Тренировки в домашни условия - 94

• 53 147
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Звезди в кой град си? След няколко месеца има маратон и полу маратон в София и в Ниш.

Аз отчитам качване на Кутело и 1 км плуване.
Щях и по кончето да мина, ама за първи път в живота си преживях такъв вятър. Толкова пъти ме бутна при качването на Кутело, че много бързо всеки с мерак за кончето се отказа.

# 451
  • 1st floor
Джери, Звезди,  Joy Joy Joy!!!

Отчитам Кардио 2 от БР. Май доста ми е втръснало... Crazy Първи кръг го карах доста болезнено с МТ почти навсякъде, след това се пораздвижих и беше по-добре.
Аманда, и аз обожавам да готвя и да ям! Не си сама!!!  Mr. Green Гледам да не се застоявам много вкъщи и с това си решавам проблема. Laughing

# 452
Вчера бях с брутална МТ на краката и пропуснах тренировка, замених я с йога за проблемните зони. Днес определено съм по- добре и след малко се отпочвам.  Laughing

Звезди, благодаря. Може ли да те помоля за линк, т.к. не винаги се справям достатъчно добре с ВК. Понякога успявам и намирам точно това, което търся, друг път съм точно като bambi in headlights.

# 453
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

За разнообразие в програмите говорите - аз ако направя едно и също нещо 2 пъти и вече съм отегчена до смърт. Затова може би си харесвам блендърите, защото при тях всеки ден е различен, много рядко ми се е случвало да разпозная тренировка, която съм правила и преди, може и да е било в предна програма, а не в същата - не мога да кажа, защото това вече ми е 7-ма тяхна програма, която правя (рунд 1,2,3,4 и за бизи пипъл 1,2) сега ХТ. Ако някой проявява интерес да ми пише на лични, ще споделя повече Wink

Днешната тренировка определено влиза в любими: functional-strength-balance-and-core-workout

Имаше много упражнения за баланс, реално не подскачаш, но усещаш, че пулса се покачва - хем приятно, хем мускулите горят, потиш се и т.н. Много добра тренировка, много!!!

# 454
Духче, Спринкълс е с маратоните. Аз мога да се включа най-много с някоя чаша с вода за участниците.

# 455
ТДИ, а как избирате следващата програма от блендърите?

# 456
Сърдечни пожелания всички дечица да се оправят бързо!

Дези, ти намерили нов маратон? Аз ако се реша на нов, ще е чак другата година, но за тази мисля да намеря някакъв половин. Иначе заглеждам програмата на Hal Higdon за Personal Best, но се плаша от толкова много бягане (5 дни в седмицата). И е крайно време да се замъкна да си купя нови маратонки!

Намерих, да.  Grinning На 1.09. тичам половинка, а на 15.09. цял, но не е на асфалт. Затова си го избрах. Започва на стадион и продължава в лесопарка, и финала е пак на стадиона. Искам да проверя дали ще ми е по-добре на тазобедрените стави.
После на 7.10. и на 21.10. ще тичам половинки в терен, но на равно и не технично. Поне за второто съм сигурна. Тичах го миналата година и е много хубаво трасе.

5 дни в седмицата ще се справиш със сигурност. Peace Голям ли е обема?

Взех си 3 чифта маратонки- 1 трекинг Адидаси за теренни разходки, а другите 2 са теренни за тичане на Мизуно- много, ама много съм доволна! Heart Eyes
Едното Мизуно (Wave Mujin 4)го изпробвах в Самарския проход в Крит- слизането е стръмно, с много камъни, неравности, корени (и туристи). Това чудо наистина не се пързаля на камъни (имаше хора които падаха, не бяха с подходящи обувки). Хвърчах надолу и си спечелих разни интересни възклицания, малко като реклама на Мизуно се почувствах. Laughing Но наистина обувките имат значение. Як грайфер, лека маратонка. Супер!
Ще им направя ревю в бегаческата. Не стават за преходен терен, обаче. Подбиват предната част като има асфалт. Цялото трасе трябва да е трейл, не бих ги взела за състезание в което има И част на асфалт.

Другите (Wave Hayate 3) са състезателни за малък обем, ще ги нося на октомврийските състезания, мисля.

Интересуват ме Hoca One One и трейловите на Brooks, бих искала да ги пробвам.

# 457
Тили, пробвай този линк - https://m.vk.com/topic-38903136_35286423
Ако не стане, включи се в групата Insanity във ВК.

