Нашите кухни - 75

• 88 960
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Gigito, вие сте киенти. Одобрявате онова, което искате и обещават да ви изработят. Вашето задължение в този процес е да им осигурите достъп за работа и да платите готовия продукт. Точка. Тяхно задължение е да са точни в изработката и да предоставят онова, за което са наети и са се съгласили а, а вземането на точните мерки е етап от тяхната работа, не от вашата.  

# 376
  • Across the Multiverse
Съгласна съм на 100% и не смятам да оставя нещата така. Просто това е от онези ситуации, в които се опасявам, че теорията и практиката няма да се припокритят. Ще ви държа в течение как са се развили нещата.

# 377
Препоръчайте ми качествен фугин, който да сложа на плочките на гърба на кухнята. Цвета трябва да е бял.

# 378
Навсякъде ползвахме Боро. Засега е ок.

# 379
Здравейте, може ли помощ с проект за кухня за тези размери на снимката 365см е стената...като искам печката да е вградена, имам отделно помещение за пералня. И има ли нужда от остров или ще стане доста сбито помещението...или в ляво по самата стена може да се продължи малко кихнята...

Помагайте....скоро трябва да я започна.....😢😪😒 Разположение и тн....дали има нужда от Г или мястото е достатъчно..
Ето една идея ако не е късно

# 380
Може ли, ако пералнята и миялната са от двете страни на мивката контактите за тях да са в шкафа с мивката?

# 381
Може ли, ако пералнята и миялната са от двете страни на мивката контактите за тях да са в шкафа с мивката?

Това ти е най-добрият вариант.

# 382
Вода и ток наблизо ми се струва притеснително, затова питам.

# 383
Зад уредите е почти нулев шанса да се съберат, ако са за вграждане при плот 60 см. Иначе може и в други шкафове, ако те притеснява толкова. При проблем падат бушоните и толкоз.

# 384
  • Across the Multiverse
И нас това ни притесни с ММ (контакт за миялната под мивката), но ни казаха, че е безопасно и че всички вече били така (даже ни показаха монтажни схеми).

# 385
Може,ето и нагледно.При нас е само миялната,пералнята е в друго помещение.Само не знам,къде се свързва обратната вода от пералнята.

# 386
Здравейте на всички. Кухнята, която поръчахме е г-образна като ъгъла е на разделящата колона. Горните шкафове, както е ясно, няма да са свързани. С ММ искахме да сложим от онези лед ленти под горните шкафове, само че при такъв вариант на кухнята няма да в възможно да е цяла непрекъсната лента. До колкото разбрах за такива лед ленти са необходими някакви адаптери преди контакта. В нашият случай, ако слагаме такива две ленти според мен ще трябва да бъде прекъсната лентата и ще трябва да се осигурява контакт по двете дължини. Не знам дали ме разбирате.... Сега чуденката ни е дали изобщо са ни необходими тези светлини... Дали да не сложим само над мивката? Дали ще е красиво така с прекъсване? Някакво мнение? Други варианти?

# 387
  • София
Здравейте момичета!
Предстои ни ремонт на кухнята, почти всичко сме уточнили и харесали.
Остана да доуточним гърба. Много ми се искаше да е от закалено стъкло, но ни идва доста скъпо и ще трябва да се откажем.
По настоящем сме с ПДЧ гръб, който много ме дразни, защото много трудно го чистя и винаги остават следите от парцала. Майстора ни предложи гланциран гръб, който доста ни хареса.
Харесват ни обаче и Метро плочките:

Нещо подобно ще е и нашата кухня - шкафове бял гланц, черна мивка граниксит, плота ще е малко по-тъмен.
Въпросът ми е към момичетата, които са си сложили плочки за гръб - как се справяте с чистенето? Фугите?

# 388
Никакъв проблем! Аз съм с хексагони. Бяла и черна фуга. Само забърсвам след готвене. Фугата свети.

По съвет на drago_2008 направихме най-тъничката възможна фуга.

# 389
Аз също към момента съм с плочки, на новата кухня също ще слагаме плочки за гръб - никакъв проблем с почистването.

Ско, заинтригува ме с тези плочки. Може ли снимка как изглежда, ако не те затруднява?

Общи условия

Активация на акаунт