Лакове за нокти - 123

• 64 884
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Lady Brinne, може ли името на лака на Avon? Страхотен е. Simple Smile

# 106
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, може ли името на лака на Avon? Страхотен е. Simple Smile

Трябва да видя у нас довечера. Hands V

# 107
  • Sofia, Bulgaria
Някой вече да има новите China glaze OMG Flashback? Винаги много съм искала да имам DV8, но беше стигнал някакви баснословни суми. Ще поръчам обезателно, но ще се радвам и на вашите отзиви.

Аз ги поръчах всичките от NPD, изглеждат много добре, но консистенцията им е малко странна. Не изглежда гъста, но като почнеш да нанасяш не се нанася равномерно, даже остават "голи" места. Като опитам да ги запълня става само по- зле. Допусках, че може да е заради вятър през отворения прозорец, неподходяща база... Хубавото е, че съхнат бързо и с втория пласт нещата се оправят и не стои на черти. Също така не са никак трайни. Моите нокти по принцип не задържат много дълго лак, но все пак на третия ден преди обяд да се обели като люспа не ми се струва ок дори и за мен /пробвах ги с различни бази/. В крайна сметка не съжалявам, че ги купих. Наистина са много красиви. Може и аз да съм уцелила кофти партида.

# 108
От около 2 години насам...това е първият ми маникюр без декорация 😁😁😁

https://www.instagram.com/p/BlSKEG1hE3y/?utm_source=ig_share_she … hid=1icjvoei6wq7g

# 109
Много свежо жълто.

Аз съм с един розов неон на Avon:

Лейди, на тази снимка реалният му цвят ли е?

# 110
Извадих и аз днес едно малиново Кико, дано успея да се на мажа в някой промеждутък между хълцане и колики Rolling Eyes

# 111
Леми, снимала съм на дневна светлина без светкавица. Може би е леееко по-червен, но почти едно към едно с ноктите ми.

# 112
  • Варна
Karista_S, благодаря ти! 💐Не знам защо, аз си мислех, че твоят лилав холограм е оригиналът от старата им колекция. Ще поръчвам някои неща също от NPD и случайно видях тази Flashback колекция. Моето впечатление за нанасянето е изцяло като твоето. Явно не само при неоните им е така. Специално си пуснах клипчета с нанасяне на OMG Flashback  и сякаш нямаше такава мъка, но ми се струва, че повечето нанасят директно на нокти, без основа. Така или иначе ще поръчам синия 2Nite и легендарния DV8.

# 113
Леми, снимала съм на дневна светлина без светкавица. Може би е леееко по-червен, но почти едно към едно с ноктите ми.
Ще чакам и аз тогава за името, много ми хареса  Simple Smile

# 114
  • Sofia, Bulgaria
Karista_S, благодаря ти! 💐Не знам защо, аз си мислех, че твоят лилав холограм е оригиналът от старата им колекция. Ще поръчвам някои неща също от NPD и случайно видях тази Flashback колекция. Моето впечатление за нанасянето е изцяло като твоето. Явно не само при неоните им е така. Специално си пуснах клипчета с нанасяне на OMG Flashback  и сякаш нямаше такава мъка, но ми се струва, че повечето нанасят директно на нокти, без основа. Така или иначе ще поръчам синия 2Nite и легендарния DV8.
От старите им холограми имам само OMG a UFO, но нямам спомен с него да е било така /може би е време да го сложа пак/. И на мен в клипчетата ми се видяха много по- добри. Сигурно ще пробвам още няколко варианта за основа, може и да уцеля печеливша комбинация.

# 115
Свраката се радва на лъскавичко Joy
Великолепен Essie S’il Vous Play - покритие на 2 слоя, съхне бързо, и просто ми крещи лято Heart Eyes :

https://instagram.com/p/BlS3aXOhYK3/

# 116
Ще чакам и аз тогава за името, много ми хареса  Simple Smile

Лакът е от серията Magic Effcts Neon -Red shock :

Тази:

Тя е от миналата година и не знам дали се намира още.

# 117
Благодаря. Да, намира се.

# 118
  • София, България
От около 2 години насам...това е първият ми маникюр без декорация 😁😁😁

https://www.instagram.com/p/BlSKEG1hE3y/?utm_source=ig_share_she … hid=1icjvoei6wq7g

Кой е лакът на средния и безимения?

И аз да покажа нещо. Ваденките се оказаха много твърди за слагане и на всичкото отгоре са по-малки от нокът, но какво да се прави. Жълтото обаче много му се кефя.

# 119
https://www.instagram.com/p/BlTULXdFXmD/?utm_source=ig_share_she … shid=xdfhedli8rmj
Не е много реално като цвят на снимката... Но много го харесам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт