Отговори
# 150
  • София
Попринцип леко кървене при взимане на цитонамазка може да има и при ок резултат, но при прием на хормони/ хормонален дисбаланс. Дъждец, наистина е добре да се направи нова + колпоскоп от добър лекар и моят съвет е да се следите предимно при един, защото по-лесно проследява историята. Иначе винаги казват, че предишния нещо не е направил както трябва.

jeny, за жалост това означава. Вероятно ще повторят процедурата.

# 151
Попринцип леко кървене при взимане на цитонамазка може да има и при ок резултат, но при прием на хормони/ хормонален дисбаланс. Дъждец, наистина е добре да се направи нова + колпоскоп от добър лекар и моят съвет е да се следите предимно при един, защото по-лесно проследява историята. Иначе винаги казват, че предишния нещо не е направил както трябва.

jeny, за жалост това означава. Вероятно ще повторят процедурата.

Подкрепям!
Дори и най-добрите, светилата си позволяват такива изказвания.

Bria,  стискам палци всичко да е наред! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 12:19 от Marsia_K

# 152
При цитонамазка 2 а и биопсия ЦИН 1 ми е назначена конизация с LLEDZ. Необходими ли са допълнителни изследвания?За три години цитонамазката премина от 3 а, 2 с и сега е 2а. Само, че биопсията показва лека дисплазия и наличие на папилома вирус.

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 13:15 от Rdimitrova

# 153
Rdimitrova, пратиха ме на алерголог, който ми направи  проби за алергия за всички  видове упойки.
В болницата ми направиха кардиограма и ми измериха кръвното, друго няма. На следващият ден беше конизацията.

# 154
Благодаря, Bria. На мен ми казаха да отида в деня на процедурата.

# 155
Marsia_K Благодаря ти от сърце ..честно казано от снощи чета из форуми и.. някяк се панирах* дали съм постъпила правилно,позволявайки да ми се направи направо конизация.. но наистина ми беше писнало .. през 2 седмици на доктор и мислите за този вирус ... ! Но се стягам !
Всяка втора жена е преминала през това.. ще се справим всички заедно ! Благодаря  на всички... Благодаря и на създателите на този полезен форум ! Бъдете здрави.. 💖

# 156
Благодаря ви момичета. Ще я повторя със сигурност.
По принцип се следях при Ганчева, но след като спря да работи не мога да си намеря добър лекар. При Карагьозов е цяло чудо да си запишеш час и да не си улучиш цикъла. А този, при когото ходих сега, е от Онкото в Дървеница, но изобщо не останах доволна. Записах при този Васил Ботев и за по-късно при Дянкова.

# 157
А на мен са ми правили конизация заради полип, който не успяха да отстранят по друг начин. Нищо страшно няма, новсе пак докато не отмине всичко си има притеснения.

# 158
Благодаря ви момичета. Ще я повторя със сигурност.
По принцип се следях при Ганчева, но след като спря да работи не мога да си намеря добър лекар. При Карагьозов е цяло чудо да си запишеш час и да не си улучиш цикъла. А този, при когото ходих сега, е от Онкото в Дървеница, но изобщо не останах доволна. Записах при този Васил Ботев и за по-късно при Дянкова.
Би ли споделила при кой доктор си ходила в онкологията на Дървеница и не си останала доволна..???
Аз ходех там при Маргарита Кюркчиева, изключителна е, но вече не работи там... Иначе имам час за 30.07 в 16.00 ч.  при Карагьозов, но тъй като съм на по-дълга почивка няма да го ползвам, ако искаш можеш да го вземеш!
Момичета, преди да тръгна на почивка на 6. 07 си направих преглед за мое спокойствие при Чакалова... Всичко беше ок шийка перфектна,  дори цитото ми беше 1-ва група, но единственото което ме озадачи беше на вагиналния ехограф... 12-ти ден от цикъла, всичко ок, но пише ендометриум липсва... Чакалова каза, че всичко е добре, но аз после се замислих какво може да означава това, че ендометриума липсва...И понеже тя много не обича да и се задват въпроси не я попитах....  Моля ви ако имате на идея да ми кажете какво може да е... Иначе на контрола ще ходя чак декември месец... И до тогава ще го мисля това.... Ендометриум -липсва!
Благодаря ви! 🤗

# 159
Аз съм се наканила да си купя Кориолус. Наистина ли ви се отразява добре?

Пих Кориолус 4 месеца 2х3 на ден, едновременно с Изопринозин по схема
 и мога да се похваля с чист резултат за 14 типа  високо рискови HPV (преди това днк тестът за високо рискови беше положителен) И двата правени в Cibalab.
Отделно пия добавки: вит C, D3, Mg.
От друга страна , заведох мъжа ми на преглед при дерматолог и като чу за вземане на материал от него за днк тест, почти ни изгони. Този, който вкарвал Кориолус му бил приятел и бил излетял в космоса като Мъск. Всичко било маркетингова стратегия. Оставих мъжа ми да прави каквото иска и отидох на контролен преглед след премахване на кондиломи с лазер в отсрещния кабинет. Докторката ме попита дали ми е предписала имуностимуланти, казах й, че взимам Кориолус и за разговора в съседния кабинет, с другия доктор, а тя каза само– не е съвсем така. Това е положението!

# 160
  • София
Цитат

И до тогава ще го мисля това.... Ендометриум -липсва!
Благодаря ви! 🤗
Означава, че не ти се е задебелила още лигавицата както преди цикъл. Тоест така трябва да бъде малко след като ти е свършило и се е излющила и започва да се подготвя за следваща овулация.

# 161
Цитат

Благодаря ви! 🤗
Означава, че не ти се е задебелила още лигавицата както преди цикъл. Тоест така трябва да бъде малко след като ти е свършило и се е излющила и започва да се подготвя за следваща овулация.
Благодаря ти много за отговора... Влизах пак в някакви филми! 🤗

# 162
  • Бургас
[quote

Благодаря ви! 🤗
[/quote]

Възможно ли е просто да не е измерен и да липсват данни? Няма начин да липсва Simple Smile дори и в 3ти ден е там.  В 12ти ден, дори и при късна ову ще е 5-7мм. Не е отбелязан и тип на лигавицата, та сигурно не е записано.

# 163
  • София
Принципно да, там си е винаги, но поне моята логика е такава, да са отбелязали, че не е задебелен или наистина да не е мерен може. Няма вариант да го няма.
И зависи какво е 12ти ден, по принцип се брои от 1ви ден на кървене, което ще рече 5-6 чист ден затова така го изтълкувах.

# 164
[quote

Благодаря ви! 🤗

Възможно ли е просто да не е измерен и да липсват данни? Няма начин да липсва Simple Smile дори и в 3ти ден е там.  В 12ти ден, дори и при късна ову ще е 5-7мм. Не е отбелязан и тип на лигавицата, та сигурно не е записано.
[/quote]

Хмм... Друг път винаги на ехографско изследване ми пише ендометриум 13мм или 6мм..  в зависимост от деня от цикъла  в който е бил измерван, но сега на 12 ден от цикъл пише ендометриум -липсва.. Някакви параметри на матката и яйчници БО... Но никога така не ми е писало, че ендометриума липсва както сега... Знам ли дали има връзка с годините ми и тоя ендометриум изтънява... Просто се шашардисвам дали не е нещо гадно пък това сега... Божеее ще лудна направо! 🤔

Общи условия

Активация на акаунт