Тренировки в домашни условия - 94

• 53 178
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Спринкълс, честита тапия.
Лурдес, аз обикновено през седмицата тренирам даже по-късно. Единственият проблем е с храната. Аз ям около час- час и половина преди тренировка/предполагам, че заради това държа сравнително висок пулс/. Ти обаче можеш да хапваш и след това. Вечеря в 8 не ми се вижда прекалено късно. Ако времето съответства на биологичния ти часовник, няма проблеми. Аз напр. не мога да тренирам сутрин. Аз може да ставам в 8, но тялото ми спи до 10. Не мога да излъжа природата.
Иванита, и аз все мисля да почна да спазвам хранителния режим на Liift4, който май е аналогичен на този на 80ДО/но няма да пия протеиновите шейкчета/. Ще се опитам поне една-две седмици. Любопитно ми е какъв ще е резултатът.
За днес - Low Impact Cardio + Metabolic Conditioning  от Fit Split програмата на Кети.

# 166
Barbabeau, чудна е Дупемания - една от най-любимите ми програми въобще. Кардио-тренировките не струваха и съм ги изтрила отдавна, но останалите са добри и категорично не са само за дупе или долна част.

Аз лично вече не бих ги правила ежедневно - натрупва се умора. В момента правя тренировка от програмата през ден, съчетавайки я с много ходене - вчера приключих деня на 25 000 крачки + тренировката сутринта и днес съм като разглобена Crazy

За днес планът е да походя 8 км. на пътеката(на два пъти, не наведнъж), вече направих 15 минути пилатес тренировка за вътрешната част на бедрата. Следобед мога да измисля още някоя кратка пилатес тренировка.

Общо-взето, когато мога да си позволя по-равномерно натоварване през деня с двуразови тренировки, без да се изсилвам особено, се чувствам по-добре.

# 167
  • ВАРНА
Дупеманията от Руми ли е ? Къде мога да я намеря ?

Вчера си поръчах книгата и контенерите на Оутъм Калабрезе да започна и с тях да си приготвям храната Simple Smile Ако имате предложения за сайт с други здравословни рецепти - моля споделете.
Бяхме 1 месец с децата "на село" и гледах да комбинирам тичане с каране на колело,малко упражнения с пудовка и гирички,скачане на въже. Не обичам да има покрай мен някой,когато тренирам,а все се завърти някой с коментари  ...

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 10:09 от morgana07

# 168
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
WOW!!! Спринкълс, много ти благодаря!!!!

Еми това ми решава дилемата до голяма степен какво да започна.

Имам още 2 тренировки от 4-ти рунд тази седмица съм в отпуска и ще ги направя по някое време.
Честно казано аз от много чудене, накрая може би щях да подходя разумно и да си взема точно нея, защото 4-ти рунд трябваше да го приключа преди днес, обаче много се измарям с час сутрин и час вечер всеки ден... затова в някои дни пропусках блендърите и си ги правех в следващ ден, без да следя графика кой знае колко, отделно 6-ти ден не го правя, защото се мачкам с пулролера вечер Grinning  - както казах това беше най-удачният вариант за мен.
И много, много, ти благодаря!!! :*

Вчера час тичане с канго групата около 3км + спирахме да правим комплекси... абе едвам заърших, щях да пукна Grinning навън е по-трудно има баири, пече слънце... лоша работа, друго си е в зала на климатика Grinning
И после вечерта 1 час с пулс ролера, уж само се мачкам, а пак се изпотявам, че и мускулна имах веднъж... луда работа Grinning

Спринкълс, много благодаря още веднъж.

# 169
Спринкълс, благодаря ти и аз.
Аз днес съм скромна - предимно корем:
https://youtu.be/yL_dE81O_mw
и
https://youtu.be/BDwfJBH-BjY

# 170
Ха добро утро от мен. Отдавна не бях спала до след 9, пък какво остава да се събудя след 10.  Crazy
Вчера в крайна сметка направих само една дълга ин йога.

morgana07, Дупеманията е платена програма и се купува от сайта на Руми Илиева.  Peace

...но се наканих най-после да се явя на изпита за ветроходство SailboatSailboatSailboat Мина добре и сега официално съм "капитан втори клас" в семейството Sunglasses

Ихаааааа! Страхотни начини за разпускане си имате с BarbabeauHeart Eyes С ръка на сърце казвам, че ви завидях.  Blush

# 171
  • ВАРНА
Пак съм аз - запазвам си разни мотивиращи статии,клипчета и т.н. Сещам се във фейсбук или някъде бях чела за най-известните жени фитнес гурута в Щатите май беше. Имаше една ,която беше напусната от мъжа си на 30+ години,защото надебеляла след ражданията.И за да му го върне започнала активни тренировки и сега на 40+ е една от най-успешните. Не помня името обаче... Ако някой се сеща за статията или за конкретната дама - обичам да чета за такива мотивиращи трансформации, когато ми се яде шоколад Wink

https://www.youtube.com/watch?v=nNBkF3wp2IA
Ето едно от любимите ми клипчета - дамата е набор 1990г,висока едва 1,50м, направо ми събира очите...

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 13:57 от morgana07

# 172
Днес Хамърчето Heart strength и после плуване и BBQ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 173
Ох, не мога да не споделя Laughing
Пишете тук за сънища с Агентката и аз тайничко си мисля - това на мен не може да се случи.  Ха, ще сънувам хора от форума Crazy

И съответно днес решавам, че ще спя следобед(никога не спя следобед, но в отпуск съм все пак) и сънувам... Агентчето. Говорим си за ядене, естествено Mr. Green

Предлагам й да й направя като моите тиквички да си сложи в салатата и тя с леко подозрение пита:
- Да не са ГМО?
Аз пък с доза възмущение отговарям:
- Ама как - от градината на свекърва ми на село.
Тя благосклонно се съгласява:
- Е, в такъв случай може.

