Тренировки в домашни условия - 94

• 53 164
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Ей това е Сайз. https://youtu.be/TmzgZoY7O1A
И аз съм дърво в танците, но ми е много забавно. 😜 За сега. 😂

# 436
Снимките са супер!
На Непо й се възхищавам! Ще видя аз утре до къде ще го докарам. Планът е планината, басейна (ама плуване) и ако останат сили - тичане.
За днес отчитам 1 км плуване. Цял ден плодове, две яйца и на вечеря риба, узо и салата ей тва е почивка хахаха. После ще ми трябва почивка от почивката!

# 437
Днес ден 2 от 90 ДП и уин. Екстра ми идват.  Heart Eyes

Агент, вЕрно ли по магистралите със скутер? Мислех, че е забранено.  Thinking Мен също би ме било страх, в трафика- не чак толкова.  Wink

Приемам съвети за читав хотел в Пампорово - лукс не ми трябва особен,ще сме по цял ден навън, искам чисто място с хубава гледка Simple Smile

Откак ходим в Пампорово, "Камелия" е нашият избор.  Peace

# 438
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Неп, много яко задно бедро! Агент, очилата ти са много якички!

За вчера: shoulder-and-neck-exercises-and-stretches + Pulsroll
За днес: cardio-hiit-workout

Ей това е Сайз. https://youtu.be/TmzgZoY7O1A
И аз съм дърво в танците, но ми е много забавно. 😜 За сега. 😂

Ехааа!!! Леле колко яко!!! По колко време са му тренировките?
Не мога да повярвам, че Шон Т е направил нещо такова! Супер яко изглежда.

На мен усещам как кардиото започва да ми идва в повече и то кардиото от ФБ, а не кангото или зумбата ... направо като видя, че имам планиран хийт за деня и все едно виждам храна която мразя, защото съм яма примерно 10 дни всеки ден - започва да ми става леко неприятно... Обаче съм инат и ще си изкарам ХТ до край, вече приключвам 3та седмица, няма да се откажа сега.

# 439
Не ме грабва Сайз. Сигурна съм, че няма да имам добра техника там. Май ще пробвам ДОО.

# 440
  • 1st floor
Танцувалните програми не са за мен, изобщо не мога да вдяна движенията! Stop Сайз не съм я и поглеждала.
Днес отчитам БР 8 и лека МТ от вчерашната БР7.
Снимката я постнах, за да не се притеснява никой, че съм с килограми под нормата. Има месо по мен - червено, бяло, всякакво.  Mr. Green
Днес ми е първи работен ден и как не ми се връща на работа, направо ми се вие...Искам още слънчеви безкрайни дни и да скиторя навсякъде!!!
Иначе някой споделяше как си следи за техниката на изпълнение - аз го правя в отражението на стъклена витрина на секцията в цял ръст. Ако пускам видеото на лаптопа, гледам и в "черното" на телевизора.  Laughing

# 441
И аз това щях да пиша на Звезди, че се гледам в черното на телевизора, ако не съм го пуснала, за да заглушавам, неприятните, според останалите вкъщи, викове на треньорите.
Barbabeau, много е готин, а гипсът е страхотно артистичен.
Пак отчет от не желетата, ще я направя поне още една седмица, защото хубаво ме натоварва.Лошото е, че се поотпускам с храната.Невъзможно ми е да достигна онзи вид, в който искам да се видя някога, ако не преборя лакомията и постоянното ми желание да  сготвя нещо.Особено през уикенда или когато съм си вкъщи .

# 442
  • Бургас
Искам и аз като дупето на Непо! Супер си, да се фръцкаш с кеф Simple Smile
Аманда, тъкмо щях да те питам желетата само седмица ли ще правиш. Четох, че може и месец, но сигурно омръзва едно и също.
Аз що глупости измислих какво точно е стискала Агент с кълките Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Два пъти четох докато разбера.

Вчера Ден 5 от 90ДП. Мразя кардио, мразя го. А пирамидите три пъти повече. Ама след тренировката кеф, кеф Grinning

И аз се гледам в телевизора. И във вратичките на секцията и кухнята - лаковото покритие голяма работа върши.

# 443
Таня, почти във всички програми има повторения на тренировки.В БР са 12 и три кардио в рамките на три месеца.При Руми е седмична с различни тренировки и мисля, че няма да е толкова досадно.Аз също бързо се отегчавам и от време на време си правя почивка от програмите.

# 444
Аз чак сега да напиша. Почвам от телефона и до средата....

Беси
, Hug

Аманда
,  е така растат мъжете, и моят беше така към 5 и малко годинки беше. Падна от едно дърво. Юнак, всичко е наред!

Непо
, пък да ме видиш мен на нещо с повече от 2 движения, аз се оплитам, най-много - тае-бо.
За другите, не за Непо:
Скрит текст:
Непо има много фино, сърцевидно и малко дупенце. Да не се бута при нас. Ако бях ... щях да й скоча

Вчера гръб, бицепси и 12 км ходене и малко ядене, щото тук е повече жега.
Днес с големи намерения, първо даване на кръв за един пакет, фитнес крака и 12 км ходене.
Стигна се до даването на кръв.
 Стана ми лошо, едно такси и у нас.
А баща ми ме лекува с червено вино, сега го пратих за пържола.

# 445
Аз съм пъъълно дърво в танците.
Но тази програма ме зариби. Щом аз се справям, значи всеки може.
😜
Много публичен е форума, иначе щях да ви пусна клипче от днес - за втори път го правя и съм много добра. 😜
Тренировките са по около 40 мин, но минават неусетно.

# 446
Сърдечни пожелания всички дечица да се оправят бързо!

Аз продължавам с 21DFX + бягане. Личи си , че съм била на ваканция - чувствам мускулна треска по цялото тяло. Трябва да се запиша на някакво състезание. Дези, ти намерили нов маратон? Аз ако се реша на нов, ще е чак другата година, но за тази мисля да намеря някакъв половин. Иначе заглеждам програмата на Hal Higdon за Personal Best, но се плаша от толкова много бягане (5 дни в седмицата). И е крайно време да се замъкна да си купя нови маратонки!

Като казахте танци, преди години (много години - около 17) имах на видео касета (и все още стои в шкафа) една програма за латино танци. Не мога да открия точно тази, която имам, но е подобна на това видео - https://www.dailymotion.com/video/x6ml346

# 447
За днес - бицепс и гръб с Liift 4. Нещо съм уморена, кардиото пак беше по-трудно/най-лесно упражнение- бърпи, маскирано под друго име/ и от вчерашните гърди и трицепси незайно защо ме боляха бицепсите, така че тренировката доста ме измъчи.
Непо, браво за формите. Непланинарският ми мозък в първия момент реши, че са те вързали с вериги, за да не можеш да избягаш.
п.п. Понеже стана въпрос за танците, видях, че Les Mills са пуснали и балетни тренировки. За моето ниво ми се видяха сложни, едва ли не на професионално равище. Имаше нещо напомнящо антраша, което едва ли мога да възпроизведа, без да пропадна при съседите.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 00:35 от zvezdi4ka14

# 448
Звезди, ти откъде гледаш/ теглиш Lift 4?

# 449
Тили, във ВК има Лиифт4. Може и на други места да се е появила програмата.

Общи условия

Активация на акаунт