На море в Гърция 2018 - III

• 79 858
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ти, Bliss! Следим новините. Много се надявам всичко да е ок! 🙂

# 361
Никакъв проблем няма там. Спокойно да си пътува.

Това за мен ли беше отговор? Гледам отменени полети няма.Овладяно е положението.
Да, всичко е спокойно.

# 362
Да, всичко е спокойно.

H/I , много ти благодаря, по-спокойна ще съм.

# 363
И така тръгваме и ние към Лимнос от 8 до 14 септември.  Въпросът ми е трябва ли предварително да купя билети за ферибота , възможно ли е да няма места като отидем на място?

# 364
Моята препоръка е да купиш. Септември е нулев туристически сезон за Лимнос, но фериботите са по веднъж на ден и дори не всеки ден. Местните си пътуват, а и два от трите курса обикалят и другите северноегейски острови (Лесбос, Хиос и надолу). Не е нужно да е два месеца предварително. Аз обикновено купувам около 2 седмици преди пътуването.

# 365
Да похваля Кинета резорт въпреки своята близост до Атина и пожарите Изкарахме чудесно Поклон пред загиналите

# 366
  • София
Здравейте,

Малко ми е спешно, чакам отговор от застрахователя всеки момент, но и тук да попитам, знаете ли дали на Ситония има болница с рентген? Малкия скочи и падна върху ръката си и единия пръст му се подду, вече 2 часа чакаме Алианц да ни насочат към болница, единствено ми дава близо в Солун...

# 367
В Агиос Николаос (във вътрешността е над Ормос) е медицинският център на Ситония, но си е селски, не знам дали имат рентген. Иначе голямата болница на Халкидики с пълно оборудване е в Полигирос, не ви е много далече от Никити.

# 368
  • София
В Агиос Николаос (във вътрешността е над Ормос) е медицинският център на Ситония, но си е селски, не знам дали имат рентген. Иначе голямата болница на Халкидики с пълно оборудване е в Полигирос, не ви е много далече от Никити.

Много благодаря! Пак по-близо е от Солун!

Ей тея от Алианц ми скъсаха нервите, стандартно време за реагиране 2 часа им било...

# 369
Здравейте,

Малко ми е спешно, чакам отговор от застрахователя всеки момент, но и тук да попитам, знаете ли дали на Ситония има болница с рентген? Малкия скочи и падна върху ръката си и единия пръст му се подду, вече 2 часа чакаме Алианц да ни насочат към болница, единствено ми дава близо в Солун...
Много съжалявам, дано е само навехнат. Мисля, че някой беше коментирал по напред в темата за болница в Агиос Николаос.

# 370
На какъв телефон им звъниш, на този от полицата ли? Би трябвало да реагират по бързо!

# 371
  • София
На какъв телефон им звъниш, на този от полицата ли? Би трябвало да реагират по бързо!

На този от полицата да, първо чакахме 1 час и звъннаха от Австрия, сега още 1 час чакаме болница да намерят...

# 372
  • Bristol
За болница не мога да помогна, но да те успокоя, синът няколко пъти чупи пръст, единствено гледат дали няма разместване на костиците. Иначе не може много да се направи, само времето помага. Дават една малка шина, която поне веднъж дневно се сваля, за да се раздвижва пръста, за да не зарастне ставата. За няколко месеца са забранени контактни спортове и на плуване не му даваха на моя да ходи.

Ние поизгоряхме с дъщерята и днес се разходихме до езерото Алики, предполагам като е пълноводна и има фламинга е красиво, но сега отдалеч гледахме, защото навътре като ходим и затъвахме в черна тиня.
Исках да видя плажа Хавули, но до там гугъл ни изкара на няколко километра черен път и мъжът категорично отказа да продължи с колата. Отидохме и пихме кафе на Фанараки. Надявам се правилно изписвам имената на местата.

# 373
  • София
Merry, ако мъжът ти не се прежали да кара по черни пътища, няма да видите нищо от острова. Най-интересните места се достигат по черни пътища, които обаче често заравняват и са напълно приемливи.

# 374
Марче, как сте? Нямам фейсбук на телефона да следя, но стискам палци всичко да е наред! На голямата в бг и бяха направили шина от някаква пластмаса, като формата се прави по пръста. Дано в Гърция има такива.

Общи условия

Активация на акаунт