После продължихме с разговори за домашен оцет, но съседката реши да чисти в два и половина следобед с прахосмукачка и се разбудих от този тъй важен сън hahaha

Та и аз в групата със сънищата. Да не се деля Laughing Laughing Laughing

# 174
morgana07, мисля че визираш Natalie Jill .
Нея мъжът й я напуска бременна, реално когато ражда е разорена и едва ли не без дом, после си стъпва на краката, в момента вече е щастливо женена /или поне последно, докато я следях, със сигурност беше сгодена/ и е своеобразно фитнес гуру и мотиватор. Издава и книги, разбира се. Simple Smile

Днес Румяна- кардио с акцент дупе и ръце, стретч за горна част с Блендърите. Доволна.  bowuu

{Тони} Joy Joy Joy Съседката ти е за бой!!!
Обаче! Кой, какво, щО сънува- Агентката винаги е с главна роля!  Heart Eyes
Би ми било интересно да чуя тълкуванието на някой фройдист.  Laughing

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 15:37 от Анонимен

# 175
  • ВАРНА
morgana07, мисля че визираш Natalie Jill .
Нея мъжът й я напуска бременна, реално когато ражда е разорена и едва ли не без дом, после си стъпва на краката, в момента вече е щастливо женена /или поне последно, докато я следях, със сигурност беше сгодена/ и е своеобразно фитнес гуру и мотиватор. Издава и книги, разбира се. Simple Smile

Благодаря,точно тя е Hands Plus1  Много съм се впечатлила каква воля е необходима,за да изплуваш от един такъв доста драматичен момент в живота .  А това е статията,на руски https://www.balkans.kp.ru/daily/26415/3289513/  

# 176
Mamа Captain, Мam! Честита ти тапия, Спринкълс Grinning
Ох, не мога да не споделя Laughing
Пишете тук за сънища с Агентката и аз тайничко си мисля - това на мен не може да се случи.  Ха, ще сънувам хора от форума Crazy
И съответно днес решавам, че ще спя следобед(никога не спя следобед, но в отпуск съм все пак) и сънувам... Агентчето. Говорим си за ядене, естествено Mr. Green

Предлагам й да й направя като моите тиквички да си сложи в салатата и тя с леко подозрение пита:
- Да не са ГМО?
Аз пък с доза възмущение отговарям:
- Ама как - от градината на свекърва ми на село.
Тя благосклонно се съгласява:
- Е, в такъв случай може.

Ta и аз в групата със сънищата. Да не се деля Laughing Laughing Laughing
Grinning Grinning Grinning Единението прави силата, Тони Simple Smile)))
В реалността обаче бих ти изяла всички тиквички, бих попитала за още и бих ти разказала, как съм закърмена с радиоактивните тиквички на баба ми, която ги гледаше недалеч от сметище за радиоактивни отпадъци (не толкоз далеч от София) та затова никакви ГМО-та не могат да ме уплашат, щото аз така и така светя на тъмно Wink

И мерси за препоръката за дупеманията, мило!
PS PLS, не забравяй да им сложиш повече чесън!!!

Да си доотчета месеца, че излитам след няколко часа!
71/69 Гребане 69 мин
72/69 Кростренажор 44 мин
73/69 Гребане 33 мин  + Куркурина 55 мин
74/69 Кростренажор 33 мин  + НМС W1 39 min + rowing 36 min (на следващия дне бях леко хммм разглобена!)
75/69 Гребане 44 мин
76/69 Кростренажор 44 мин
77/69 Гребане 33 мин + НМС W2 39 min
Скрит текст:

Со кротце со благо 369 км за почти 3 мес = 123 км/месец гребане!

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 21:02 от Agent Provocateur

# 177
Обаче! Кой, какво, щО сънува- Агентката винаги е с главна роля!  Heart Eyes
Би ми било интересно да чуя тълкуванието на някой фройдист.  Laughing
Тълкуванието ща да бъде, че вдигам твърде много шум в темата Wink НАЙ-МНОГО шум от всички и съм ви писнала сериозно да ви дудна, поучавам и давам неискани съвети и на подсъзнателно ниво се опитвате да ми се противопоставите! Wink
Апропо - Фройд е роден на моя РД (6 Май) ерго трябва да ми вЕрвате Wink

PS Греба си аз кротко сутринта и милото пита:
"Коте, готов ли е багажа!?!"
"Не, разбира се, дръпни се, че трябва да направя 5500 м, че отчетът ми е да хубава цифра"
Диагнозата е ясна и без Фройд Wink

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 21:10 от Agent Provocateur

# 178
При мен едно и също - вело интервали + монотонно.
Днес МП стана първи на един маратон и аз докато го чакам да финишира направих трагичен опит да потичкам - зле, зле, ама пък то всяко начало май е зле. Два дни не следих килата, сега от любопитство се претеглих и окото ми се изплаши +3 кг. е предполагам, че за два дни трябва само да ям и да лежа, за да кача толкова и се надявам да е вода от пътуването и разни такива екстри, които да паднат с малко пост и нормално хранене в следващите дни Simple Smile
Нали? Grinning

# 179
Ох, Агент, те нямаше да те черпят с тиквички насън, а с мухоморки, ако беше такъв случаят. Фройд по-добре да не бъде питан, по спомени е бил стар перверзник, който всичко е свеждал до секса/поне това ми е останало от неговото "Въведение в психонализата"/. А 183 ккал за ножките е доста добре, ако го разчитам правилно.
За днес - комбинация от зумба /Flat Abs от Total Body Transformation System/ и Сюзън Боуен с Lower Body Cardio.

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 23:00 от zvezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт