Тренировки в домашни условия - 94

• 53 213
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • 1st floor
Проблемът е, че ми се обясни как Отъм нито е силова тренировка, нито пък мога да изпълнявам движенията като хората и аз сега не зная какви да ги върша Grinning
А каква е Отъм? Laughing

Аз днес ще правя БР7 и после ще тичам по магазините с младежа за маратонки. Голяма мъка е пазаруването с него.  Tired Иска да купи първото, в което успее да си навре крака и изобщо не гледа удобно ли е , не е ли...Само и само да не обикаляме и да не губим време. Преди му поръчвах по интернет, но вече не смея -  носи голям номер, а е със слаб крак и трябва по-специфични модели.

# 211
Проблемът е, че ми се обясни как Отъм нито е силова тренировка, нито пък мога да изпълнявам движенията като хората и аз сега не зная какви да ги върша Grinning
А каква е Отъм? Laughing

Духче, що слушаш бодибилдъри? Laughing Карай с "Каза ли нещо, или каруца мина" и си продължавай с тренировките. Никой не се е родил научен.
Или гаджето е изпаднало в страх, че някой ще те отмъкне като куцо пиле домат като си токова хубава?

Аз размишлявам върху Дупеманията, но предвид че имам щанги и след маратона ще започвам с тях отново, чудя се дали да я взема. Мога да я започна веднага след маратона...да де, като проходя, или ако не ме изяде някоя мечка....
Има ли ластици в нея? Мразя ги.

И на Агентката Ножки от световен стандарт ще прегледам.

# 212
Дези, има ластици, да. Питам се дали ще ти хареса и не мога да преценя. Не знам защо съм останала с впечатлението, че когато правиш програма, предпочиташ кратки, интензивни кардио тренировки. А в тази програма кардиото от моя гледна точка не струва.

Аз отчитам последните три дни:

7 км. на пътеката бърз ход + любима кратка тренировка за прасци + любима тренировка за външната част на бедрата - 100 повторения

Тренировка № 4 от Дупемания + 7 км. на пътеката бърз ход

Планът за днес е 8 км. на пътеката + може би отново тренировката за прасци + друга любима кратка тренировка, този път за ръце.

Ако някой друг има любими кратки тренировки в YouTube, ще ми е интересно да ги разгледам.

# 213
Момичета, чета ви но не пиша защото съм се оттдала на тотален мързел Sunglasses ,който обаче взе да ми омръзва Simple Smile Та се питах дали някой е пробвал новата програма на Румяна "За из път " ? И ако да ,какви са впечатленията ви?

# 214
хахахаха Дези! (виж от компа нямам проблеми с никовете Grinning )

# 215
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Отчет за вчера: сутринта отидохме до Поморие на Зумба, води моята инструкторка, обаче с това малкото не можах и една песен да изтанцувам до край, буквално! Само мрънкаше и искаше да се гушкаме, скучно й беше, на люлките искаше, не знам какво още й имаше... абе само се изнервих и то доста.
Следобед баща им ги взе на басейна и аз успях да направя предпоследният си ден от 4-ти рунд
  bodyweight-cardio-interval-workout + pilates-workout
+ масажче с пулсролера Wink

# 216
  • ВАРНА
Тази сутрин се събудих рано и реших да потренирам на гладно,направих едно руско кардио 20мин https://www.youtube.com/watch?v=8o8fvvhpKxQ .Реших,че ми е малко и си пуснах на Оутъм 80ДО 3 - Cardio Core (Phase 1) още 40мин. Почти се справих,плъзгащи дискове нямам и променях някои упражнения. Чувствам се супер Simple Smile Като нямам плод веднага за след тренировка,а не искам шоколад за бързите въглехидрати,с какво мога да заместя ? Аз си направих кафе с 1ч.л. кафява захар ... Съгреших ли много Rolling Eyes

# 217
За вчера - гръб и бицепси от Liift 4. Ако не друго, бицпеси с тази програма ще направя, но малко ме притеснява очакването да си увеличавам още тежестите. Вчера си направих минипирамидка с тежестите за ръце, тъй като това е единственият начин да увелича по някакъв начин 10 кг, които ползвам за гръб, но се получава доста неприятно с бицпесите, при които 7,5 ми дойдоха много към втората серия упражнения. Освен това вече няма накъде да увеличавам за гръб/и отчасти за гърди/, а съм само на 3 от 6-те седмици за трупане на маса.
Дух, Оутъм има безкрайно много тренировки и част от тях са много добри силови, като напр. Legs в АЛО и 80ДО, Upper фиксовете/чудесни за само 30 минути/, Chisel Balance в ХиЧ. Има и по-слаби, разбира се /така и не ми хареса ААА в 80ДО и като цяло там малко се подценява торсът, Total Body  в ХиЧ също не е нещо особено/, но това не значи, че не можеш да си подбереш най-ефикасните.

