Отговори
# 120
Искам да попитам на колпоскопа ми имаше някви неоцветени участъци ама бяха някви жълти знам ли и аз и на мен ми се видя мега голяма зона, ама АГ-то каза, че била мини зоничка и нищо страшно, защо не ми взе биопсия като ми се стори , че беше огромно петно или те си знаят какво точно гледат?

# 121
Здравейте, дами !
Утре е моята конизация ..току-що изпуших последната си цигара ! Истината е , че това ме притеснява най-много , как ще се събудя без цигара и кафе ( след 13 годишен навик) :д хихи..
Пожелавам на себе си и на всички жени които четат .. здраве и късмет !!! Simple Smile Ще пиша отново .. Simple Smile !

# 122
Здравейте! Моля да ми препоръчате гинеколог в гр. София за извършване на колпоскопия и евентуално пускане на изследване за ЧПВ. На 1 страница има координати на лекари, но не знам кой има колпоскоп в кабинета и кой е силен в колпоскопията. Необходимостта ми е продиктувана от цитонамазка 2б група с констарирани "ПИЛ с HPV".

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 08:54 от Maghalena

# 123
Meredith_Grey, моят мъж - не. Питах професора и лекаря, при който ходих , но и според двамата няма нужда да се лекува и той. Мен малко ме гложди този аспект, но се старая да имам доверие на лекарите. Тук или в някоя друга тема се писа , че вече правели изследване и на мъже. Дали е достоверно или само за пари, не знам... Но може да попиташ в Геника или  в друга лаборатория, която така или иначе прави изследване за HPV. Колкото за лечението, ти си в бранша - имуностимулатори и висока лична хигиена Smirk ако може да се твърди, че е лечение въобще това...

dolca.callejo, те би трябвало да знаят , какво гледат Wink Затова е добре да се спестяват тези 'гледки' на пациентите, при положение , че хипохондрията е налегнала масово жените... Какъв е резултата от цитонамазката?

Yana255, успех!

Maghalena, предполагам , че всички от първия пост имат колпоскоп. Така или иначе трябва да си запишеш час и може да попиташ на посочените телефони.

# 124
  • Бургас
Моя пи Кориолус по едничко един месец, каза че като цяло му е вдигнал тонуса и кръвта показа повишаване на хемоглобина и белите кръвни телца, което е добре.

# 125
Моя пи Кориолус по едничко един месец, каза че като цяло му е вдигнал тонуса и кръвта показа повишаване на хемоглобина и белите кръвни телца, което е добре.
Аз все забравям да питам дали се  намира във всяка аптека този Кориолус?

# 126
Marsia_K тук ми го поръчват в аптеката, вчера купих 2 опаковки. Решила съм да го пия 6 месеца току виж ми помогне.

Yana255
, желая ти успех от сърце! Бъди спокойна, всичко ще мине! Стискам палци за добри резултати от хистологията!

Момичета останаха 5 дена до контролния преглед, видяха ми се, като цяла вечност. Искам вече да минава...

# 127
  • Бургас
В по-големите го намирам, цената варира +-5 лв. Около 40лв се върти.

# 128
  • София
Здравейте момичета,
Видях, че в темата е записан въпросният лекар  - Доц. Горчев - Плевен  - ул. "Гео Милев" №14 - тел.  064/ 800 292;  064/ 800 417 и Плевен ул. "Цар Симеон" № 23 и телефони :  064/ 805 666; 064/ 8181;  064/ 806 838 , да не би да става въпрос за Чл.-кор. проф. д-р Григор Горчев, д.м.н., който работи в УМБАЛ"Света Марина", гр.Плевен.

# 129

I.Kravaeva , да проф Горчев и проф Томов преглеждат и оперират в Св Марина.

# 130
  • София

I.Kravaeva , да проф Горчев и проф Томов преглеждат и оперират в Св Марина.

Извинявам се ама не го препоръчвайте този човек за цитонамазка или какъвто и да е преглед на никоя жена! Кошмарни прегледи с кошмарни резултати на всичкото отгоре и неадекватни лечения. Знам, че не е мястото тук да се казва това, но все пак може да има и доста още патили при него.

# 131
Обикновено за всеки лекар има положителни и отрицателни мнения. Лекарите в първия пост на темата са там , защото изказаните мнения в темите през годините са били предимно положителни.
Може да споделиш какъв е твоя случай и какво е било мнението и назначеното лечение от проф. Горчев и защо си разочарована от него.  Аз лично съм пациентка на протежето му проф. Томов. и може да се каже , че съм доволна от него и работата му.

# 132
  • София
Обикновено за всеки лекар има положителни и отрицателни мнения. Лекарите в първия пост на темата са там , защото изказаните мнения в темите през годините са били предимно положителни.
Може да споделиш какъв е твоя случай и какво е било мнението и назначеното лечение от проф. Горчев и защо си разочарована от него.  Аз лично съм пациентка на протежето му проф. Томов. и може да се каже , че съм доволна от него и работата му.

Споделила съм историята си тук! 

http://www.bg-mamma.com/?topic=689806.165

Не смятам, че този човек изобщо е за някои полезен. Оперирани жени при него обаче са много доволни, стига обаче наистина да си знаят диагнозите и дали им е била наложителна операцията. За Томов нямам мнение не съм му била пациентка.

# 133
 Много неприятна история. И странно развила се. Може ли да не сте се разбрали нещо по телефона,защото матка не се маха току така и то на 25 годишно момиче ? Той все пак е онкогинеколог и е специалист в тази област на гинекологията. И въпреки че не сте настроена за споделяне (поне така аз усещам тона Ви в предишния пост), каква беше причината да отидете на преглед при него? Реално погледнато той не е най-добрия избор за профилактика, защото се занимава с по-сериозни състояния.
 Да, преобладават доволните жени- графика за прегледи и процедури/манипулации/операции е запълнен с месец напред  и болницата е претъпкана с пациентки, а цените са двойни спрямо популярни такива в София.

# 134
  • София
Много неприятна история. И странно развила се. Може ли да не сте се разбрали нещо по телефона,защото матка не се маха току така и то на 25 годишно момиче ? Той все пак е онкогинеколог и е специалист в тази област на гинекологията. И въпреки че не сте настроена за споделяне (поне така аз усещам тона Ви в предишния пост), каква беше причината да отидете на преглед при него? Реално погледнато той не е най-добрия избор за профилактика, защото се занимава с по-сериозни състояния.
 Да, преобладават доволните жени- графика за прегледи и процедури/манипулации/операции е запълнен с месец напред  и болницата е претъпкана с пациентки, а цените са двойни спрямо популярни такива в София.

Той не е никакъв! Нито професор, нито лекар, нито човек! По това време болницата му беше затънала до ушите и той налагаше операции за парички! Не желая да споделям, защото ми беше трудно да го преживея доста дълго време.
Знаете ли понякога, когато човек се бори с нещо повече от година решева да иде при "Светилото" при "Най добрия" , за него обаче той се оказва онзи с брадвата. Отидох при професора, защото си имах дългогодишен проблем, имах връзките и си казвах "Хайде нали е най добрия, той може да ми реши проблема". Оказа се моят кошмар. Човекът, който ме спаси по онова време не е доцент, не е и професор, а обикновен АГ доктор. Въпросният доктор се казва Светлозар Стратев, гр. Пловдив и работи по НЗОК в Клиника Торакс.
Но това си е моята история и ако някой толкова го смята за добър да ходи.

Общи условия

Активация на акаунт