На море в Гърция 2018 - III

• 79 856
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Марче, как сте? Нямам фейсбук на телефона да следя, но стискам палци всичко да е наред! На голямата в бг и бяха направили шина от някаква пластмаса, като формата се прави по пръста. Дано в Гърция има такива.

Кака сега тръгнахме от Полигирос. Там ни изпратиха. Снимаха го, няма счупено, забинтоваха го и казаха да стои така 10 дни. Намерих и арника кремче ще го мажа. Търся сега някой отдалеч да ме консултира за второ мнение, защото според лекарката не се знае дали не се вижда счупено защото е много малък.

Мале и какъв дъжд ни пра сега на слизанееее, долу е сухо

# 376
Мацето, всичко ще е наред. Щом са казали , че няма нищо счупено. Пожелавам ви да изкарате безаварийно останалата част от почивката си!

# 377
Каква е нормалната цена за наемане на моторна лодка за цял ден? За Ситония става дума - около Никити, Порто Карас. 3 души сме.

# 378
Виждала съм да слагат сурово яйце( счупено ) върху мястото където е счупено. Жълтъка се спука и наистина се оказа, че ръката е счупена. Може да пробвате.

# 379
Каква е нормалната цена за наемане на моторна лодка за цял ден? За Ситония става дума - около Никити, Порто Карас. 3 души сме.
Около 100-120 евро е 4-местна лодка от 9 до 18,отделно бензин,колкото изхабите.Това е за лодките,които се наемат в началото на Вурвуру.Тази година фирмите там бяха 11...Дано е от полза инфото.

# 380
# 381
Има ли къмпингували във Фанари? Събирам мнения,едно предишно мнение ми помогна да намеря къде е къмпинга,но мнения в нета не намерих. Ще се радвам да споделите ако сте ходили вече.

# 382
За бензина не бях се сетила, има логика Simple Smile
Благодаря за информацията!

# 383
Някой почиващ в близките дестинации до Сфия-Офринио,Ставрос ,как е времето,един уикенд ми се иска,но ме притеснява прогнозата за времето?😞

# 384
  • Bristol
Не знам как е на другите места, но на Лимнос вали всеки ден. Завали, ние се скрием някъде, спре и излизаме пак на плажа. На шезлонги сме и не е проблем, че пясъкът е мокър, а температурата на въздуха и морето е висока.

Ох, Таня, непрекъсната война е с мъжът ми 😜 Мен ако питаш, качвам колела на колата и с колела мога да обикалям, но моят и баирите в Плати го мъчат и иска с кола да се придвижва 😂 Тази сутрин се изкатерих до централното площадче и купих нектарини и банички за закуска.
А това е снимка от вчера от плажа Фанараки

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 13:00 от Merry

# 385
  • Bristol
Снимка от вечерната ни разходка по Плати. Луната беше много красива, но на снимката не е излязла така добре. Не знам какво е това цвете, но си растеше покрай плажа и изглежда се чувства добре из тревите. Ако някой го разпознае, моля споделете името му

# 386
  • София
На Ситония се въртят едни облаци цял ден, изгони ни от плажа за нищо, гърми, трещи и ни обикаля само, а температурата е супер, около 30 градуса. Странното е че идват от всички посоки сменя се вятъра нон стоп и нито един сайт за прогноза не можа до тук да познае времето.

# 387
  • софия
Пясъчна лилия.

# 388
  • София
И надвечер се разтварят най-много и са най-красиви!

Мери, все пак сте стигнали Хавули!  Grinning Опитай се да го навиеш за Фалакро и за пустинята. До пустинята има хубав плаж - Гомати. Но пътят, който минава покрай плажа има навявания от пясък. Наскоро разбрах, че има още един по-пряк път към пустинята, по който няма такива проблеми.

# 389
  • Bristol
Таня, по инерция написах Хавули! Това е плажа до Хавули, Фанараки 😜 до там се стига по главния път... (коригирах го)

Zvanche 🤗 предполагам си е диво цвете това тук в Гърция.

И при нас гърми, трещи и е облачно, но сме на плажа. Само тук интернета ми е добър 😂

Общи условия

Активация на акаунт