# 218
Много благодаря за мненията. Днешната тренировка се отлага.. беше заменена от полу-нервна криза, а последиците са -500 гр и главоболие + 1 ходене до полицията и още малко нерви. Мисля, че изгорих около 5000 калории и още толкова нервни клетки Grinning

Има ли неща, които ви надъхват? Осъзнах, че много, много ключова роля играе позитивното отношение и вдъхновението при мен. Почнах да свалям, когато ме удари по главата тази идея. Има дни, в които не се насилвам, като днес - няма начин в момента да тренирам. Но има други, в които просто ме мързи и от скоро си пускам на Chris Powell по ТЛС предаването, гледам го в ю туб и някак си, като ги гледам тези пишни дебеланки (ама много симпатични) как вдигат и тичат маратони и ми става вдъхновено и се мятам и аз на велото

# 219
За днес, 7 км. бягане. Довечера мисля да направя една йога + събиране на багаж. Оооо, трябва и да се лакирам с новия лак, разбира се Sunglasses

Дух, с бягането се мотивирам ако имам някакво мероприятие, за което съм се записала. С упражненията ми е по-лесно да имам някаква програма, за да не го мисля кога какво. Честно казано, упражненията са ми като миенето на зъбите - правя го, защото е важно за здравето и част от ежедневието ми. За яденето - там е по-сложно. Имам някакъв мой си начин на хранене, който следвам в по-голямата част от времето. Има дни и периоди с по-голямо залитане, но не го мисля толкова. Винаги когато съм пробвала строги диети/хранителни режими, успявам да ги правя няколко седмици, но след това му отпускам края. След това логияно пак започвам да си се храня нормалко по моя си начин - без лишения и без големи омазвания. Аз се харесвам как изглеждам, нямам някакви фикс идеи за плочки, т.н.

Звезди, благодаря за подробните обяснения и за мнението ти за програмата!

# 220
За днес Хамър плиометриката, след малко отивам да поплувам  и това ще е за два седмици Stuck Out Tongue Winking Eye чака ме 12 часово минимум пътуване и две седмици в Испания Heart Vacation  mode официално! Bowtie

# 221
Спринкълс, не можеш да получаваш лични съобщения, затова ти благодаря тук. Златна си! bouquet Hug

Тони, препочитам кратки тренировки, защото не смогвам друго между тичането, бокса и домашните силови. Всъщност, правя Шон когато съм твърде изморена, за да правя друго.
В ютюб правя тренировките на Кристин Къри. Любима ми е.
Ето я Кристинка: Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo&t=1s

Моята тренировъчна програма в последните месеци изглежда така:
60-80км тичане седмично.
Бокс 3 пъти седмично, но спирам спаринга месец преди състезание. Откакто тичах половин маратон с натъртено ребро и болеше при всяко вдишване/издишване си научих урока. На 22.10.2017 беше. И все пак тичах за 1:55, теренен. Не беше зле.
Сега не съм била на бокс от 2 седмици, но бях на почивка, треньорът ми също.
Силови в домашни условия правя в понеделник, сряда и петък (в петък и в боксьоркия клуб понякога оставам след тренировка и я правя там в джима под наздзор за правилна техника.)

Имам 2 щанги вкъщи, скуот рак, дъмбели по 8кг, 5кг, 3кг, 2кг, 1.5кг. Пудовки 12 и 8кг. Искам да си взема и 24. Heart Eyes Така че нямам с какво да се измъквам.
Конструирам си тренировките според прoграмите на Дан Джон (с тежести) и Марк Лорън (със собствено тегло)
С тренировки в домашни условия направих много хубава горна част. (Аз поне си я хареcвам. Heart Eyes) Много бързи резултати започнах да виждам със щангите.
За съжаление, понякога съм твърде изморена и не се получава. Тогава вкарвам Шон Гама, или Кристин.
Йога правя ежедневно сутрин. През седмицата ставам в 5.00, през уикенда в 6.00.

За мотивацията:
Страшно много ме мотивират хората от обкръжението ми които тренират. Много научих от тях, и започнах постепенно да си променям манталитета. Мноого имам да уча още, продължавам смело напред.

Целта ми за догодина:
Искам да се квалифицирам за Бостънския маратон. Дали ще ида е съвсем друга работа. Laughing Те само мен чакат, но искам да се квалифицирам. И ще се наградя с европейски маратон някъде, ще видим къде.
Така че останалите тренировки са допълнение към тичането.

