От кой матрак сте доволни? - Тема 7

• 122 562
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, някакви идеи за този матрак? В момента е на доста добра цена.https://matraci.bg/comfort-line-18sm-dvulitsev-sleepy

# 166
Здравейте,
имате ли мнение за този матрак: https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x … gold-f120-wellpur? Търсим матрак, и, някак си и на мен, и на ММ ни хареса, но, както и по-горе се казваше, за 2 минути лежане всичко е удобно. ММ харесва да спи на твърдо, аз не мога, само на много меко се чувствам добре, но, за изненада, и двамата харесахме въпросния матрак, сега видях, че се води средна твърдост. Притесненията ми са от рода как се държи във времето като качество, то е ясно, че няма как да ми кажете, дали ще е удобен Simple Smile хареса ми и това, че е по-висок - 28 см.
Леглото обмисляме да вземем такова:
Скрит текст:
като имам притеснение, дали матрак няма да се изхлузва от това легло.

# 167
  • София
    Amи вземете си два матрака...
    Този 99% не е твърд.

# 168
    • София
    Здравейте,
    имате ли мнение за този матрак: https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x … gold-f120-wellpur? Търсим матрак, и, някак си и на мен, и на ММ ни хареса, но, както и по-горе се казваше, за 2 минути лежане всичко е удобно. ММ харесва да спи на твърдо, аз не мога, само на много меко се чувствам добре, но, за изненада, и двамата харесахме въпросния матрак, сега видях, че се води средна твърдост. Притесненията ми са от рода как се държи във времето като качество, то е ясно, че няма как да ми кажете, дали ще е удобен Simple Smile хареса ми и това, че е по-висок - 28 см.
    Леглото обмисляме да вземем такова:
    Скрит текст:
    като имам притеснение, дали матрак няма да се изхлузва от това легло.
    Вземете си от тези, които са с 2 части -  така единия ще спи на меко, другия на твърдо.

# 169
    И на мен ми беше първоначално такава идея, но, когато сме на път и спим на хотел - ако леглата са с два матрака и няма топ матрак - супер ни е некомфортно. Не искаме да слагаме топ матрак, сега имаме и непрекъснато се изхлузва.
    Въпросния матрак на Юск, понеже го харесахме и двамата, бих му дала шанс и защото, най-вече, може да се пробва. Не бих купила матрак, който не съм пробвала преди това, а в града ни не съм намерила място, където да пробваме такъв двоен матрак. Но при него пак си трябва топ матрак, който бих искала да избегна.

# 170
    • София
    За какво ви е топматрак при висок клас матрак с дебелина 28 см?

# 171
    На мен пък ми е най-комфортно на различни матраци ,иначе имам такива матраци за децата,за сега се държат добре ,много си ги харесват.И ние сме с такова легло ,много си го харесвам.Heart

# 172
    • София
    Моля, препоръчайте ми матрак за дете, предпочитам твърд. Леглото е специфично и ще бъде необходимо изработване в индивидуални размери.

Понеже сме минали по вашия път, с две ръце препоръчвам матраци Junio: http://junio.bg/ширина-над-60см. За леглото на малката се наложи да търсим специфичен размер и случайно попаднах на тях - отлична и навременна комуникация, избрахме такъв модел, съставен само от естествени материали - разгледай какво предлагат. Хората ни го изработиха много бързо съобразно нашите размери и ни беше доставен по куриер. Вече повече от година сме с него.

# 173
    Топ матрак, както писах горе, ще се наложи да се сложи, ако спим на два различни матрака, и, както казах, искам да го избегна, затова се чудя за този на Юск 28 см.

No_frame bitch, от колко време ги ползвате за децата? И малко не по темата,  но много се чудя за леглото, понеже не сме го купили още: пързаля ли се матракът на това легло? Иначе много ми харесва как изглежда, а ММ направо е във възторг от таблата Simple Smile

# 174
    • София
    Топ матрак, както писах горе, ще се наложи да се сложи, ако спим на два различни матрака, и, както казах, искам да го избегна, затова се чудя за този на Юск 28 см.
    Ползвайте "преход" има ги в Юск.

# 175
    Starrydream, извинявам се, но не знам какво е това, може ли малко упътване, или линк, или картинка?

# 176

No_frame bitch, от колко време ги ползвате за децата? И малко не по темата,  но много се чудя за леглото, понеже не сме го купили още: пързаля ли се матракът на това легло? Иначе много ми харесва как изглежда, а ММ направо е във възторг от таблата Simple Smile
    Вече една година ще направят .Относно леглото ,не се хлъзгави,изобщо,не помръдва,има облечена в плат подматрачна рамка,падащата табла е суперкомфортна за четене,цената е супер,изобщо не му се чуди !Ето го моето
    Иначе по темата и преди съм казвала аз съм с ниският клас на магнифлекс и друг матрак не мога да си представя, може би ,само високият клас вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
    No_frame bitch, благодаря! Simple Smile Най-голямото ми притеснение току що отпадна, така че това ще е леглото Simple Smile

# 178
    • София
    Starrydream, извинявам се, но не знам какво е това, може ли малко упътване, или линк, или картинка?
    Скрит текст:
    https://jysk.bg/spalnya/kraka-i-aksesoari/sedinitelna-lenta-za-matraci

Понеже най-вероятно ще си взема този на 315лв , но ме притеснява това че е с 55% полиестер/45% бамбук
    Та, може би ще си взема и надматрачна стелка от 100% ест. материали. - освен че по-лесно ще се пере (от калъфа), а и предпочитам ест. материали.
    Тази е от памук, но и на 50% като я пуснат пак ми се струва необосновано скъпа. Но ще я пробвам, ако я намалят на черния петък.
    Ако беше с пълнеж от вълна - щях да се замисля. Зимата в по-студените периоди и без това си слагам някое одеало, над чаршафа Simple Smile
    Дали продават някъде такива (с вълна)? Виждал съм възглавници от вълна, спелтови люспи...

ПП: Идеи за друг магазин с голям избор от непружинни матраци?

# 179
    Starrydream, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт