СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 861
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Това ли е? Писах в една дето е отпреди няколко години....в смисъл друга няма...сегашна?? 🤔

Това е най-актуалната. Сменихме й името, защото беше посветена на випуск 2017-2022. Сега е обща. Enjoy!

# 991
От миналата година е, мисля, че  я възродихте благодарение на Peruanka  и я вкарахте в правилната посока.

# 992
О, много ви благодаря!!! 😁😘😁😘

# 993
  • София
Ние се преместихме в испанската с португалски. Лично аз съм много доволна Simple Smile))) имаме ли майка на някой съученик тук
Дъщеря ми ще е в същата паралелка - много си я искаше Simple Smile

# 994
  • София

ico_3, не си сам, има още един татко в темата, не че има значение, и сам да си, пак си добре дошъл (особено ако си почитател на алкохола) Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааа, поне още двама са - Любимец 13 и Yess
И аз викам да не бързаме с осмия клас, че има още бая класирания: първо трето, второ трето..., директорски, от спец частите с парашути, та що е време - все е пред нас !

# 995
И ние сме в португалската...момче сме...здравейте, съученички!!! 😄

# 996
  • Sofia
Мандаринка, благодаря ти Kiss  Не, изобщо няма да се запишем след второ класиране. Ще изчакаме списъка с училищата за трето и направо ще редим желания наново. Междувременно си оставаме с голямата надежда - Фотографското училище Flowers Four Leaf Clover

# 997
  • София
Интересува ме има ли отделна тема за приетите в 164 Мигел Де Сервантес..нещо не мога да намеря такава...дали аз нещж не мога да се оправя....Благодаря предварително за насоките...😑

Може да са прекръстили темата с новото име на училището.

# 998
Аз да споделя малко опит за трето класиране. С големия син играхме и го приеха. На второ място бяхме написали паралелката, от която се беше отписал на второ класиране. По-малко вероятно е някой с по-висок бал да иска да се запише в нея, а тези с по-нисък - няма да могат.
Май не е съвсем така. newsm78
Първо се обявяват незаетите места, след това всеки преценява ще рискува ли и ще си изтегли ли документите. Освободените тогава места не са включени в трето класиране и  остават за септември.
Така че, това може да проработи , ако не сте се записали на второ. Така мястото ще се разиграва в трето. Иначе вариантът е да кандидатствате пак за него, но на четвърто. Рискът е по- малък ако има останало свободно и от второ в същата паралелка.

Записан беше, но го отписах, мисля, че в трето класиране се разиграват всички свободни места

# 999
  • София
Мандаринка, благодаря ти Kiss  Не, изобщо няма да се запишем след второ класиране. Ще изчакаме списъка с училищата за трето и направо ще редим желания наново. Междувременно си оставаме с голямата надежда - Фотографското училище Flowers Four Leaf Clover
Всичките ми стиснати палци са за вас, Вихрогонче! Дано!

# 1 000
Записан беше, но го отписах, мис
Разиграват се обявените свободни. Ако си се отписал, за да участваш на трето, твоето място отива на четвърто.

# 1 001
Ново име????? 😲

# 1 002
  • край голямата локва
Записан беше, но го отписах, мисля, че в трето класиране се разиграват всички свободни места

Може, ако си го отписала преди обявяването на местата за трето. За трето класиране играят всички свободни места. Но местата, на които има записани деца, които ще си изтеглят документите не са такива.

С две думи- няма как да се знае кои деца ще играят на трето за да им включат местата в класирането.

Вихрогонче имате палци и от мен. Сигурни ли сте, че въобще  не искате мястото от второ класиране?
Ако запишете сега и после след 19- ти отпишете поне за него ще знаете, че ще е свободно за четвърто.
Пък дано да стане на трето . Ако не ще пробвате на четвърто, но ще може да кандидатствате пак и за това.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 23:15 от xxxxx

# 1 003

И ние сме там момиче с 356 бал. За училището има доста добри отзиви. Моята дъщеря е доволна.

# 1 004
  • София
Възможно е разиграването още на 3 класиране, ако и преди отписването на детето има незапълнени места в същата паралелка след второ. Тоест дори и отписано, детето може да включи същата паралелка като позиция в заявлението.

Общи условия

Активация на акаунт