Близко бъдеще:
В събота ще тичам за първи път Скай маратон, 50км. Много се вълнувам, нямах възможност да тренирам повече, но беше невъзможно иначе. Дадох максимума от себе си, с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм кръшкала. Laughing
Две седмици ще почивам, като ще започна лекинко да подтичвам втората седмица на Крит. Има яки баири там, ще се пробвам. Ще видим. Дано мине без контузия.

През септември имам 2 състезания и още 2 през октомври. Октомврийските са трейл, нама да се напъвам за време, ще е тичане за удоволствие, в много красив и лесен/равен терен.
С това приключвам сезона. running

И започва силовия етап:
Т.е. Ще намаля километража през ноември, декември и януари. Ще тичам между 50-60км и ще наблегна на силовите. Т.е. имам прозорец септември-октомври за по-лека програма докато се възстановявам. Мислех за Дупемания, защото нещо не съм доволна от д-то, а харесвам упражнения със собствено тегло.
Още се боря със страха да не се контузя със щангата. Аман от моите фобии! Все ме дърпат назад!
Защо мъжете нямат страх от нищо, имат се за безсмъртни, а аз си треперя над всичко! Мрън!

Дали защото от малки слушаме "Пази се! Да не се удариш!"...'Ми като падна ще стана, м*мка му и прасе, к'во толкова!

Февруари започвам обемов тренинг и тренировки за Пражкия маратон и новия сезон. Хау.

Божеее, благодаря че ме прочетохте, ако някой е имал нерви да чете толкова...
Приемам съвети всякакви.  Hug Hug Hug

Имам още доста за споделяне, ще пиша после. Децата искат да излизаме.
Вечерта ще правя пак йога с големия ми син, както и вчера. Тук е безумна жега. По-горещо е от Гърция Shocked, а там имахме климатик. Не мога да спя като хората, което е проблем.

Утре заминаваме за Шпиндерска Мелница (Špindlerův Mlýn) в Крконошските планини:
http://www.trailrunningcup.cz/sezona-2018/krkonose-maraton/#fotky-trat-50
Дано там се наспя на хладно. Ако изобщо е по-хладно. Дано. Praynig

Ноу фрейм, весела вакнция! Испания е върха! Heart Eyes
Мечтата ми е да се науча да плувам. Купих си дъска днес. Joy Ще тренирам на Крит.  smile3549 wflag

# 222
Кой нов лак, Спринкълс Simple Smile))

Дези, понеже питаш да си кажа, че от моя гледна точка (базирана на непълна информация) ти редовно претренираш, откъдето идват и проблемите ти с храната, защото се опитваш да ядеш за визия, докато тренираш за спортни резултати. Оттам и сривовете, вкл. тахана, етц. Пак казвам, че това е само впечатление от моята камбанария!

Та какъв тип тренировка прави Отъм в крайна сметка и за коя тренировка говорим, защото програмите и вкл. Повече от един тип, разбира се.... И кой я плю ми стана интересно Simple Smile

PS аз (и хлапетата) имахме отвратително пътуване, благодарение основно на Еър Франс и ШДГ, поне топ 3 на гадните пътувания за последните 18 години активно летене... Материал имам за поне 3 яки вица по темата Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 20:29 от Agent Provocateur

# 223
Агент, право в десятката, какво винаги. Hug
Не знам дали писах, но бях на вгх ротация, която ми разказа играта. Наистина трябва да разбера по колко да ям. И ще се обърна към специалист.
Работата е там, че киборга боди билдър и другите му колеги ми обясниха, че е нормално при вгх ротация да ти е трудно. Стискаш зъби и продължаваш. Аз не стискам зъби. Аз вадя тахана. И пет пари не давам. Задника си и без това не го виждам. И няма да си вадя хляба с него. Ама Дупеманията ще я направя.  Laughing И тяга ще правя. Flutter

Нашият треньор по бокс ни строи всички в една редица преди няколко месеца и ни нареди всички да се преместим при спортен лекар. Още не съм го направила. Много съм недоволна от личната. Много.
Но съм толкова ненормално заета, че и на алергологията не съм се обадила, нито на физиотерапевтката която съм си избрала.
Тържествено ви давам честна пионерска, че в понеделник започвам да работя по въпроса. Имам да звъня в 4 кабинета.
Утре съм на работа до обяд, сега по нощите стягам куфара, в 16:00 ми е автобуса.  bye

Много работа, задачи, деца, данъци, бумащина, адвокати, и последния да затвори вратата. Утре ще избягам от всичко и ще си потичам за радост. В неделя се връщам обратно на въртележката. Crazy

# 224
Не обичам общите тренировки, винаги за точно определени части правя. Днес много хубава тренировка за горна част с 5 кг гири. Кардиото бе пране на килим с търкане здраво в градината. А и билет за Банско за 08.08 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт