Тренировки в домашни условия - 94

• 53 182
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
И на Непо снимките от Иракли във ФБ са прекрасни, много ми хареса как изглежда и тя самата на плажа.
За вчера отчитам 1 км градско с Непо, пица и бира Laughing

И понеже с домашни тренировки не мога да се отчета, а и сме на планинарска тема отчитам Tour du Mont Blanc Hiking поФалих са

# 361
Ммм, обичам такива отчети. И на мен ми се прияде пица. Добре, че всичко е затворено и няма откъде да купя.
За днес - гърди и трицепси от Liift4. Вдигнах малко тежестите/предполага се на всеки две седмици да се увеличават/, но дори ми се видя някак по-лека тренировката, може би заради по-лесното кардио.

# 362
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро и честит празник на всички именници!

Не съм се отчитала май от мин седмица така че започвам от събота - нощно каране на колело с мъжа ми, много яко беше!
Понеделник: et-moving-easy-calorie-burning-cardio-warm-up-workout + belly-fat-burner-hiit-high-intensity-interval-training-workout-with-no-equipment + butt-and-thigh-workout-for-a-bigger-butt-workout-for-a-round-butt-and-toned-legs
Вторник: Зумба
Днес Мама има имен ден, а аз мислих сутринта да тренирам, обаче и къщата трябва да си погледна, така че тренировката ще я направя утре и в петък.

Арсен, изглеждаш много добре! Поздравления!!

Яна, изуми ме - дай повече инфо как защо, какво, разкажи ни нещо ... много обичам такива мероприятия

# 363
Аз отчитам вчера
4.5 км тичане (ма не на веднъж) хахах и общо 17 км ходене. Два дни подред по 17 км. И бира. Днес ми се ще 20 км ама си чувствам краката много уморени. Аз съм с паднал свод и си забравих стелките.
Иначе Прага е страхотна. Ама много туристи. Вчера не можахме да седнем никъде да хапнем около замъка и резултатът беше хамбургер хаха първият ми в живота доста гадничък беше. Но пък интересно преживяване. Нощес сънувах кошмар, че съм яла боклуци и ще напълнея. Ама с толкова ходене и тичане се надявам да няма драми.
Поздрави момичета Simple Smile)

# 364
  • Бургас
Вчера Ден 2 от 90 ДП на Румяна. Днес и утре яко чистене на апартамент + миене на стъкла (начи тоя, дето е измислил стъклените огради на терасите, 10 години гола жена да не види Angry ). А оня с панорамните прозорци да не го споменавам.

# 365
Много хубави отчети последните няколко дни.

Да дам и аз своят.

14.08.2018г.

20 мин кростренажор
20 минути пилатес
15 мин йога за бременни

днес:

20 мин кростренажор
25 мин пилатес

Следобед мисля да включа и йога за бременни.

Мисля като последен месец да започна да вървя вечер, но да видим ще имам ли сили след работен ден и хиляди ангажименти.
Хубав ден!

# 366
И на Непо снимките от Иракли във ФБ са прекрасни, много ми хареса как изглежда и тя самата на плажа.
За вчера отчитам 1 км градско с Непо, пица и бира Laughing

И понеже с домашни тренировки не мога да се отчета, а и сме на планинарска тема отчитам Tour du Mont Blanc Hiking поФалих са

Хлъцнах!
Въх, блазе ти от горе до долу!
Тур МБ ми е на bucket list-a. Heart Eyes

Духче, следващият път като си в Прага ще спретнем среща. Flowers Hibiscus
В Музея на бирата бяхте ли?

Аз съм на море. Animal Whale

# 367
И сега какво, заради Вас да идвам до Бургас. Аз мога и рибка. Като се метна на влака в 6.20 май идвам да бирено време.

Няма да отчитам нищо днес. Ходих да давам кръв за няколко изследвания и по някакъв начин съм се прибрала до там, където съм в момента.
Отивам да издирвам цаца с бира.
Отчитам днес вдигане на чаша ...

# 368
Дези, с удоволствие. Прага е страхотна, пак ще дойдем. Не, не сме били. Хаха но в  този на секса бяхме Smiley доста е гадничък хаха. Общо взето се скапваме от ходене, надявам се поне от части да изгарям въглехидратите, които хапваме през деня.
Утре ще почивам от тичането, усещам краката си доста уморени. Днес и двамата гледахме къде да поседнем и се шегувахме, че следващия път ще си вземем гелчета за тичане.
Засега тренировката е 2 км сутринта бягане и още 10 км ходене до тука.

# 369
За днес това-https://youtu.be/iXaBif2T1H4
Стана ми любопитно какво прави Звезди и реших да пробвам някоя тренировка със свободен достъп.Допадна ми.
И аз като Духчето потичах няколко километра с прекъсване. Лошото е, че добавям към отчета и доста празнично ядене и пиене.
Яна, вълнуващ отчет! TDI, вашето нощно каране също звучи много вълнуващо.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 21:37 от Аmanda

# 370
Духче, музея на бирата са 2 яки кръчми с голям избор бири, има и мини сетчета за дегустация. Реве ми се! Не мога вече и бира!
https://www.praguebeergarden.com/pubs/post/prague-beer-museum

Отчет за днес:
Спринтове на баир/трейл и малко свободно тичане след това по козите пътеки, общо 10км.

# 371
Аманда, радвам се, че ти е харесала. За съжаление бичбоди взеха мерки и сега само хората с вип абонамент имат достъп до нея. Иначе имаше най-малкото една дама, която старателно качваше всяка тренировка, изпълнена от нея, в ютюб. Между другото, си дадох сметка, че Духчето е права, че май не всеки успява да се научи да изпълнява упражненията правилно само с гледане. Въпросната дама правеше някои по кошмарен начин/бицепсите определено й бяха слабо място/.
Днес по програма трябваше да има бицепс и гръб, така че замених тренировката от Liift 4  с по-дългата, но и по-добра тренировка Back&Biceps от Supreme 90-Day, която е с донякъде подобна структура. Дори имаше упражения за корема, но изнесени в началото, а не в края.

# 372
Звезди, аз понякога съм си мислела, че е хубаво някой да ми направи клипче как изпълнявам тренировка, за да се видя след това:smile:
За днес отчитам първата тренировка от "Ние не сме желета" на Руми. Правеше ми се нещо от ранния й период. Много хубаво раздвижване се получи. Даже се чудя дали да не направя едномесечна програма с тези пет тренировки- те са със собствено тегло и някакви торби, които ползва Руми, но аз  замествам  торбата с гири.

# 373
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Днес отчитам:

upper-body-superset-workout-with-fat-burning-cardio-intervals-ar … -shoulder-workout

И зумба довечера, забравих Wink

# 374
  • Бургас
За днес отчитам първата тренировка от "Ние не сме желета" на Руми. Правеше ми се нещо от ранния й период. Много хубаво раздвижване се получи. Даже се чудя дали да не направя едномесечна програма с тези пет тренировки- те са със собствено тегло и някакви торби, които ползва Руми, но аз  замествам  торбата с гири.

Това ме заинтригува. От безплатните и програми ли е или някоя платена?

Общи условия

Активация на акаунт