Тренировки в домашни условия - 94

• 53 144
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, на 16.09 ще има Бургас Рън 5/10км. Аз мисля да се включа, въпреки че не съм бягала от доста време. Ще се радвам да си направим една групичка. Знам, че има още момичета от Бургас

Беси, ще пропусна, не съм за там още, знам си се. Аз не стига че съм с таласамия и не ми стига въздуха по рождение - ако ви е любопитно как тренирам с по-малко кислород, пробвайте от онези маски за издръжливост само с поняколо дупки  - същото е. На всичко отгоре след синузит и ежедневно прекаляване с ксилометазолин, съм за операция, носа ми е постоянно запушен, но без секрети - така че на моменти и аз се чудя как изкарвам хийта и даже мислено се потупвам по гърба. Много ми е трудно и като не съм тичала от 3 години поне... няма да изкарам..

Много се надявам и вярвам, че всичко ще приключи при вас благополучно. Дръж се още малко Hug

# 466
Ooo, TDI, не знаех! Със сигурност е доста трудно! Моят мъж едвам го отказах от ксилометазолина. Но толкова години ги е ползвал тези капки, че вече нищо не му помага. И той като теб е все със запушен нос.

Тя малката вече е добре от последната операция, но 9 ден седи с отворена рана и на всичко отгоре далака се е поддал...ужас! Чакат да мине една инфекция, за да я затворят.

# 467
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Беси, щом са я оставили така турците значи има причина. Скоро ще сте си вкъщи и това ще е само спомен.

И за да не е спам :
1. total-body-warm-up-cardio
2. 10-minute-lower-body-hiit-legs-of-pain-lungs-on-fire
3.tank-top-arms-round-2-upper-body-toning-workout
4.   cool-down-workout-cool-down-stretching-routine

# 468
Добро утро! Week 7 от Боди Шред вече е в историята Simple Smile . Остана ми една седмица и ще си почина малко. То не, че ще е почивка, ами една седмица ще го карам волна програма, каквото ми е кеф ще правя и после ще подкарам нещо по програма.
Много полезни линкове последните страници, благодаря!

# 469
Беси, стискам палци скоро да ви пуснат да се прибирате. То е ясно, че няма да се възстанови веднага, но поне да сте по-спокойни и да не висите по болници.
За днес - половината от ден 27, Booty от 80ДО. Този формат - 15 повторения от всички упражнения, разделени в два блока - ми е любим. Ако човек няма време, може да направи един от блоковете за около 30 минути. Допълних с малко плиометрия и корем от тазседмичната тренировка за крака от Liift4, която ми се видя по-поносима от обичайното. Пак бях сложили едно омразно ми упражнение -  троен мечо, което е като излязло от кошмар на Шон, но като не правиш цялата тренировка, се преживява.
п.п. от тренировките за крака и дупе от 80ДО ми останаха само краката от трета фаза. Ще видя какви ще са впечатленията там, но след 5 направени тренировки краката от втора фаза са ми абсолютен фаворит, а дупето от трета е на дъното в класацията.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 00:44 от zvezdi4ka14

# 470
Скромно за днес 6 км. + нови маратонки. Взех си Мизуно Wave rider 22. ММ си купи същите. Утре отиваме да го изпробваме. Разглеждам програми за бягане за достигане на personal best. Още се чудя.

Случайно попаднах на един сайт, който е подобен на Блендърите - HasFit.

# 471
  • 1st floor
Аз отчитам за петък и събота БР 7 и 8 за последен път. Днес ще заменя кардиото с такова навън. Дано не ни запука някоя гръмотевична буря някъде. Ще гледаме да сме в по-ниското. Laughing

# 472
За вчера отчитам три километра тичане, 100 коремни преси, 100 лицеви опори и 100 пъти бицепсово сгъвъне /50 с петици и 50 с тройки/. Не съм правила наведнъж лицевите опори - с почивки, 35 успях на един път.
Големият ми син искаше да тренира с мен и каза, че той определял програмата. Не му харесвало да пускам клипчета с тренировки, защото се обърквал и замотавал краката. Аз съм така с танцувалните тренировки и тези боксовите, нищо не успявам да направя като хората.
Беси, стиснати палци и от мен!

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 08:07 от Аmanda

# 473
Ех, Аманда, така са мъжете. 3 упражнения и се въртят до припадък. Аз не мого така, трябва ми разнообразие. Браво за опорите. Имаше една табличка на американската армия с норми за опори и разни други упражнения за минуто. Не я намирам, но сигурно си покрила норматива.

