От кой матрак сте доволни? - Тема 7

• 122 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Цитат на: Starrydream link=topic=1049482.msg37635833#msg37635833
Ако беше с пълнеж от вълна -
Дали продават някъде такива[b
(с вълна)[/b]?
Velfont имат протектори за матрак от 100% естествени материали. Има с пълнеж от памук , а този е с вълна:
https://happydreams.bg/product/velfont-protektor-za-matrak-premium-wool 

# 181
  • София
Скрит текст:
Цитат на: Starrydream link=topic=1049482.msg37635833#msg37635833
Ако беше с пълнеж от вълна -
Дали продават някъде такива[b
(с вълна)[/b]?
Velfont имат протектори за матрак от 100% естествени материали. Има с пълнеж от памук , а този е с вълна:
https://happydreams.bg/product/velfont-protektor-za-matrak-premium-wool  
Тези са се оляли.  Явно ще се търси от чужбина, това струва почти колкото един матрак... (179,00 лв.). Някой има ли идея как се води на английски и/или немски? Bulb

PS: Всякак търсих и не успях този модел да го открия, нито друга марка на двуцифрена цена.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 19:10 от Starrydream

# 182
Да попитам отново, ако някой може да ми отговори.
Здравейте, някакви идеи за този матрак? В момента е на доста добра цена.https://matraci.bg/comfort-line-18sm-dvulitsev-sleepy

# 183
  • Горна Оряховица
здравейте, включвам се с въпрос за матрак размер 120/190 за детско легло. в момента ние сме с магнифлекс ама 1000 лв за матрак не ми се дават сега. Чудя се нещо на Тед или Нани, става въпрос за еднолицев. Какво ще ми препоръчате да погледна? търся нещо бюджетно.

# 184
  • София
И ние сме на Тед в детската стая. Купихме ги на зор и нямах време много да подбирам, но в крайна сметка съм доволна. Удобни са. В магазина като пробвах ми се стори не особено комфортно, но ми беше по джоба и само тях можеха да ми ги доставят за когато ми трябват. Купих ги с идеята, че ако не ми допадат, ще взема топ матраци после, но се оказаха перфектни и не ни трябва топ. Не съм съвсем сигурна (защото не съм вкъщи да пгледна), но мисля, че и нашите са тези от линка в предния пост.

# 185
Здравейте, някой ползващ това има ли :  https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00063133.html

За тази цена едва ли е е нещо добро, което ще издържи дълго без да се слегне и потъне на места....
Питах Тед, писаха, че го нямат в магазините си, значи е боклукчак, правен за К.

# 186
Матраци PARADISE- изключително добра марка наложила се на пазара и на достъпни цени. Аз лично имам двулицев матрак https://matraciparadise.com/bg/matratsi/diplomat вече 3 години. Много сме доволни и пак бихме избрали тази марка след време...

# 187
  • София
Админите да се задействат 🔨

# 188
  • оттам, откъдето започва България
Е, може пък наистина да е доволна от матрака.

# 189
  • София
Aко беше някоя друга марка... Да
През тела не виждам другите коментари от днес.

# 190
# 191
  • София
Според вас има ли осезаема разлика между такъв тип ламелна рамка с 15 ламела и от онези с двойните ламели на маншон? (харесва ми че е с две подсилки и пасва на тези крака - но предполагам и на други рамки с 79см ширина ще пасне и сигурно само тях ще запазя). Макат че са били на тях - на 4 точки - не са се изкривили, не са български рамките.

Оскъпяването ще е много малко, само хамалогия ще има за замяната, но двойните ламели ще са по-динамични  (омекотяващи)
Матрака който ще взема е една-две идеи по-твърд от това което ми се щеше, но го тествах на твърда рамка в магазина.

Скрит текст:

Скрит текст:
https://praktis.bg/podmatrachna-ramka-90-200-sm  - тази ли е най-евтината? 2х80 (на 200)
Днес запитах в Западен парк дали имат всички модели на мостри и ми казаха че не, някои са само онлайн (става дума за непружинните). Та, избора не е само в магазина както си мислех - не са всички (макар че в Младост е доста голям, този на Западния не съм ходил)

# 192
Здравейте,

Казвам се Теодор и съм основател и управител на Amber. Няма да правя реклама на това, което правим, а искам да адресирам един коментар, който е направен срещу нас от Потребител eli_to90. Ако нарушавам по някъв начин правилата - извинете ме. Не оставям никакви линкове или рекламни послания.

Дамата искаше наш матрак + основа, която ползваме на снимките. Купихме я от фирмата, която я произвежда. Дадохме и 2 възглавници подарък, защото имахме такава опция. Доставихме всичко безплатно, без значение, че за основата нямахме такъв ангажимент, но решихме да е комплимент. Дамата постоянно споделяше колко е доволна от матрака, колко добре стои и колко и харесва (имаме коренспонденцията по имейл). Тъй като бе издаден фактура по банков път след като не успяхме да съберем документите за изплащане в деня на доставка (наша грешка) дамата не искаше да плати 2 месеца. След като минаха 2 месеца реши, че иска да ни върне основата ЗА НАША сметка, иначе няма да плати матрака. Нямахме избор, върнахме основата, върнахме я на производителя, платихме за ремонта, за да бъде като нова. Мина още малко време. Дамата плати. Изведнъж реши, че иска да върне матрака. Признавам, че реагирах емоционално и казах, че искам да покрие всичко - възглавниците, транспорта на основата в двете посоки, ремонта и транспорта на матрака. Това беше привечер. На следващия ден и предложихме да плати само доставката на матрака обратно, която щеше да струва около 100лв. Всичко останало щеше да си остане наша загуба, и ако не е доволна от това предложение, може да подаде жалба в КЗП, за да може институцията да реши спора. Накратко - платихме транспорт в 2 посоки на основа, която тежи 30кг, платихме за ремонта и, не ни беше платено 2 месеца, изнудиха ни да вземем основата обратно след като е била ползвана много повече от 14 дни, защото нямаше да получим никакви пари, и накрая искахме дамата да плати САМО връщането на матрака и щяхме да си го приберем. Транспортните разходи и ремонта ни излязоха около 250лв.

