Тренировки в домашни условия - 94

• 52 835
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Ха-ха, Агент, ама Шон ти харесва повече от Джилката . ..Аз изобщо не мога да търпя назидателен тон и бързо се отказвам, ако някой се отнася с мен така...

# 541
Аз назидателен тон не съм усетила, сори Simple Smile
И истината е, че по различно време имам различни усещания какво и как... има моменти в които няма да докосна Шон за нищо на света, Джил е мой тип фелдфебел, дори политическата коректност на Отъмн ми е ок, когато ми харесва съдържанието...

Не се хващай за думата, идеята ми е, че нормата е клиентът си търси тренер, чийто стил да му опонира, а не треньорът си променя подхода за всеки клиент, че да му отговори на очакванията.

# 542
Хелоу, аз пък гледам да не задълбавам толкова,то и натурата  ми е такава де, след  детство с доминиращ родител граничещ с психопатия, бягам от драмата надалеч Stuck Out Tongue Winking Eye.На инструктира работата му е да ти покаже добрите, работещи практики, техниката и до там, ако ще внесе нотка на радост и положителна енергия Ок-добре дошло, уотевър, но  такива нахъсващи практики,тип комунистически тренъор  , не мерси.
Общо взето най-работещият режим при мен е - ям хубава храна, движа се редовно, спя по 7 часа - Ок съм. Дреме ми колко са ми под кожните мазнини, ако съм ок със тялото си.

# 543
  • Бургас
Хелоу!
Завърнах се от почивка преди седмица и ми трябваше преходно време, докато си вляза в ритъм / и тренировки /
Не съм надебеляла, не съм отслабнала, все си държа едно и също число на кантара и на метъра.

Тази седмица успях да направя цели четири тренировки от Sleek Technique, миналата бяха две  Laughing
Усетих, че придобитата гъвкавост на ставите ми беше поизчезнала за кратката почивка. Определено мисля след като свърша към 14.09 със Sleek Teqnique поне веднъж седмично да ги добавям към програмата, имам нужда точно от това усещане Simple Smile
Зачудих се с този процент мазнини, Агент, Гая, на вас на стандартните калкулатори колко ви излизат мазнините?

# 544
  • София
Зачудих се с този процент мазнини, Агент, Гая, на вас на стандартните калкулатори колко ви излизат мазнините?

По калкулатора на Румяна ( едно екселско файлче, много базово) се въртя между 14 - 15 процента като то използва много малко мерилки все пак.

# 545
http://za-fitnes.com/калкулатор-на-подкожни-мазнини/
Олеле, аз съм 16%... Колко трябва да съм?

# 546
Според мен не е верен, защото мен ме изкара 15 процента, а това е абсурдно... звучи хубаво, но едва ли съм под 22 процента...
Аз съм пускала снимки тук...долу горе според вас ориентировъчно, колко процента може да ми е подкожната мазнина?
Завършването на бодишред се отлага, останаха ми по един път 7 и 8 и кардиото, но ми се обостри хемороид и сега пия детралекс и съм се кротнала...

# 547
  • в пералнята
Привет, приемате ли попълнения?

15% боди фет индекс за жени е за състезания. Направо невъзможно ми се вижда, защото изисква страшно специален режим на хранене и тренировки, а и е доста временна стойност. Сигурно сте го споделяли вече този сайт, но той дава доста добри предположения http://scoobysworkshop.com/body-fat-calculator/

А ето как изглеждат процентите мазнини в тялото нагледно-https://www.ruled.me/visually-estimate-body-fat-percentage/

# 548
Според мен не е верен, защото мен ме изкара 15 процента, а това е абсурдно... звучи хубаво, но едва ли съм под 22 процента...
Аз съм пускала снимки тук...долу горе според вас ориентировъчно, колко процента може да ми е подкожната мазнина?

Аз не мога да се ориентирам много ли е, малко ли е, но пък 11 кг, които показва наред с 16-те % е това, което искам да сваля в следващите 12-18 месеца..

# 549
Е няма как да си 16 процента мазнини и да искаш 11 килограма да свалиш...Поне така си мисля, но хората сме различни,, имаме различна представа за хубаво.Аз не знам какви са ми мерките, защото нямам сантиметър, но предполагам, че съм около 25 процента, може и повече.Това по преценка по картинки.
Агент, да, всеки треньор си има стил и надали всеки е склонен да се нагажда към безброй индивидуалности.

# 550
  • Бургас
Арсен, и мен ме изкарва 12 %, което е невъзможно /и крайно нездравословно за жени /Ние с теб сме сходни, май, и аз мисля, че съм 22, хич да не е Simple Smile

# 551
  • София
Този ми се струва реалистичен, а и не изисква калипер.

https://fitbg.net/calorie-calculator

Обиколката на врат е ключова!

# 552
[Запалихте ме и ходих при баба за метър- по последния калкулатор съм 24,6.Снимах се да покажа как изглежда това.
За кратко, че не мога да слагам в скрит текст от телефон

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 16:36 от Аmanda

# 553
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мен ме мери преди време едно момиче - треньорка - тренираше други девойки, не мен, но имаше уред, който приличаше на кантар, като ми обясни, че измерва плътността на тъканите и по този начин калкулира мазнините. Аз бях на 18% при 53 килограма на 165  и 6 броя плочки, без място където да ме ощипеш. Така че такива калкулатори,като цитираните в темата и на мен ми се струват несериозни.
Агент, теб как те мери Юли? С калипер ли?

Да, всеки си има стил на поведение, но има нещо като добро възпитание и етика. Трябва да има някаква граница и не може да обиждаш хората както ти падне. Явно манталитета ни е такъв... аз бих предпочела малко по-дистанцирано, по - учтиво и по-студено общуване. Това не ми е приятелката, с която се знам от дество и която има право да ми каже всичко в очите, а аз да знам, че го прави защото ме обича. Непознатите хора, които имат работни отношения трябва да комуникират по друг начин. Офф заради ей такива неща искам да си хвана пътя за другия край на света. Много ме дразни това поведение в България - постоянно да ми говорят на "ти" и всички да си мислят, че е голямо геройство да си простак, щото видиш ли си "искрен" 

# 554
  • Бургас
Аманда, направо кльощава изглеждаш Astonished

Общи условия

Активация на акаунт