"17 мига от Пролетта" или 1001 дни, нощи и моменти белязали живота ни

• 256 682
  • 1 383
  •   1
Отговори
# 810
  • някъде
Сега вече нямам мечти.....
сьжалявам, но останах така  Shocked от написаното от теб
на 29 години си.......живота свьршва ли за теб сьс смьрта на един яовек, който познаваш само от музикалните канали?

# 811
на 29 години си.......живота свьршва ли за теб сьс смьрта на един яовек, който познаваш само от музикалните канали?
къде прочете, че живота ми свършва Shocked
написах, че нямам мечти........имала съм една - да присъствам на негово живо изпълнение и тя няма да се сбъдне...........
какво ли се обяснявам, ще изтрия всичко

# 812
  • някъде
къде прочете, че живота ми свършва Shocked
написах, че нямам мечти........имала съм една - да присъствам на негово живо изпълнение и тя няма да се сбъдне...........
какво ли се обяснявам, ще изтрия всичко

не сьм казала, че сьм го прочела, а просто от написаното от теб това излезна като извод накрая/поне за мен/
за мен е невероятно и смешно, че мечтите в живота на човека свьршват сьс смьрта на един напьлно непознат човек

не искам да прозвучи като заяждане, спирам, защото нито ми е работа, нито ме интересува кой какви мечти има или няма Peace

# 813
Щом не те интересува, моля не квалифицирай мечтите на никой като смешни Peace
За теб смешни, за мен не.
Нямаше нужда да го коментираш по този начин, точно в тази тема.
тя е за споделяне на мигове, а не за надсмиване..........

# 814
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
И аз имам мечта..да видя Фреди Мъркюри на живо..уви няма да я бъде!
..Но....той е оставил достатъчно след себе си,за да му се наслаждаваме с всичките си сетива! Wink
Имам и други мечти,които,ще се сбъднат!Много,много по-важни! Grinning

# 815
На този ден преди 17 години се случи нещо,което остави белег в живота ми.
С две думи:рано сутринта барети нахлуха у дома и пребиха баща ми.Бях
на 10 години и си мислех,че снимат филм.Дори и когато татко беше целият в
кръв все още си го мислех.
Летата,които прекарвах на вилата с баба и дядо-по цял ден с баба
играехме на "колежки" и станеше ли 17:30 се залепвах на портата
да чакам дядо от работа (беше шофьор в Кремиковци),защото
знаех,че ми носи кифли от фурната в Симеоново.
Първият път,в който реших сама да отида на църква и да се помоля-бях в
края на първи клас.
Денят,в който ме оставиха в Boarding school в чужда държава-сама,бях на 13.
Всяко едно завръщане в БГ,независимо дали съм била на училище,ваканция или по работа.
Бях на 22 години,когато ми съобщиха,че най-бизкият ми човек е угаснал в болницата.
Първата целувка с мъжът ми.Въпреки,че до тогава вече бях имала доста сериозни и
несериозни връзки,тази целувка не мога да забравя.И не защото е била със съпругът
ми и искам да се покажа,като истинска ССФ, просто имаше нещо магично.
Единственият път в който мъжът ми е плакал за мен(като гаджета,де).
Телефонният разговор минути след секциото,в който казах на съпругът ми,че има дъщеря.
Телефонният разговор минути след секциото,когато съобщих на татко,че има внучка.
Първият път,когато чух "Мама" и знаех,че не е "ам ам".
Денят,в който отидох на интервю за работа в организацията,в която работя и сега.
Телефонното обаждане с което ме поздравиха,че съм одобрена за новата длъжност.
Меналата седмица чух "Мамо бичам те"и едни ръчички се обвиха около лицето ми.

# 816
  • Sofia
Всеки един МИГ, в който усетя, че излизам от поредната си депресия, е за мен такъв истински момент, заради който се радвам, че съм жива  Blush

# 817
  • някъде
На този ден преди 17 години се случи нещо,което остави белег в живота ми.
С две думи:рано сутринта барети нахлуха у дома и пребиха баща ми.Бях
на 10 години и си мислех,че снимат филм.Дори и когато татко беше целият в
кръв все още си го мислех.
боже, какви са тези барети и от какьв зор е станало всичко Confused
сьжалявам за загубата ти Tired

# 818

Той сега си е жив и здрав.
Просто тогава полежа в болница за месец. Hug

# 819
  • някъде

Той сега си е жив и здрав.
Просто тогава полежа в болница за месец. Hug
радвам се Hug

# 820
  • Германия
1. Стоя на прозореца и чакам мама да се върне от работа. Тя закъснява и аз плача от притеснение, че може нещо да и се е случило.
2. С мама правим разходка из курортите. Тя ми е ушила нови дрешки и във всеки курорт си сменям тоалета.
3.Първото ми влюбване...Дейвид Духовни от Досиетата Х  Laughing Всеки ден прероввам весникарската будка за статии за него.
4. Първите ми дънки, така мечтани. Нови са, а не от магазин за втора употреба, както повечето ми дрехи.
5. Заминаваме за Германия. В еуфория съм, толкова се радвам. Едва в таксито на път за летището осъзнавам, че си заминавам за винаги. Стискам зъби за да не заплача.
6. Междучасията, прекарани в тоалетната. Крия се от съучениците ми, срам ме е да говоря, защото не знам езика.
7. Запознавам се с момче по интернет. С мама отиваме в неговата страна за да се видим най-после. Щастлива съм.
8. Изпивам чашата с бира и надъното и виждам пръстен.
9. Той се връща пиян. Аз съм полу умряла от притеснение и му се разкрещявам. Забива ми два юмрука в главата.
10. Седя на пода в банята и се опитвам да си прережа вените с бръснарско ношче.
11. Казвам му да си върви. Тормоза най-накрая приключва.
12. Запознавам се с биологичния ми баща. Чужд човек, разглеждам му лицето...приличаме си.
13. Жесток скандал с мама. Тя не ме разбира, аз не я разбирам. Чувствам се изоставена от всички.
14. Той казва ма сина си “Ела тука, тате“. Разбирам, че е било грешка да го потърся,нямам място в живота му.
15. Сълзите на един възрастен човек, по повод запознанстото му с мен.Трогната съм до дъното на душата си.
16. Той се появява. Толкова съм влюбена, всичко е перфектно.
17. Той заминава да учи в друг град. Светът ми се срутва, плача цял ден.
18. Местя се при него. Вместо да се радвам ми се плаче, защото оставям мама сам самичка.
19. Ужастните първи месеци в новия град. В депресия съм, а той не ме подкрепя. Никога няма време за мен, но някакси винаги намира време да излезе с колежките си. Пия всеки ден, пуша като луда, плача ежеминутно, просто ми се иска да изчезна от лицето на земята.
20. Постеща ме на гарата, ледено студен е. Казва ми “ Не те обичам вече, всичко приключи“...а аз си провалих живота за да съм с него.  Още веднъж светът ми се срутва.

# 821
  • някъде
Flocke Hug, много си млада за да искаш да изчезнеш от лицето на земята, едва на 20 години си- живота е пред теб, мьжете не свьршват с тези, които си имала Hug

# 822
  • Германия
Мерси, дано да си права  Hug

# 823
  • Be realistic - plan for a miracle.
Flocke, живота е пред теб - наслаждавай му се с пълна сила, защото светът е пълен с красота и любов! И никога не позволявай щастието ти да зависи от мъж. Прегръщам те!

# 824
Flocke, когато правиш нещо, прави го с мисълта за себе си и за никой друг. Не живей живота на другите.

Общи условия

Активация на акаунт