СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 008
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
За трето класиране се подава ново заявление само за останали свободни места.

# 466
  • София / Пловдив
Цитат
Благодаря а за третото класиране пак ли трябва да пуснем заявление....

Да. Подава се наново в училище -гнездо или он лайн. И могат да се нареждат по друг начин желанията. Все едно се кандидатства отново.
Но се борите само за незаетите места. И губите мястото от първо/второ класиране.

# 467
Благодаря а за третото класиране пак ли трябва да пуснем заявление.По принцип в Пловдив сме приети на 5 желание и искаме да пробваме да се изкачим нагоре.
Подали ли сте заявление за участие във второ класиране? Т. е. очаквате ли резултат утре? Ако резултатът от второ класиране не ви удовлетворява, можете да участвате в трето класиране, но само за останалите свободни места, които ще бъдат обявени от РУО. Процедурата е същата, като на първо класиране, но детето не трябва да е записано, т. е. ще трябва да изтеглите документите.

# 468
Благодаря а за третото класиране пак ли трябва да пуснем заявление.По принцип в Пловдив сме приети на 5 желание и искаме да пробваме да се изкачим нагоре.
Подали ли сте заявление за участие във второ класиране? Т. е. очаквате ли резултат утре? Ако резултатът от второ класиране не ви удовлетворява, можете да участвате в трето класиране, но само за останалите свободни места, които ще бъдат обявени от РУО. Процедурата е същата, като на първо класиране, но детето не трябва да е записано, т. е. ще трябва да изтеглите документите.
Да подали сме заявление за второ калсиране ама това с третото ми се струва много рисковано а пък и за там където се борим едва ли ще останат незаети места

# 469
  • София / Пловдив
Цитат
Да подали сме заявление за второ калсиране ама това с третото ми се струва много рисковано...

Рисковано е, да.
Но така или иначе ще се ориентирате дали изобщо има свободни места за мястото, което искате. Съобразете и минималния бал. И тогава преценете дали си струва рискът.

# 470
  • София
Може ли записали те се са помагат?
Какви документи ще трябват?
1 Служебната бележка.
2 Удостоверението.
Друго?
Днес ходих до бившето ни училище и една майка някакви снимки и пари носеше

Поисках и отпусното за гимназиста(бях за това на малката ), но казаха, че го дават срещу бележка от новото училище... Пак ще се ходи Anguished

# 471
Desem, в прогресивните училища искат само това 1 и 2 Hug
Зависи за кое училище питаш.
Волдемор искат и 40 лв.

# 472
  • Sofia
На нас ни искаха и копие от удостоверение за раждане.

# 473
  • София
Лоренца, кое е прогресивното училище?

# 474
Ей, никой не я чете тази тема.Joy
Едното е НПМГ.
Прогресивно училище - училище, което не изисква удостоверение за преместване. Joy

# 475
Лоренца, кое е прогресивното училище?
Вашето! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 476
  • София
lorenca, Уффф, като чуя иновация, прогресивно и позеленявам Joy
Не е Валдемор Joy..  "далече" сме от него (въпреки че точно той се изцепки "за испанската поне ще ми стигнат точките нали" Simple Smile)
За къде още не знам, не казват Моньовьо/Муньовци.
(НПМГ/1ваЕГ/2ЕГ)

# 477
Дидева, как ще се чете, нЪл ще ти пресушат чашката Joy

# 478
Desem, ама прогресивно = технологично = future Wink

# 479
  • София
Ей, никой не я чете тази тема.Joy
Едното е НПМГ.
Прогресивно училище - училище, което не изисква удостоверение за преместване. Joy
Признавам проспала съм я тази информация. Hug

Дидева, пак си на място и усещаш кой какво пита, дори да не знае и той Joy

Общи условия

Активация на акаунт