Тренировки в домашни условия - 94

• 52 840
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Намерих мой стар мфп скрийншот... Чудеса правя от плажа Simple Smile)) от уеб браузър се влиза в профила на мфп и се къстомайзват имената на храненията (diary settings) моята е платена, но това е изпълнимо и в безплатната версия доколкото знам... Пак има нужда от броене и мерене, разбира се, това е само шпаргалка!

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:12 от Agent Provocateur

# 496
Агент, благодаря ти. Аз обръщам внимание на онова, което казваш, доста повече от колкото на начина, по който го казваш. А ти казваш адекватни неща Wink
За сега ще дам почивка на ума си от толкова броене. Просто не ми се отразява добре към този момент. Липсва ми свободата да изям една супа, без да мисля какви съставки има в нея, по колко грама е всяко и колко излиза една порция.

Непо - я дай идея Simple Smile МП иска Джангал да качва, обаче аз нямам шанс Grinning никакъв. Онзи ден тича от х. Демяница, до Тевно езеро, качи Каменица и се върна за около 5 часа. Аз 5 часа ще се търтя само до Тевно Езеро. Та ако подхвърлиш някаква идея, която можем и двамата да реализираме, ще се радвам.

През май месец качихме в. Петрахиля, в Тетевенския Балкан - гледката беше уникална, препоръчвам, ако не си била Wink

# 497
  • 1st floor
В главата ми се вихрят няколко идеи - Страшното и след това Купените и БАК, Козя стена, Кончето  Crazy и евнтуално Руен (ама там съм била).

# 498
И аз съм от тези, които броенето ги затормозява ужасно много. Причината е , че харесвам готвена храна и  следенето е много трудно. Затова си оставям разпускането с манджа за вечерта, а през останалото време ям нещо , приблизително ясно като състав-яйца, кисело мляко с ленено семе или овесени ядки, пържола, 50 грама ядки, домати, банан или други плодове. За вечерта си оставям прегрешенията _хлябът също. Не е уж правилно вечер да има въглехидрати, но при мен тази схема работи.Бавно, но работи.
Днес още не съм тренирала.
Звезди, сетих се за онова кардио-много е забавно с тичането в стая.
Пп пиша ужасно през телефон, но на работа не мога да вляза във форума

# 499
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Агент, то точно това е затормозяващото, че не се брои 1 яйце, 2 яйца, то ако беше така ехеее. ...
Брои се 7+7 = 14 протеин. Остават ми още 100 гр до целта
5+5= 10 мазнини. Остават ми още 20 грама, дали да си овкуся салатата на обяд или да махна жълтъците.

(аз към яйца съм алергична междудр Grinning )

Или както каза Госпожица Дух - супата: не се брои 1 картофена супа, а се брои: 50гр картоф; 10 гр чушка; 10гр дом пюре, 10гр фиде, 10 гр ... еди какво си  = 10гр въглехидрати (примерно) остават ми още 20гр. Да изям ли супата и да не ям домати, защото ако изям и 1 домат надвишавам и да ям само краставица, или да не подслаждам чая (примерно)

И така за всеки макрос... иска си планиране. Аз сядах от предния ден и планирах хранения. Като ги наглася отивам на магазина и пазаря, ама на следващия ден не ми се ядат пилешки гърди...ааа сори... по едно време като си гледах чинията и сълзите ми течаха. Имах да направя 120гр протеин и трябваше да изям завидно количество варени пил гърди само със сол и черен пипер

Луда работа...

Духче, според мен си въвеждай във фитнес пал и си следи само калориите, но си въвеждай и движението Wink

# 500
E, to Kato набиеш във мфп 2 яйца ти дава и протеина и въглехидрати в грама и проценти и суперрестриктивна диета не се пази 365 дни години все пак... За поддържане твоите трикове си работят чудесно, разбира се!

# 501
E, to Kato набиеш във мфп 2 яйца ти дава и протеина и въглехидрати в грама и проценти и суперрестриктивна диета не се пази 365 дни години все пак... За поддържане твоите трикове си работят чудесно, разбира се!

даде, ама ако искам за утре примерно, трябва да отделя половин час поне да планирам утрешния ден и то по макроси и после на др ден да се придържам стриктно, а не само да въвеждаш постфактум Wink

Не се пази 365 дни, да. На мен ми бяха казали- виж си календара- ако имаш повече от 2 дни със залитания, по-добре изобщо не се занимавай да спазваш нищо Grinning  - ест не го вярвам. Аз и в спазването на диети вече не вярвам. Вярвам в начина на живот и постепенните промени, които поддържаш в дългосрочен план. Wink 

# 502
Е, да, то за всичко си се иска и малко мислене и малко труд и малко планиране, за съжаление...

Но пък има толкова предварително калкулирани ястия/ хранения/дневни менюта, че и те може да се ползват за ситуациите, в които дългосрочните промени и лайфстайл не ти позволяват да си закопчаеш ципа на любимата рокля. Но пък съм съгласна,  че винаги мога да си купя нова рокля и да си намеря извинение за поредната изпита от мен бутилка. Аз поне съм царица на извиненията Wink

