Тренировки в домашни условия - 94

• 53 167
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Дух, много километри, браво! Големият ми син единият му крак е дюстабан, определено бягането не му е силна страна.

Моят приятел е бегач, има няколко интересни книги и във всички се твърди, че плоскостъпието може да се излекува с правилна техника на бягането. Мен ме делят многоооо дни до този момент, но не искам да се отказвам. Винаги съм знаела, че е въпрос на време да се науча да бягам - изобщо не говоря за състезания, надбягване и километраж. Просто да се науча да бягам - исках го още преди да се запознаем с него. Запалих се покрай неговите състезания, но това си е висша класа, там където аз едвам драпам по планинските пътечки, той печели призови места на състезания. До някъде това ме караше да си мисля, че "никога няма да мога така", докато в Прага не си дадох сметка, че никога не е било "планинско бягане или никакво бягане" - има достатъчно уютни паркчета и места, просто за разтичване и удоволствие.

# 421
С този фейс все ме карате да скролвам обратно да видя къде са снимките. 🤪
Аз вчера започнах Сайз на Шон.
Не знам дали ще се оформя, но е много забавно. 😜

# 422
Може ли името на книгата, в която се говори за плоскостъпие и бягане?
Плоскостъпие се лекува и с балет.

# 423
Аз съм дюстабан, но досега не съм имала проблеми с бягането. Още от малка обичам да тичам и сега, когато имам възможност, го правя. Въпреки че не достатъчно често, но без проблем бих избягала 8-10км дори и да не съм го правила близо година. Пробвала съм единствено със стелки да променя нещо, но ми бяха толкова неудобни, че след месец ползване се отказах. Нареждам се на опашка за книгата. Ще ми е интересно да прочета малко по тази тема.

# 424
Ами ще го попитам и ще драсна после Simple Smile
Беси, то плоскостъпието е различен вид - има няколко. Зависи кой точно свод ти е паднал - три свода са. Аз не успявам  да тичам без стелки - почват да ме болят кокалчетата около глезените, основната кост опред на прасеца, мускулите на прасците и свода, особено много на левия крак. Вчера смених стелките и маратонките за проба - от инат изтичах каквото изтичах, но днес все още ме боли свода на левия крак. Без стелки не мога, просто болката в краката е непоносима.

# 425
Много, много позитивни мисли и стиснати палци на дечицата за бързо оздравяване и възстановяване!!!

Ненавиждам да тичам, цици нямам!

Последните 2 дни тренирам само стискане с бедра - дълго и силно, защото на ММ 3 дни ходене му бяха достатъчни за да се разбунтува и да наеме скутер (и той е дюстабан)! А мен безумно ме е страх в трафика и по безумно стръмните улици на Лисабон, както и на магистралите, та стискам и зъби и крака, че не върви публично да показвам страх  и ужас Wink

И кадър спортен от тази сутрин!
“Роналдо отива на тренировка, стиснал бутоните и ръката на баба си“ Simple Smile)))) Невероятно му се радвам!

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 15:12 от Agent Provocateur

# 426
  • ВАРНА
С удоволствие продължавам да ви чета,въпреки,че съм на почивка. Голямата след плажовете се оказа с възпалено ухо и е на антибиотик,което забави потеглянето към Родопите,но утре се надявам вече да тръгнем. Ще отседнем на Пампорово като междинна станция и с колата и децата мислим да обикаляме по близки забележителности. Приемам съвети за читав хотел в Пампорово - лукс не ми трябва особен,ще сме по цял ден навън, искам чисто място с хубава гледка Simple SmileТрекинг обувки поръчах от Амазон няколко модела за мен и ММ, обаче те пък взеха,че закъсняха и накрая отиваме с каквото имаме ... То и с малката на 5г едва ли ще сме за много екстремни маршрути,май Асеновата крепост и Дяволското гърло не са подходящи за малки деца ... 21DFX е зарязан на половината, съгрешавам ежедневно със сладолед,поне гледам другите въглехидрати да намаля. Свеки е обидена,че не и ям картофите,та така ....

# 427
Агент, твоето е нещо като пауърплейт, но с трафик. Мен на магистрала би ме било страх, а и вятърът какво прави с косите, не си е работа.
Аманда, надявам се всичко да са наместили правилно. Иначе при малки деца бързо зараства, по-еластични са им костите, даже една част си е още хрущялна тъкан, а не костно вещество.
За днес - трицепс и гърди от Liift4.

# 428
Моргана, до Асеновата крепост се стига и с кола. Не е проблем за деца.
 Днешният спорт ще е плуване Simple Smile

# 429
  • 1st floor
Аз пък щях да умра от кеф да се возя по тия улички от снимките със скутер! Mr. Green На такова чудо дори не съм се качвала, само на мотор. А Роналдо е страхотен, вярно страшен кадър се е получил! Peace
Моргана, ако държиш детето под око да не се катери зорлем по ръбовете, мисля, че Асеновата крепост си е ОК. Сложили са й там някакви парапети по стълбите и най-опасните места. И е много красиво наоколо. 😘

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 13:17 от НеПоКоРнА

# 430
Ах, че хубаво дупе, Непо!!!

Зерзди, няма вятър в косите Wink има клаустрофобична каска в горещината  която също абсолютно ти разказва играта на косата!!!

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 07:28 от Agent Provocateur

# 431
Хах, Агент, много се забавлявах, като си те представих.

Непо, евала! И за дупето, и за качването!

Какво е сайз на Шон?

# 432
Бесито, стискам палци и на теб и на твоята героиня! Бързо възстановяване и желая! bouquet
Аманда, на твоят юнак също! И не се обвинявай, деца са. Не можеш да ги държиш вързани. Стискам палци! bouquet

Непо, евала и за фигурата, и за катеренето! Ти си ми пример, че е възможно.Браво!
Блазе ви на всички с планини около вас! За мен няма по-добре прекаран уикенд, от такъв в планината.  Heart Eyes Най-хубавите ми спомени от България са свързани с Витоша (И с Пловдив, Търново, Варна и Русе). А как мечтая да видя Чипровци и околните планини!

Започнах да планирам уикенди тук, но планините са далече и излиза скъпо като платиш и хотел...но ще го направя заради децата. Заслужават на въздух и навън, че съвременното ежедневие не е здравословно.

И искам да си купя палатка!  newsm41

Днес ми е почивен ден. Така че работя и гладя. hahaha

Шон? Кой каза Шон? Това ще го преслушам веднага.
О, танцувална програма. Не е за мен. Не помня ни стъпки, ни фигури, само се чувствам като кръгъл идиот.

# 433
Непо, супер ти е дупето ! А за камъните -  изтръпвам от ужас като те гледам. От такова нещо бих си докарала прединфарктно състояние - много съм страхлива. Вероятно изобщо не бих и почнала изчакването, ще си поседна долу и ще чакам другите да покорят върха.  На морените на Витоша се изпотих от напрежение , пък какво остава на такова място....
Агент, а ти само се правиш на страхлива... Щом и скутерче караш по онези улички, браво! Много сте готини, снимките също.
Момичета, благодаря за пожеланията за бързо възстановяване на сина ми. Дано само да не счупи нещо друго, защото не може да стои мирен и това е. Днес се пазари да стреля на едно стрелбище и чак описва техниката как щяло да стане със счупена дясна ръка .И разправя, че поне осите няма да могат да го  жилят, защото ще си счупят жилото.
Зведи, уж знам, че костите се възстановяват по- бързо на децата, но днес осем часа варих бульон, заредих и с порядъчно количество сусамов тахан....
За днес отчитам  последната тренировка от "Ние не сме желета", ама не знам защо изобщо я отчитам като изядох толкова храна, че според мен не трябва да се брои, че нещо съм правила
Духче, браво за изминатите километри. Гониш Дези в тичането, струва ми се... Аз не харесвам много бягането, но пък обожавам чувството след това. И с тренировките сякаш е така, все чувството накрая гоня.

# 434
Беси, стискам палци всичко да минава по вода! Hug

Аманда, не се самообвинявай така. Simple Smile Моят син счупи ръка в съвсем невинна ситуация в междучасието в училище, а иначе тренира карате (почти черен колан е вече) и като цяло е едно шило и попада в какви ли не ситуации, ама нà - счупването се случи съвсем иначе. Simple Smile)) А на 5 години пък си изби преден зъб, докато се правеше на тенесист в хола, а аз бях на балкона. Абеее... Joy
Скрит текст:
Ето, за кураж и добро настроение една снимка на другия ден след гипса. Wink
Звездата на класа Joy

Агенте, Лисабон ми е мечта! Още не съм била, но усещам, че ми предстои. Simple Smile Виж, на скутер не бих се качила, директно си казвам, че ме е страх, хаха! Ама браво на вас!

Непо, цъцъцъ, браво! И за катеренето, и за всичко останало! Wink

Аз пък, откакто живея в Алпите, намразих планината. Мило и драго давам за градски пейзаж. Ужасно ми е омръзнало от природа вече, но особено много от планини. Simple Smile)))

Отчитам БР12 днес. Много хубава тренировка, имаше страхотни упражнения за корем!
Обаче нещо съм разтегнала леко сухожилието зад коляното на левия крак. Мислех утре да си направия Кардио 3 и от четвъртък да стартирам наложителната морска пауза, но с това разтягане реших да не тренирам повече. Simple Smile Като се върна другата седмица от морето, чак тогава ще подхващам отново и ще приключвам програмата. Heart

Общи условия

Активация на акаунт