Ние изпратихме всичките документи (около 30 мейла), предоставихме банкова информация за това, което сме платили, както и че сме и приспаднали парите, които ни дължеше за основата + банкови преводи на върнати суми към хората към КЗП от наша страна като бяхме изключително добронамерени с идеята, че ако те сметнат, че трябва да върнем матрака обратно за наша сметка след тези разходи, които са се случили - така щеше да бъде. Все още нямаме отговор. Какъвто и да е, ние ще го уважим.

За годините, в които работим сме уважили всяко едно връщане - било то възглавница, матрак или топ матрак, без значение дали на 1-вия или 100-ния ден. На никой не сме отказвали връщане и ние сме плащали за всичко винаги. Ако някой е останал недоволен, но е решил да задържи наши продукти - ще се радвам да сподели, за да намерим решение. 

Това мога да кажа за този случай. Simple Smile

# 193
Здравейте мили мами, аз съм нова, но изчетох доста теми от годините за матраци и се обърках доста, за това искам да ви задам няколко въпроса 😊
Аз съм на 20г., около 58-60кг, уточнявам, защото от прочетеното разбрах, че кг са важни. Търся си матрак, искам да е с мемори пяна и се чудя между твърд и средно твърд. Единствено съм пробвала на JYSK, но четох и много добри отзиви за Магнифлекс, Нани, Дормео и Юск, смятам да отида да пробвам различни другата седмица, но ми се ще да ми дадете някаква препоръка, тъй като сама си го плащам и повече от 600лв не мога да дам, които знам, че са малко. До колкото знам Магнифлекс са много скъпи, в Юск видях намаления, които ме устройват. Размера на матрака е 160/200. Искам да е с мемори пяна. Бихте ли ми дали някакви препоръки относно всичко свързано с матрака, отворена съм и за нови предложения? Както и знаете ли дали правят намаления на черния петък, тъй като е другата седмица и смятам тогава да пазарувам ако има оферти? (Ако може да ми кажете и какъв вид подматрачна рамка ми трябва за матрака, който препоръчвате, тъй като съм много невежа и няма кой да ми помогне, единствено съм гледала в икеа, но не разбирам) Благодаря предварително ❤

# 194
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте,

Казвам се Теодор и съм основател и управител на Amber. Няма да правя реклама на това, което правим, а искам да адресирам един коментар, който е направен срещу нас от Потребител eli_to90. Ако нарушавам по някъв начин правилата - извинете ме. Не оставям никакви линкове или рекламни послания.

Дамата искаше наш матрак + основа, която ползваме на снимките. Купихме я от фирмата, която я произвежда. Дадохме и 2 възглавници подарък, защото имахме такава опция. Доставихме всичко безплатно, без значение, че за основата нямахме такъв ангажимент, но решихме да е комплимент. Дамата постоянно споделяше колко е доволна от матрака, колко добре стои и колко и харесва (имаме коренспонденцията по имейл). Тъй като бе издаден фактура по банков път след като не успяхме да съберем документите за изплащане в деня на доставка (наша грешка) дамата не искаше да плати 2 месеца. След като минаха 2 месеца реши, че иска да ни върне основата ЗА НАША сметка, иначе няма да плати матрака. Нямахме избор, върнахме основата, върнахме я на производителя, платихме за ремонта, за да бъде като нова. Мина още малко време. Дамата плати. Изведнъж реши, че иска да върне матрака. Признавам, че реагирах емоционално и казах, че искам да покрие всичко - възглавниците, транспорта на основата в двете посоки, ремонта и транспорта на матрака. Това беше привечер. На следващия ден и предложихме да плати само доставката на матрака обратно, която щеше да струва около 100лв. Всичко останало щеше да си остане наша загуба, и ако не е доволна от това предложение, може да подаде жалба в КЗП, за да може институцията да реши спора. Накратко - платихме транспорт в 2 посоки на основа, която тежи 30кг, платихме за ремонта и, не ни беше платено 2 месеца, изнудиха ни да вземем основата обратно след като е била ползвана много повече от 14 дни, защото нямаше да получим никакви пари, и накрая искахме дамата да плати САМО връщането на матрака и щяхме да си го приберем. Транспортните разходи и ремонта ни излязоха около 250лв.

Ние изпратихме всичките документи (около 30 мейла), предоставихме банкова информация за това, което сме платили, както и че сме и приспаднали парите, които ни дължеше за основата + банкови преводи на върнати суми към хората към КЗП от наша страна като бяхме изключително добронамерени с идеята, че ако те сметнат, че трябва да върнем матрака обратно за наша сметка след тези разходи, които са се случили - така щеше да бъде. Все още нямаме отговор. Какъвто и да е, ние ще го уважим.

За годините, в които работим сме уважили всяко едно връщане - било то възглавница, матрак или топ матрак, без значение дали на 1-вия или 100-ния ден. На никой не сме отказвали връщане и ние сме плащали за всичко винаги. Ако някой е останал недоволен, но е решил да задържи наши продукти - ще се радвам да сподели, за да намерим решение. 

Това мога да кажа за този случай. Simple Smile

Прочетох мнението на дамата от 8 юни тази година. Все пак становищата ви по въпроса са коренно различни.
Може би е добре и тя да се включи с отговор, т.е. eli_to90.

Общи условия

Активация на акаунт