Ако беше лесно всички щяха да го правят...
Диетите работят, както и лайфстайл промените ИМХО, дори и домашните тренировки работят, стига някой да ги спазва относително стриктно и продължително (и след края на дадения режим не се върне към лайфстайла, който го е направил дебел и/или болен и/или обездвижен)

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:10 от Agent Provocateur

# 503
Момичета любими, привет! Да се включа и аз ни в клин, ни в ръкав. Тренировка нямам. Миналата седмица реших да си дам и аз една почивка, психическа може би. Тази седмица няма да мога да тренирам от задачи, а не ми се почва и прекъсва. Ще чакам каква група ще се сформира за септември. Аз се въртя мислено към нещо на Отъм и се чудя дали да не дам шанс на Х&Ч отново. Сега с новите дъмбели ми се иска да мога да ги използвам, така че ще гледам да е програма, в която да мога да надграждам. В крайна сметка може да се подхвана и с 21 дневните или едно бързо завъртане на БР. Все пак си дадох един месец почивка и трябва да се започне от някъде.

Стискам палци детенцето на Беси да си е вкъщи скоро и да се възстанови.

Аманда, прочетох и за твоя герой с набиранията, милия. Ще му мине като на куче. От хубавата страна погледнато, виж как личният пример има значение и двамата искат да се движат и спортуват.

Дух, а нужно ли е наистина програмата към Юли да включва такова мерене на храна и броене? Знам че и Маги (освен Теди) се беше видяла в чудо с тези мижитурни калории, които се залагат и в един момент избива отнякъде.
В смисъл не може ли да се наблегне на тренировъчната част, пък яденето да не е чак такъв контрол? Поне аз си мисля, че човек мери ли една седмица и вкарва ли във фитнеспал, горе долу се добива представа колко тежи порциятa, как са разпределени макронутриентите и колко калории се стигат за деня с подобно ядене. А и човек като си е направил веднъж труда да въведе мусака, е ясно колко кайма горе долу се пада, с картофи ли ще е или с тиквички и т.н. И след това вече може да си караш и без мерене и теглене, а по усет.

# 504
Ами... отговорът е сложен и предпочитам да си замълча, не бих искала да обидя или засегна никого. Все пак всеки преживява нещата през собствения си опит и психика. Склонна съм да поема отговорността за това, че не се получи. Не съм готова на тази жертва в момента и поемам риска да си стоя дебеличка, но с по голяма лекота на душата.

Звезди, и аз пробвах lift4 - допадна ми. Усещам, че утре ще ми треперят ръчичките. Само ме тормози мисълта, дали изпълнявам нещата правилно. Продължавам да имам желание да ме научат как да клякам и изпълнявам упражнения, но ще го задоволя, когато започна работа.

Отчет
вело - 60 мин
lift4 - ден първи от седмица 1.

# 505
Духче, не съобразих, че мненията тук се четат и няма да е коректно. Аз лично те поздравявам за решението ти.

# 506
За днес се спрях на https://vk.com/id311124817?z=video-75581881_171125594 Джаки - Upper body.
Не можах да изпълня всички бройки, но работих до откат с 3 кг. Нямаше как да взема 1 кг, но с тях щях да си направя бройките...
Яденето е под "контрол" - колкото е възможно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
  • София
Сутринта " животинското" кардио от 3-та фаза на 80 DO и вечерта 1 час и 30 мин балет.
За първи път през живота ми сложих прашка на плажа.Според ММ изглеждам мн по-добре с бански прашка, бикината ми състарявала д*пето.
След балета -рекавари вечеря : чаша шампанско с киви Simple Smile)

# 508
Канго от мен днес Simple Smile Ставам все по-уверена и се кефя все повече. Днес съм изключително доволна от себе си по отношение на храненето, ако всеки ден беше като днес ехееее....

# 509
Днес - творчески отдих. Пак спряха програмата в руската група. Този път пише, че е завинаги (което в руските групи обикновено е равнозначно на десетина дена), та ще трябва да си търся други тренировки, за да я довърша. Лошото е, че точно последните две седмици са с променена структура, но ще пригодя нещо от Supreme 90-Day, Live to Fail и евентуално Кели и Кети.
Видях, че Beachbody пускат програма изцяло на испански - Mes de mas. Имаше промоционално клипче(само с латиноамериканци; не мога да разбера защо белите треньори трябва да осигуряват квота с участници от малцинствата, а за треньорите от малцинствата няма такова задължение). Ако се съди по него, тренировките ще са кратички (30 минути) и няма да се изисква особен инвентар (торбичка с пясък по желание). Програмата е едномесечна и се чудя дали да не я направя с цел лека почивка (въпреки че упражненията на клипчето не изглеждаха много лесни) и най-вече за усъвършенстване на испанския.
П.п. Духче, Джоел добре обяснява. Дори аз подобрих изпълнението на някои упражнения за трицепсите. Ефект има, вчера например на табатата на Крис бях с повече повторения от обикновено и вдигнах малко тежестите.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 01:58 от zvezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт