От кой матрак сте доволни? - Тема 7

• 122 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Teзи се водели разглобяеми, дано не се разхлопат.
Видях разликата между пластмасов и каучуков държач - втория wariant има поне 1-2см толеранс, докато пластмасата е почти статична, но цените са доста повече
 Все пак и базови модел е с двойни ламели, доста по-добре от единичните.
ПП: Има промо 2 за 3, но третата няма какво да я правя...

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 15:19 от Starrydream

# 211
Teзи се водели разглобяеми, дано не се разхлопат.
Видях разликата между пластмасов и каучуков държач - втория wariant има поне 1-2см толеранс, докато пластмасата е почти статична, но цените са доста повече
 Все пак и базови модел е с двойни ламели, доста по-добре от единичните.

Друг вариант са европалети или твърда основа. Simple Smile И далеч по-бюджетни и здрави. Simple Smile

# 212
Здравейте може ли мнение за ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК FAVOURITE NOVA на Тед и МАТРАК MATTERRA пак на Тед?

# 213
  • София
Искам да си взема матрак за село, Wellpur-ски, втора ръка (200лв), доста запазен (под година ползван) - според вас каква е адекватната цена на каквато може да се предлага? Реално в черния петък струва 275лв (от 500лв, но тази цена е фиктивна за мен, често ги смъкват до 50%)
Скрит текст:
Тези каучукови маншони имат поне 1-2см толеранс, докато с пластмасата е почти статична, но цените са доста повече
ПП: Има промо 2 за 3, но третата няма какво да я правя...
Някой за партия?

# 214
Здравейте може ли мнение за ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК FAVOURITE NOVA на Тед и МАТРАК MATTERRA пак на Тед?

Нищо, че сме конкуренти - Матера изглежда качествен матрак, но не съм спал на него.

Фаворит Нова - на това спях до към 22-23 години, докато все още живеех при родителите ми. Реално го купиха, когато бях на около 19-20 години като се преместихме в ново жилище. Не съм имал проблеми, но на тази възраст не ме е и боляло нещо, за да мога да направя сравнение. Родителите ми все още спят на Фаворит Нова.

# 215
Не видях в анкетата има ли някой, който да ползва марка Sleepy. Интересува ме https://sleepy.bg/product/izone-memory-ortopedichen-memori-matra … CWki-jAJCpidIheVY този модел. Ходихме и на място в един магазин, там пък ни предлагат Блян, но нещо не ме устройва гаранцията - само 2 години.

# 216
Аз Sleepy си ги похвалих вече, но вчера получихме матрака за детето по индивидуални размери, искахме да е като нашия. Ами страхотен е, честно, на по-добър матрак не сме спали. Моделът и на нашия, и на нейния е сълвър найт, еднолицев, другите не ги знам как са. Преди имахме сериозни проблеми с наспиването, откакто сме с него - вече година нямаме. ММ се оплакваше от болки в гърба, които може би са се дължали на качеството на стария матрак, но матракът си беше евтин и кофти, та не може да става дума за сравнение.
Слипи от година не е мръднал, просто е страхотен за нас.

# 217
  • Горна Оряховица
някой има ли свободен код за отстъпка от маттро.нет и да желае дс го сподели с мен Hug

# 218
  • София
Някъде да има оферти за подматрачна рамка (с двойни ламели с каучуков джобове)?

# 219
Днес намалиха ето този https://ted.bg/blackshopping-tedbg/exclusive-memory-silver, тествах го хареса ми и го поръчахме, но за пръв път натоварих мъжа си с тази задача, не знам къде е кликнал и каква онлайн фирма е избрал, но ще ни подарят и две възглавници.

# 220
Аз Sleepy си ги похвалих вече, но вчера получихме матрака за детето по индивидуални размери, искахме да е като нашия. Ами страхотен е, честно, на по-добър матрак не сме спали. Моделът и на нашия, и на нейния е сълвър найт, еднолицев, другите не ги знам как са. Преди имахме сериозни проблеми с наспиването, откакто сме с него - вече година нямаме. ММ се оплакваше от болки в гърба, които може би са се дължали на качеството на стария матрак, но матракът си беше евтин и кофти, та не може да става дума за сравнение.
Слипи от година не е мръднал, просто е страхотен за нас.
Поръчахме си Мемори Дрийм. другата седмица ще мога да кажа как е. Ходихме в складовата им база в гр. Русе, пробвахме и се спряхме на него.

# 221
  • Ямбол
Здравейте, може ли мнение за този матрак https://ted.bg/ted-bed/mattresses/eco-clima-lyocell

# 222
Ходих в петък до фирменият им магазин, и от всички които бяха на промоция и имаха нашият размер избрах, този който съм поръчала по-горе. Много ми беше удобен още в магазина, средна твърдост, според консултантката бил наистина хубав пък ще видим.

# 223
  • Ямбол
Ходих в петък до фирменият им магазин, и от всички които бяха на промоция и имаха нашият размер избрах, този който съм поръчала по-горе. Много ми беше удобен още в магазина, средна твърдост, според консултантката бил наистина хубав пък ще видим.

Благодаря за отговора! Нямам възможност да го пробвам и затова се чудя дали да поръчам докато са намалени. А може ли да го сравните с някой от другите, ако не ви затруднявам?

# 224

Благодаря за отговора! Нямам възможност да го пробвам и затова се чудя дали да поръчам докато са намалени. А може ли да го сравните с някой от другите, ако не ви затруднявам?
Т.к. цяла седмица обикалям по магазини за матраци, че ме беше страх да поръчам без да тествам, ако търсите средно твърд матрак, което за мен се оказа търсеният https://ted.bg/blackshopping-tedbg/exclusive-memory-silver този е най-изгодният в момента. Имаше и едни на Блян, но там пък гарацията е 2г, което ме отказа. Но през седмицата сме на работа до късно, та се уговорихме куриера да дойде другата събота.

Общи условия

Активация на акаунт