Дези, браво за маратона и половинките! Ще пусне да разказваш! И аз съм с Мизуно. В момента съм с Wave rider 21. Преди около месец бях в местния магазин, но нямаше мой номер. Новият модел 22 е излезнал вече, та ще отида да го пробвам. Имаче програмата си става прогресивно по- натоварваща. 30 седмици е, така че ако искам май да тичам, трябва през октомври да я започна. https://www.halhigdon.com/training-programs/marathon-training/personal-best/

И да се отчета все пак - 21DFX Lower body

# 458
ТДИ, а как избирате следващата програма от блендърите?
Ами според ежедневието си. Рундовете от 1 до 4 са с времетраене от по 60мин (вкл. загрявка и разтяжка), докато бях в майчинство направих 1-ви. После се върнах на работа и реших, че графикът ми е доста сгъстен затова направих 4 седмичната за бизи пипъл. И тъй като още не беше излязла 2-рата за бизи пипъл, гледах, умувах и напавих рунд - 2, после 3 и т.н.

Сега понеже вкарах канго и зумба и правя програма с 3 тренировки седмично, които да се допълват с груповите. От сега съм решила, че следващата ще е Стронг, защото както писах кардиото ми идва в повече освен това си мисля, че правя достатъчно с канго и зумба.

# 459
За днес - рамена с Liift4. Това са последните самостоятелни рамена в програмата. В следващите две седмици по-малките мускули ще са с обща тренировка.

# 460
Здравейте, момичета

Много обичам да ви чета, но рядко пиша.
Въпреки това ви се радвам и научавам с всяко влизане тук нови и нови неща!
Благодаря ви, че споделяте опита си.

Тази седмица се отчитам почти всеки ден с 40 минути интервално каране на кростренажор, 20 минути пилатес и йога - между 15 и 30 минути дневно. Отразява ми се чудесно.
Следя няколко канала в youtube  и нямам търпение да изпробвам и друг вид йога след като родя, както и определени стойки за които се работи много, много време. Видях как може да се развива един човек в изпълнението на определена стойка. В инстаграм било пълно с подобни снимки и клипчета, но като не съм се интересувала как да знам. Изисква се много, много работа за подобно нещо, но и стимул.
Съжалявам само, че преди да забременея подценявах йогата като тренировка, а тя може да натовари определени зони, дори много добре.

Има ли други любители на йогата тук?

Днешната тренировка определено влиза в любими: functional-strength-balance-and-core-workout

Това много ми хареса и става и за бременни като гледам. Ще го изпробвам утре.
Благодаря, че сподели. Flowers Hibiscus

Благодаря, че сподели Flowers Hibiscus Шон имал доста интересни програми.
Аз съм правила само Insanity, T25, Max30, а за останалите дори не знаех.
Ще си ги сваля и скоро ги започвам една по една, за да вляза във форма след раждането.

# 461
Лея, не всички от тези програми са на Шон. Имаше Шон наистина има доста програми. Любимец ми е той, но е с моето бягане, Шон ми идва много. Откога се каня да направя Asylum ...

Shaun Week е доста приятна програма да тези, които искат нещо от Шон, но не искат да се впускат в дълга програма.

Добра програма с тренировки около 30-минутни е Stronger by Nicky Hollander. И е безплатна. Хвърлила съм ѝ око, но да видим кога ще стигна и до нея.

# 462
Отчет за днес: кангоо

Аз пък вчера като ви четях за маратоните и влезнах в страничката на въпросния инструктор и си харесах това:  https://www.halhigdon.com/training-programs/5k-training/novice-5k/

Мисля към октомври да я започна. Много ми е омразно да тичам във време над 15С. Преди 2-3 години си тичах редовно и без проблем 5-7км. в морската, като започнах точно с подобна програма само с по километър примерно, после стана жега и спрях... Вътре на жега издържам, вън на жега въздух не мога да си поема и се изнервям страшно.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 17:16 от TDI

# 463
TDI, на 16.09 ще има Бургас Рън 5/10км. Аз мисля да се включа, въпреки че не съм бягала от доста време. Ще се радвам да си направим една групичка. Знам, че има още момичета от Бургас. Ако не друго ще е забавно. Аз мисля да се запиша за 10км.
Само да се приберем, че отложиха операцията за понедлник-вторник. Едвам издържам вече затворена между тези стени. Станаха почти 3 седмици. От 6 август сме тук, а трябваше на тази дата само за преглед да дойдем. Даже билети за връщане имах...

# 464
Аз се отчитам с вчера, разходка в Пирин и 750 метра плуване.
Днес- в. Полежан и в. Безбог, 1000 м. Денивелация.
За утре може би Вихрен, макар че не ме влече много. Качвала съм го.
Вчера вечерта бях едно голямо ох-че. На всяка крачка казвах 'охче". Днес съм малко ох-че Joy изгорях като турист. Хапвам прилично и горя още по-прилично. Пък и след и преди вечеря имам и по 2 км ходене до и от хотела. Абе добре е.

Общи условия

Активация на акаунт