Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Човешкият език има склонността да се облага и от консумацията на определени храни.

# 241
  • София
Имах бели петна на гърба за които предположиха , че са витилиго.
В крайна сметка се оказаха гъбички .
Дано при Д.Стоянова не е нищо сериозно...

И колкото повече чета тук , се убеждавам , че за правилна диагноза трянва да минеш поне през 2ма специалисти и още куп други изследвания ...

# 242
.... се убеждавам , че за правилна диагноза трянва да минеш поне през 2ма специалисти и още куп други изследвания ...
Ако се справиш само с минаването през 2 специалисти ще си щастливка. Уви, това е тъжната истина.

# 243
Моля ви кажете има ли някакви изследвания за рак да се направят ,вече много взех да се плаша четвърти ден не ми се яде,гадими се ,постоянно ми казват,че съм отслабнала ?Какво да правя вече незнам къде да ида да ми кажат какво се случва с мен

# 244
  • София
Със симптомите при ЛЛ. Да ти пусне ПКК и да те прати на гастроентеролог. Най-сигурните методи, мисля че са гастроскопия и колоноскопия. Имаше и някакъв тест за хеликобактер пилори, да ти пуснат изследване и за това.

# 245
  • София
Моля ви кажете има ли някакви изследвания за рак да се направят ,вече много взех да се плаша четвърти ден не ми се яде,гадими се ,постоянно ми казват,че съм отслабнала ?Какво да правя вече незнам къде да ида да ми кажат какво се случва с мен

Пусни си една кръвна картина с диференциално броене и CRP на първо време. Има летни вируси с такива симптоми.

За отслабването - кантар имаш ли? Дрехите широки ли са ти?

# 246
Да теглих се 2 кг съм отслабнала ,но и всеки който ме срещне ми го казва,имам пкк нямам CRP ще го искам и него ,инъче кръвните са добре и на гастро ходих два пъти казаха,че няма нищо ,но само на ехограф са ме гледали.Казват няма нищо,но на мен не ми е добре и не ми се яде,гадими се

# 247
  • София
Да теглих се 2 кг съм отслабнала ,но и всеки който ме срещне ми го казва,имам пкк нямам CRP ще го искам и него ,инъче кръвните са добре и на гастро ходих два пъти казаха,че няма нищо ,но само на ехограф са ме гледали.Казват няма нищо,но на мен не ми е добре и не ми се яде,гадими се

от колко време ти се гади? Вечер вдигаш ли температура?

# 248
 4 ден вече ами не съм я мерила вечер,но понякога имам чувството,че вътрешно горя

# 249
  • София
4 ден вече ами не съм я мерила вечер,но понякога имам чувството,че вътрешно горя

Е, измери я, де!. Т. не си измерила, веднага за рак си мислиш. Настинка/вирус е според мен. Не се насилвай да ядеш. Ще мине.

# 250
  • София
Напоследък доста хора се оплакват от силен световъртеж, гадене, отпадналост, сърцебиене. И аз в това число. Първоначално помислих за паник атаки, после за проблем с щитовидната жлеза, тромби и рак. Не че нещо, ама вече ми се вижда странно. Много ѝ различни хора, близки и еднакви симптоми и то от скоро при всички.

# 251
  • София
Много мои познати и аз сме така
Отдаваме го на времето

# 252
Не мога да го отдам на времето аз ,за да не се чувстваш добре според мен има някакъв проблем,не е нормално особено при мен с такъв апетит съм си по принцип сега да ми се гади и да не ми се яде,а знаете ли гаденето и горчивината в устата  при какъв друг проблем може да е ,защото твърдят ,че стомаха ми е наред?Ами мерила съм я два.пъти,но не вечер а през деня нямах,но имах чувството,че горя вътрешно.eldorado_f а сега как сте разбрахте ли в крайна сметка от къде идва проблема?

# 253
  • София
Може да е жлъчка.
При мен е същото, не съм се оправила. Кръвна картина и ТСХ са добре, ще продължа по метода на изключването.

# 254
Напоследък доста хора се оплакват от силен световъртеж, гадене, отпадналост, сърцебиене. И аз в това число. Първоначално помислих за паник атаки, после за проблем с щитовидната жлеза, тромби и рак. Не че нещо, ама вече ми се вижда странно. Много ѝ различни хора, близки и еднакви симптоми и то от скоро при всички.

И аз съм така.
Според личната е на нервна почва, но не вярвам. Не, че нямам и паник атаки, но това е друго.
Онзи ден щях да припадна до магазина и обратно, а кръвното ми уж е ок.
Може би е от жегите..

Аз си мисля, че при мен е от Кандидата, но не съм на 100% сигурна.

Жлъчката ми е прегъната, дали пък не е от нея?

Общи условия

Активация на акаунт