За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 66

• 38 243
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Май аз съм единствената, която навива аларма, за да ходя да ме изцоква иначе се разтичам, втвърдявам и трябва да се преобличам и чршафи да сменям...

На колко месеца е бебчо? Аз бях така до към 4-5месец,после сякаш нещата се регулираха колко да произвежда организма според нуждите на малкия. Преди това сутрин подплънките за кърмачки бяха така,сякаш си изсипал чаша с вода върху тях и си я желирал Grinning ,като се има предвид,че малкият и си ядеше нощно време.
Не знам,аз и да искам не бих могла да въведа такъв режим без нощно хранене,аз поне не съм чувала за бебе само на кърма,което да издържа 6+ часа без хранене.

# 556
  • София
Дали е запушен канал? Дайте идея утре на лекар ли да отида или да пия нещо?
Най-добре е да те види лекар.
Имах запушен канал и направих мастит. Температура не съм вдигала, но много ме болеше гърдата. Оперира ме д-р Евгени Василев.

# 557
Ние сме почти на година и до 10 месец някъде спеше цяла нощ до 8 9 обаче от месец някъде почна да става в 6 за ядене, ама и много рано заспива 20:30 най късно е заспала.

# 558
Ние сме почти на година и до 10 месец някъде спеше цяла нощ до 8 9 обаче от месец някъде почна да става в 6 за ядене, ама и много рано заспива 20:30 най късно е заспала.

От 20,00 до 06,00 е 10 часова пауза, какво повече очаквате от детето ...

# 559
  • Плевен
Някой знае ли в метро дали има био сладки картофи. В нашия смотан град не мога да намеря уфф. А много ми се иска да дам на бебо

# 560
Някой знае ли в метро дали има био сладки картофи. В нашия смотан град не мога да намеря уфф. А много ми се иска да дам на бебо

Те внесени от Китай или Нигерия и да е написал някой "био" на етикета ... това не трябва да ти е критерий.

# 561
Био бататът, който взимам, е от Франция или Испания. Виждала съм и от Уганда в Балев. Последният не ми влиза в представите за био на мен. И без сладък картоф ще оцелеят бебетата. С голямата ми дъщеря даже не си спомням имаше ли/нямаше ли по щандовете.

# 562
Нашата дъщеричка е на 3++ месеца и от месец започна да се храни сутрин между 6 и 7ч.,вечер последно яде между 21.30 и 22.30ч. Сама си прави пауза, през деня обаче си яде на 3 часа.

# 563
  • Плевен
Знам, че и без него ще оцелее, но мислех, че може да му хареса. Не ги яде много зеленчуковите. И малко се изчерпвам от към идеи. Сега пасирах диня. Тя стана като сокче и му дадох с чашката да пие около 20 грама. Не знам колко е добра идея, но все пак не е изцеден сок, а целия плод. Хареса му.

# 564

От 20,00 до 06,00 е 10 часова пауза, какво повече очаквате от детето ...

Не очаквам нищо просто споделям как е при нас , тъй като за това говорите ..

# 565
Знам, че и без него ще оцелее, но мислех, че може да му хареса. Не ги яде много зеленчуковите. И малко се изчерпвам от към идеи. Сега пасирах диня. Тя стана като сокче и му дадох с чашката да пие около 20 грама. Не знам колко е добра идея, но все пак не е изцеден сок, а целия плод. Хареса му.

Динята е алерген. Една приятелка беше дала на детето си, което е на годинка, само да я близне и каза, че веднага са излезли пъпчици около устата й. Лекаря й казал, че всички червени плодове са алергени.

# 566
  • Варна
Някъде ми се мярна, че слагали едня лъжица каша във вечерното мляко, или давали каша, но на нея изрична трябвало да пише, че е подходяща за 3+ м.
Това е маркетингов трик! Няма такава каша, която да е за тримесечни! Ако на някоя кутия някой производител се е изхитрил да го напише, то тя няма нещо по-специално и по-лесно смилаемо от каша, на която пише 4+. Бях чела тук за една майка, която напираше да захранва на 3 месеца и беше решила да дава някакви измислени пюрета Малчо, Малечко или някаква подобна глупост, щото на тях пишеше 3+. И като се зачетеш в състава - ама то захар, то сол, то масло и други чудесии! Иначе написали 3+. Направо са за съд такива "производители". Давай му мляко на детето, какви каши на 3 месеца...
PeacockLove,
едно е детето да не се буди нощем, т.е. само да е отказало нощното хранене, друго е да се буди и да реве от глад, а ти да не го храниш, за "да си рахат"! Разликата е от небето до земята!

То ще се буди гладно вечер , ама на мен да ми е добре няма да му давам да яде 2-3-5 вечери и ето след седмица бебето имало режим . Дрън дрън сякаш познава часовника  Мама има режим Simple Smile
Точно. Направо е престъпление да откажеш храна на гладно бебе, за да му създаваш режим. Ама иначе мама ако огладнее през нощта напада хладилника...

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 11:49 от Месечинка виторога

# 567
Здравейте момичета, да попитам как давате овесени ядки, само ги киснете, варите ли ги и с какво ги смесвате?

# 568
  • Плевен
Аз знам че се варят една две минути. Може да се смесят с кисело мляко, банан, ябълка или друг плод. Зависи какво си въвела.

# 569
Въвела съм зеленчуците и плодове и сега мисля да започвам с глутен

Общи условия

Активация на акаунт