СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 190
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Вече не иска да става лицево челюстен хирург, а барман. Кинти, мацки. Да го видя зимата какво ще пее.
Ски инструктор? Smirk

# 211
  • София
Широко ни е около врата. Миналата година по това време сируг' и ние за произведения сме си хортували. Сега - купон, пиене, кекс...мацки, коктейли , плаж... В миналата тема и танци се въртяха - започнахме с танго (танго ли беше?), минахме през Бяла роза и завършихме пред НЕГ с пълна разуха с "Тигре тигре...." добре, че заваля и си се прибрахме, че иначе кой-знае колко още можеше да деградираме Joy

# 212
Браво, бре Hands Clap
2 часа пих розе на раздумки, вие сте изтрещели, и на децата взехте да давате Joy уж динКи.
И тоя дъжд дето го метнахте (Облачна Laughing), не сте прави.

# 213

Вече не иска да става лицево челюстен хирург, а барман. Кинти, мацки. Да го видя зимата какво ще пее.
Ски инструктор? Smirk
Пепел ти на устата, не ми беше идвало на ум. Въпросното уйски, наистина мирише безобразно, но е уникално.

# 214
  • София
Имайте търпение!  People Eyes

# 215
  • София
Мандаринка, ние чакащите първото второ (надявайки се да е и последното второ) трябва да се разсейваме (като гледам седмокласниците "здраво са се загрижили" Joy) , а за да е по-лесно имаме и помощници, оставили грижите зад гърба Joy
Гледам няма много почитатели на сладките питиета, т.е. без сериозна конкуренция... Сменям само цвета - през оранжево-червено сега съм се спряла на тъмно червено (Порто)

# 216
Мандаринка, ние чакащите първото второ (надявайки се да е и последното второ) трябва да се разсейваме (като гледам седмокласниците "здраво са се загрижили" Joy) , а за да е по-лесно имаме и помощници, оставили грижите зад гърба Joy
Гледам няма много почитатели на сладките питиета, т.е. без сериозна конкуренция... Сменям само цвета - през оранжево-червено сега съм се спряла на тъмно червено (Порто)

Я всичко пием Simple Smile

# 217
  • София
Аз съм само по сладичкото (но си трайкам) Blush

# 218
Палавнички такива. И нафта ще пропиете вие.

# 219
  • Варна
Аз пък тази вечер за първи път пих солена бира. Не беше лоша.
Beer

# 220
  • София
Аз по принцип съм на розе, ама оная вечер прекалих.

# 221
Ледът е за градушка. Сменяй ника веднагически.

Не съм д-р Мушанова, чесНа дума, веравй ми Joy
Не ти, Мушана имах предвид. Ти ходи да оправяш времето, че пак заваля.
Това за мен ли се отнася?! Какво общо има никът ми с лед, че не разбрах докторе?
Предпочитам мушана - цялата сметана:)
Леле, колко сте писали вчера, не мога да ви изчета! Довечера - вечер на непримиримите трезвеници в очакване..

# 222
  • София
Хайде сега на кафенце! След такава анасон-хмелово-малцово-ментова вечер си е редно.
И без лед днес, че само градушка липсва! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
  • София
Леле, колко сте писали вчера, не мога да ви изчета!
To не е за четене, мани Joy
По-добре да мине една метла, че темата не прилича на нищо, срааааам Satisfied

# 224
Рошавите пипат!

Общи условия

Активация на акаунт