, които четат любовни романи №31

• 84 917
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен / София
Има книги за приближените на Рафаел – някои от тях пропуснах, защото не всички герои ми бяха интересни, тази е за Елена и Рафаел и засега ми е интересна, по средата съм. И двамата имат нови способности, Елена се променя в момента, не се знае в каква посока.
Аз съм чела само първите две, които са издадени на български.Може ли, като прочетеш да кажеш какво става с Елена и Рафаел...
Аз прочетох новата книга на Стефана Белковска "Остани"

# 586
Здравейте търся книгите на "Ел кейси само една" до колкото разбрах те са три.Също така на Симона Арнщед само една нощ отново май са три книги.Благодаря!

# 587
  • София
Гостенка, ще пиша Simple Smile

Засега:
Скрит текст:
Елена май вече няма да бъде ангел, но нищо не е сигурно.

# 588
В събота и неделя изчетох трите книги за херцози на Каролайн Линдън. Стават. Само не разбрах защо и трите главни бяха вдовици ( третата първо беше вдовица, но после се оказа просто стара мома). Такива ми се четат. Чете ми се и нещо ново от СЕФ, но нея това не я интересува и засега не смята да издава. Чакам да дойдат коледните и новогодишни празници и да му седна с един наръч книжки. Тази на Нора, която хвалите, ще я сваля да я видя.

# 589
Year One  на Нора четена ли е? Отзиви? Виждам, че и втора част на поредицата е излязла?

# 590
Year One  на Нора четена ли е? Отзиви? Виждам, че и втора част на поредицата е излязла?
Чух много добри отзиви и този месец ще си направя подарък за Коледа Simple Smile

# 591
Year One  на Нора четена ли е? Отзиви? Виждам, че и втора част на поредицата е излязла?
Четат се на един дъх! Нямам търпение да излезе следващата част.

# 592
Year One  на Нора четена ли е? Отзиви? Виждам, че и втора част на поредицата е излязла?
Четат се на един дъх! Нямам търпение да излезе следващата част.
Е сега вече ми нахъса 😁😁😁

# 593
Днес погледнах победителите в ГР, ми хм, как така някаква дебютантка дръпна килимчето на Хувърката, че и с доста голяма разлика. Някой чете ли книгата?
Островът на ... /каквото и да беше/ на Нора ме разби по анотация, ще я видя по-натам. Дано си струва, точно нещо такова ми се чете отдавна.

# 594
  • Euskal Herria
Ибис днес обявиха, че януари издават победителката.
https://www.facebook.com/IbisPublishers/photos/a.101369774532390 … ype=3&theater

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 14:18 от YanaDG

# 595
Днес погледнах победителите в ГР, ми хм, как така някаква дебютантка дръпна килимчето на Хувърката, че и с доста голяма разлика. Някой чете ли книгата?
Островът на ... /каквото и да беше/ на Нора ме разби по анотация, ще я видя по-натам. Дано си струва, точно нещо такова ми се чете отдавна.
Ако е Островът на ранените души на Норка, Аз я купих и сега, като приключа с Лейди София, ще я подхвана нея. Анотацията доста ме грабна, беше много съвременен проблем с крими елемент...напоследък тази жена засяга доста наболели теми и това много ми харесва 😊😊😊

# 596
  • София
Победителката само съм я отбелязала за четене, защото много я хвалеха, не харесвам Хувър въобще, но съм изненадана от резултата.
Н. Робъртс казвате, че е интересна, така ли? Преди много я харесвах, после ми стана еднотипна и се отказах, но може пак да се пробвам.

# 597
  • в сърцето на един мъж...
Ако е Островът на ранените души на Норка, Аз я купих и сега, като приключа с Лейди София, ще я подхвана нея. Анотацията доста ме грабна, беше много съвременен проблем с крими елемент...напоследък тази жена засяга доста наболели теми и това много ми харесва 😊😊😊

Точно тази книга й е доста добра и интересна. Малко е прекалила със страниците, но като цяло сравнена с последните й книги, определено е хубава.

# 598
"The Kiss Quotient"  я хвалят почти всички буктюбъри/блогъри, които следя, включително и доста писателки, които пишат new adult/contemporary romance книги. Мен много не ме привлече анотацията (май blurb така се превежда) и не мисля да я чета. Моят фаворит Birthday Girl не се класира на финал и никоя от книгите, които останаха накрая, не съм чела.

# 599
Реших да пробвам Secrets на  Aleatha Romig  https://www.goodreads.com/book/show/41051574-secrets и не ми хареса, не мисля да чета засега другата излязла..
Скрит текст:
На главната всяко обръщение към главния беше ''asshole''  или ''fuck you'' , ама иначе все не може да му устои  Grinning Той пък беше много дразнещ, за пръв път да ми е толкова антипатичен главен герой  Smiley И секс сцените бяха ужасно тъпи..И уж все ще и разказва тайните и всеки път започваше с това как той не искал тя нищо да знае и така и не разбрахме и една съществена тайна.Общо взето нищо не се разбра,  никаква развръзка в първа част (е уж в другите 2, който реши да ги чете)

Общи условия

Активация на акаунт