# 474
Беси, мисля ви, мила! Бързо да приключва и най важното - бързо и лесно възстановяване на малката! Много позитивни мисли пращам!!

Пред нас на плажа лежи най фината и красива жена южно от Бургас, с конституция и кг на прима балерина. Гледам тежкият златен кръст на шията на майката и и се чудя дали не са рускини обаче... Също така всякакви мои съмнения колко може да се уповаваш на великолепен ген изчезнаха яко дим - майката има същата структура, но +25 години и +25 кг отгоре и картинката е доста различна!

# 475
За днес отчитам вчерашните тренировки на TDI с претупана четвърта - разтягането .
Звезди, да, голяма скука при мъжете във възприятията за физическо натоварване.Иначе похвално си е направил план за последните седмици от ваканцията-звучи нещо от сорта-закуска: смути от гадното веган мляко с плодове, пържени яйца, 100 лицеви, един час четене, преговор по математика и т.н  Спазва се половината от плана Simple Smile  За армията наблюдават ли техника, че там вероятно ще го закъсам?Поне според мъжете вкъщи, които непрестанно ми повтарят, че не слизам достатъчно надолу.
Агент,  най-яките тела са на разни къмпинги, защото преобладават мацки, които обичат движението Там и възрастните са готини.Аз обичам да виня гените, недей да ми разбиваш илюзиите:smile:.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 14:41 от Аmanda

# 476
Да, посочили са изисквания за правилно изпълнение. Нормата е различна спрямо възрастта,  но с твоята бройка имаш мин. 80 от 100 точки.
Аз генното инфо го възприемам положително. Един вид "природно слабите също трябва да тренират и да внимават с храната".

# 477
Здравейте, група.
Смятам да споделям моите "шантави" отчети, докато харесам програма Laughing Прочетох нещо за групова програма от септември...?Имам огромното желание да съм отново постоянна, само здраве и време да има Blush Но като ви чета как се справяте с работа и деца и стигам до заключението че не съм организирана. Голяма мотивацията сте ми всички тук и се радвам, че ви има Hug
Не съм спирала да ви чета и споделям с вас радост и тъга Hug Сега най-силно стискам палци на Беси и детенцето й. Flowers Four Leaf Clover

За днес Хип хоп 1 - https://vk.com/id311124817?z=video-58776809_167220815

Прочетох ви за някакви танцувални програма и хоп с Шончо. Беше много яко. Върнах се 15 години назад, когато си танцувахме с приятелки Simple Smile  И само да си подскачаш насам-натам - пак се потиш, но мисля че се справих много добре със съчетанията.
Утре ще ме скове, но все някак трябва да се започне!

Spincels, много благодаря за програмите, които сподели. Доста от тях не ги бях чувала.

П.П. Направих и https://www.fitnessblender.com/videos/cool-down-workout-cool-dow … tretching-routine
ТДИ, благодаря Hug

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 18:55 от Зизу

# 478
Беси и аз си мисля за вас Simple Smile Пращам много положителни мисли.

За последния месец аз отчитам
в. Мальовица
в. Ком
в. Безбог
в. Полжен
в. Вихрен
в. Кутело

върнах се понашишавяла - вода ли е, кила ли са - не знам. Събух си сандалите едва едва - вероятно съм позадържала вода. Обаче може и да съм качила, както казах - хич не мислех какво ям в планината и след това.
Добре ми дойде това отпускане и като цяло не бих искала да се тегля в скоро време. Гледам си снимките - пухче съм си от всякъде. Ама пък и краката ми не са зле.
Уморена съм много от мисли, смятане, калории, макроси, грамове, стъпки, километри и прочие. Уморена, затормозена, понякога дори мисля, че леко изперквам и се вманиачавам. Почвам да се чудя защо го правя и каква беше целта ми. Ако да изглеждам по-добре е равностойно на това да се побърквам от стрес и да съм роб на всичко наоколо - не си струва. Просто не си струва. Искам да си спортувам и да съм активна както последния месец и... толкова. Връща ми се желанието за спорт, дори за фитнес, за тичане, за катерене, за трениране. Но не мисля да се вторачвам толкова в храната.

# 479
Как стрес бе, душа! Hug
От предния ден си реши какво ще хапваш и си го вземи със себе си, за да не изядеш някой на работа. Тот все.
Аз се стресирам когато нямам какво да ям, а съм гладна. Тогава вече е зле.

За да не е спам:

Днес 8км в парка сутринта, а до преди малко силова за горна част 60мин. Рамо, бицепс, трицепс, корем, планк 3мин за финал.

Общи условия

Активация на акаунт