Тренировки в домашни условия - 94

• 53 212
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • 1st floor
Отчет за днес БР8. Трета фаза ме довърши. Джилката като каже леки тежести, взимам три кг. С тях успях само първия кръг, като направо ми се ревеше по едно време. За повторенията от втори кръг си взех 1,5 кг. Тези пък не ги усетих достатъчно. Истината е някъде по средата...

Имам МТ на корем и горна част от вчера. Не е нещо фрапиращо, но се усеща. Simple Smile

# 196
  • ВАРНА
Започнах 80ДО с Оутъм .. Никак не харесвам ластици ... много продължителни ми идват някак тези тренировки.Иначе мислех,че не са много трудно,но усещам тук и там МТ

# 197
Днес БР8, като още на загрявката ми се скъса ластичната лента (и ме изплюща одобрително по баджака), та се наложи да я сменя с друга, още по-стегната. Grin

# 198
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Спринкълс, много благодаря за пълната програма. Имам много да черпя!

Аз в неделя отчитам яко почистване след туристите, които живяха вкъщи 2 месеца, след като изчистих и другото ни вкъщи в Бургас. Вечерта - вечерята и компанията нямаха грешка: телешки стек и салата с риба тон... обаче уийскито и бейлисът за десерт... признат грях 1/2 грах - дано да ми се лепне само на половина, но надали...

В понеделник 252 метра плуване, или 18 дължини в басейна.

Днес ми дойде... до обяд не бях човек, после разходка, братовчедка ми си купиха апартамент в съседния комплекс и ги разведох наоколо - показах им хубавите ресторантчета, където готвят вкусно, обслужването е отлично, с гледка към залива и вечеря за 4-ма не струва 250лв. ... за разлика от повечето прехвалени ресторанти с чужди имена Wink

Утре сутринта моята инструкторка ще води зумба в Поморие и мисля да отида. 

# 199
И аз отчитам за днес БР 8. Чудех се какво да правя и като ви прочетох, се сетих, че това ми беше една от най-любимите тренировки в програмата. Натовари ме хубаво, хареса ми. Успях да направя част от упражненията с петици, по-голямата с тройки, а едното изобщо не успях с тежести - това с изпънатите ръце и един изпънат крак /не знам как се казва/. Моите най-малки гири са по три килограма .
Sprinkles, забравих да ти честитя дипломирането. Звучи много вълнуващо!
п.п искам да съм на море, изобщо не ми се стои в София през лятото... То пък и тук едно лято....Ама на Агентката ще й хареса:smile: Чакам включване.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 21:08 от Аmanda

# 200
Аманда, воин №3. Обикновено на първата серия задържам тройките, но след това се предавам, хвърлям едната и крепя другата с две ръце.
Днес гърди и трицепс от Liift4. Нещо се обърках и повторих тренировката от първата седмица. Не се оплаквам обаче, тъй като кардио частта в тазседмичната тренировка изглежда по-неприятна.

# 201
  • 1st floor
Отчитам Кардио 2. Вода течеше от мен, започва да се затопля времето в София.  Simple Smile

# 202
Звезди, браво за задържането.Аз изобщо не мога да изпъна ръцете с тройки, мога да ги движа, както Джилиан показва по някое време, но не и да ги опъна.
Непо, дано се затопли, защото ужасно депресивно действа липсата на лято...

# 203
Днес си довърших предвиденото с Румяна, след това- хубав стретч с Блендърите. Излизам планирана ваканция аз. Последната 10- дневка на Август започвам с 90 ДП, пак на Румяна.

Ох, мен това временце супер ме кефи, наистина. Едно такова пролетно ми е, сякаш е безкраен Май. И по скромното ми мнение не Миро прецака времето с "Август е Семтевмри", а класикът Гео Милев /"Септември ще бъде Май"/.

# 204
Тук е валяло май веднъж за последните три седмици. Не е много приятно да подскачаш на 30 градуса, и то вечер.
Чувствам се като в рекламата на Перие.
http://www.culturepub.fr/videos/perrier-boisson-petillante-melting/

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 23:20 от zvezdi4ka14

# 205
Аз май не правя нещо както трябва, защото за втори път си прецаквам крака. Много тъпо, имах още няколко дни, в които можеше да потренирам спокойно, а сега ще куцам.... Коляното ме боли в следствие на 30 скока на стъпало, понеже нямам степер (така ли се казва?)...
Мисля да правя нещо за корем и горна част или от легнало положение за бедра докато ми мине коляното...

# 206
За днес, Дупемания 16. Приятна тренировка. На Руми не ѝ харесвам пирамидите, макар да има ефект от тях. Мисля че новата ѝ програма ще има пирамиди и вероятно ще я пропусна.

Звезди, какви са ти впечатленията от Лиифт4 като цялостна програма?

Хайде да мислим какви да правим от началото на септември! На мен ми се пробва Лиифт4, и 80ДО бих повторила, и ротацията, която Звезди беше написала.

Winder, неприятно, но и това ще мине!

# 207
Отчитам един ужасен грип. Толкова зле не си спомням да съм бола и на легло. Утре дано почна тренировките.
Готвя се за Пирин - 5 дни, е за сега само психически, че е от 8.08 до 15 май беше. Багажът вече виначи го оправям в последния момент (защото забравям какво съм сложла Simple Smile)

# 208
Спринкълс, не е зле като цяло. На мен ми върши чудесна работа, тъй като е комбинация от кардио и силови упражнения и тренировките са между 30 и 40 минути, така че идеално ги вписвам през работната седмица/с Кети имаше по 50+минути и ми идваше малко много/. Добре структурирани са /аз обичам да има структура, а не да ме изненадват на всеки две минути/ и при изполване на подходящи тежести ще дадат добър резултат.
Имам и забележки. По-маловажните: Джоел само говори и не прави упражнения/но Боб е същият, така че съм свикнала/ + сменят участниците между тренировките /аз предпочитам да са едни и същи през цялата програма, за да виждам дали имат напредък, а тук е по-скоро в стил P90X/. По-съществените: 4 тренировки са ми малко, но лесно мога да намеря нещо за почивните дни/правя по една кардио и едно метаболитна за цяло тяло/+ има плиометрия. Последното всъщност е единственият реален проблем. Засега съм ок, но мисля следващата HIIT тренировка за крака да сменя с нещо друго. Показват облекчен вариант, но натоварването не е същото. Малко като във Фокуса е, където вариантът на Таня е за много начинаещи. Най-вероятно плиометрията ще става повече и по-страшна с напредването на тренировките/има разлика дори между първите две седмици/, като в един момент ще трябва или да си измислям упражнения, за да заменя най-ударните, или да запомня тези от първите тренировки и да си ги въртя тях.
Ако търсиш нещо за долна част на тялото, не е много подходяща, тъй като основно се тренира торсът. Краката са веднъж седмично, като 1/2 от тренировките са HIIT, тоест по-скоро са кардио, а от краката работят основно квадрицепсите.

# 209
И на мн ми се иска да се включа в "кюпа" ако правите нещо Simple Smile
Спринкълс исках да ти пиша, ама не мога Simple Smile Не, че е нещо важно, де.
Отчет последните дни
Понеделник - 60 мин вело, като последните 10 бяха интервали
Вторник - в залата (ама уроци, не се напъвах много)
Сряда - вело - 30 минути със все интервалите
Днес ми се иска нещо силово. Проблемът е, че ми се обясни как Отъм нито е силова тренировка, нито пък мога да изпълнявам движенията като хората и аз сега не зная какви да ги върша Grinning

Общи условия

Активация на акаунт