Отговори
# 45
  • Бургас
Като цяло женска полова система е ето това
https://apteka.framar.bg/30013405/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8 … 0%D0%B1%D0%BB-100

А при все, че имаш дисплазия.....не е лошо да се фокусираш и да се подкрепиш и за това, аз го пих 3месеца. Мъжът 1.

# 46
 Чери, кое сте пили? Кориолус ли?
 Предстои ми контролна цитонамазка и в зависимост от резултата ще поискам съвета на настоящия ми лекар за имуностимуланти или добавки. Аз обаче нямам дисплазия на този етап. В смисъл и от двете биопсии не е отбелязван CIN.

# 47
Здравейте момичета, от много време следя темата, но за първи път се регистрирам и пиша. Предстои ми конизация септември или октомври при доц. Славчев ( резултат от цито пап 3а ), биопсията показа carcinoma in situ, не съм раждала (никога не съм била оперирана от нищо). Тъй като Славчев не е от най-словоохтливите, бих се радвала ако ми дадете насоки, как да подобря имунитета си преди и след операцията, отскоро приемам витамини, не водя полов живот (тежко му на гаджето ми), нито пия, нито пуша, сега съм свела до минимум въглехидратите, но не съм сигурна дали това е правилната посока. Също да вметна,че нещата с имунитета не са много ок, УНГ инфекции и вагинални такива. Осъзнавам че може би се вглъбявам в храненето прекалено много, но ми трябва посока. Страхът че умирам от рак се опитвам да го подтискам повече и да гледам по-ведро на нещата. Благодаря за отговорите предварително. Simple Smile

Здравейте! Не умирате от рак, това си го избийте от мислите!  Мерките относно храненето и приемането на витамини са подходящи, продължавайте така. Започнете да приемате и сироп/сладко от бъз. Относно въздържанието от полов живот, не мисля, че е необходимо да стигате до такива крайности, освен, ако нямате и някаква активна вагинална инфекция, която лекувате. Любопитно ми е защо конизацията ще се осъществи септември - октомври ?

# 48
Момичета, бях на преглед при проф. Чакалова. От конизацията минаха 5 месеца и половина.
Каза, че шийката ми изглежда перфектно и следваща цито след 3 месеца.
Но и на Вас се оплаках -имам парене. Тя каза да направя 12 дневен курс с Макмирор. Това ми е трети вид глобули.
Пишете по-горе за локален имунитет. Какво да взема, че имам чувството, че с тези глобуи нещата не се подобряват?

# 49
Здравейте момичета, от много време следя темата, но за първи път се регистрирам и пиша. Предстои ми конизация септември или октомври при доц. Славчев ( резултат от цито пап 3а ), биопсията показа carcinoma in situ, не съм раждала (никога не съм била оперирана от нищо). Тъй като Славчев не е от най-словоохтливите, бих се радвала ако ми дадете насоки, как да подобря имунитета си преди и след операцията, отскоро приемам витамини, не водя полов живот (тежко му на гаджето ми), нито пия, нито пуша, сега съм свела до минимум въглехидратите, но не съм сигурна дали това е правилната посока. Също да вметна,че нещата с имунитета не са много ок, УНГ инфекции и вагинални такива. Осъзнавам че може би се вглъбявам в храненето прекалено много, но ми трябва посока. Страхът че умирам от рак се опитвам да го подтискам повече и да гледам по-ведро на нещата. Благодаря за отговорите предварително. Simple Smile

Здравейте! Не умирате от рак, това си го избийте от мислите!  Мерките относно храненето и приемането на витамини са подходящи, продължавайте така. Започнете да приемате и сироп/сладко от бъз. Относно въздържанието от полов живот, не мисля, че е необходимо да стигате до такива крайности, освен, ако нямате и някаква активна вагинална инфекция, която лекувате. Любопитно ми е защо конизацията ще се осъществи септември - октомври ?

Много Ви благодаря за отговора и за забележката. Сироп от бъз имам, започвам да действам още днес. Относно конизацията, предвид лятото и отпуски (не мои), бе предложен вариант септември или началото на октомври, според зависи кога приключи менструацията. А въздържанието идва от страха за евентуални инфекции, осъзнавам че изпадам в крайности, но ми е трудно да се контролирам, съответно либидото въобще го няма.

# 50

Много Ви благодаря за отговора и за забележката. Сироп от бъз имам, започвам да действам още днес. Относно конизацията, предвид лятото и отпуски (не мои), бе предложен вариант септември или началото на октомври, според зависи кога приключи менструацията. А въздържанието идва от страха за евентуални инфекции, осъзнавам че изпадам в крайности, но ми е трудно да се контролирам, съответно либидото въобще го няма.

За да се предпазите от инфекции ползвайте презерватив и разбира се измиване и на двама ви преди и след контакт. Състоянието Ви не е спешно, но все пак по-добре е да направите конизацията по-рано т.е. първата възможна дата през септември, веднага след менструацията. Коментирано ли е с лекаря какъв метод на изрязване ще избере ?

# 51

За да се предпазите от инфекции ползвайте презерватив и разбира се измиване и на двама ви преди и след контакт. Състоянието Ви не е спешно, но все пак по-добре е да направите конизацията по-рано т.е. първата възможна дата през септември, веднага след менструацията. Коментирано ли е с лекаря какъв метод на изрязване ще избере ?

Винаги нещата се случват по този начин, при мен по-скоро проблемът е психологически. Simple Smile Ще натисна да се случат нещата септември, това ще се падне средата на септември. От това което разбрах, ще се действа с обикновен скалпел.

# 52

[/quote]
Винаги нещата се случват по този начин, при мен по-скоро проблемът е психологически. Simple Smile Ще натисна да се случат нещата септември, това ще се падне средата на септември. От това което разбрах, ще се действа с обикновен скалпел.
[/quote]

И това мисля, че е най-правилното, за да е сигурно, че проблема ще се реши. Пожелавам Ви успех, всичко да се оправи.

# 53
Вечерна иглика пия от години за проблеми с млечни жлези и кисти в яйчниците. Димитров даже ми каза преди време да си продължавам с вечерната иглика, след като при мен има положителен резултат в чистене на кисти в яйчниците. Пия я по схема 3 месеца всеки ден 2Х1, 3 месеца почивам. Оказва благотворно влияние при тежки ПМС, и изобщо е полезна за полова система и черен дроб.

# 54
А някой има ли впечатление от  виузид-а?

# 55
Вечерна иглика пия от години за проблеми с млечни жлези и кисти в яйчниците. Димитров даже ми каза преди време да си продължавам с вечерната иглика, след като при мен има положителен резултат в чистене на кисти в яйчниците. Пия я по схема 3 месеца всеки ден 2Х1, 3 месеца почивам. Оказва благотворно влияние при тежки ПМС, и изобщо е полезна за полова система и черен дроб.
Много благодаря за отговора. Дано помогне и при мен Hug

# 56
  • Бургас
След Кориолуса, Виузида ми е слаб, но го ползвам и при мен и при детето/има сироп за деца/ като се разбутам.

В някои аптеки продават прахчетата на бройка...

Вечерната иглика има много добро действие върху яйчниците, защото съдържа гама-линоленова, олеинова, палмитинова, стеаринова, алфа-линоленова и ейкозенова масло. На мен сега ми го дават при стимулацията, за да избегнем хиперстимулация......ама относно шийката, няма голямо отношение,. пак казвам, не е лошо да се пие, но не е с такава насоченост, за каквато се цели при изменения на шийката.

# 57
Здравейте,
Тъй като съм бременна с пап 3д и не съм правила секс от 3 месеца поради скъсяване на шийката 😒 то не е една “хубавина”. Правен ми в колпоскоп в началото на бременността, нищо не ми казаха. Четох немски и американски форуми и пише, че много често раждането действало като естествена терапи срещу “ненормалните” клетки , защото ги “изчегъртвало” от шийката. Имате ли идея дали може да е вярно? Разбира се след като родя ще си направя цитонамазка след възстановяването мк.

# 58
  • Бургас
Аз бих си направила тест за HPV  и ако е положителен, не бих раждала естествено.....няма смисъл да обричаш детето на носителство, само за да ти остърже евентуално шийката.....

# 59
dolca.callejo, преди или след забременяването е излязла групата? Иначе и аз бих се замислила за секцио ,колкото и да съм привърженик на естественото такова, при една не добра цитонамазка и потенциално активна HPV инфекция.
 Не съм запозната с тази теория, но си имам една моя- не се водете по 'чужбински' методи, защото не са приложими у нас. Още повече, че ако стане някой фал, то местен лекар, с местни пособи и при местни условия, едва ли да може да реагира като чужбински такъв.

Общи условия

Активация на акаунт