Kara Sevda - Любовта побеждава тайните в Черна любов тема 9

• 54 574
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
ХАхаахха Еви - какъв Том Круз ?!?!? Joy Бледнее, пред Каан Wink

# 706

1. Каан (това е името на актьора, който играе Емир) е 300 пъти по-хубав от Круз. Оня е кинта и половина.

ооооооооооо да, абсолютно, няма съмнение в това Yum Единствен и неповторим. Да го цитирам от 19 епизод: "Няма втори като мен" Yum
И пак от същия епизод сцената, в която говори с Нихан по телефона:

Нихан е в колата, звъни телефона. Тя вдига
Емир: Скъпа?
Нихан: "Какво? Докладваха ли ти, че съм излязла от в къщи?"

хахахаха
и след това

Емир: Къде отиваш?
Нихан: Право в ада!
Емир: Ясно. Значи идваш при мен във фирмата!

хахахахаха

# 707
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Каан е много хубав мъж. Том Круз пасти да яде.

Еве Hug абсолютно . Каанджим няма ли вече някой нов проект да започва? Нищо не се чува за него!

# 708
Два филма снима Каан и един интернет сериал, но не са излезли още. Чакаме Heart Eyes

Да напиша и тук, че Карата продължава да е най-гледания сериал в Америка за вторник.

# 709
# 710
ооооооооооо да, абсолютно, няма съмнение в това Yum Единствен и неповторим. Да го цитирам от 19 епизод: "Няма втори като мен" Yum

хахахаха
и след това

Като цяло лафовете на Емирджим през цялото време си бяха много точни попадения. И винаги с едно мега самочувствие, че той е супер владетеля на цял Истанбул Joy. Колкото и да се ядосвах на образа му, на моменти съм се смяла доста с него. Но пък точно истинността в образа на Емир допрринесе играта на Каан.

Два филма снима Каан и един интернет сериал, но не са излезли още. Чакаме Heart Eyes

Да напиша и тук, че Карата продължава да е най-гледания сериал в Америка за вторник.

Супер! Значи ще очаквам да го гледам отново в роля!
Разбират американците от турски сериал! Как няма да е най-гледан. И сценарий и каст и режисура са му на топ!

# 711
За NoMe, позволявам си да пусна линк за епизодите с бг субтитри Blush

https://cloud.mail.ru/public/36sL/gEcz6ErQA?fbclid=IwAR3JZMKBAFQ … QF1ZjvWBnRRhk1R0c

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 14:01 от Еванджелин

# 712
Благодаря за линка. По-рано също ми показаха къде мога да го гледам с бг субтитри. Ще се възползвам, но в момента предпочитам с дублаж, защото докато гледам/сушам мога да се занимавам с хобито си. А и епизодите нали са доста дълги по 2 часа и отгоре и имам доста време, за да отделя и на хобито Yum

kotelina
виждам и другия любим сериал "Любов назаем" Heartbeat

# 713
Не знам кой дублаж гледаш на руски, но има един специално за  "Русский Бестселлер", направен е професионално, пак с цели серии. Препоръчвам за любителите на озвучките, не прилича на българското аудио.

https://www.youtube.com/channel/UCOwjJvzOSPSGU1znbG60O8g/featured

Коте, може да добавиш линковете в новата тема Heart

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 14:24 от Еванджелин

# 714
Точно тези гледам Yum

# 715

kotelina
виждам и другия любим сериал "Любов назаем" Heartbeat

Мдааа Ашка ми е по-стара любов от Севдата Heart Eyes

Коте, може да добавиш линковете в новата тема Heart

Еви непременно!

# 716
# 717

1. Каан (това е името на актьора, който играе Емир) е 300 пъти по-хубав от Круз. Оня е кинта и половина.

хахахаха
и след това

хахахахаха
Даа, точно тези реплики със сарказъм и тънък хумор ме карат да харесвам Емир, даже проклетиите му не ме дразнят. Наистина колко обрати още те чакат, НоМе, и нови герои...Втория сезон е още по-интересен. Там имам аз една любима героиня, която силно се надявах, че ще подхлъзне нашия мъж-мечата Кемал, но сценаристките явно не са на моето мнение...Жалко, хубава интрига щеше да се получи. Мен лично страшно ме дразни Фехимето, особено когато се превъзнася по тази вещица Асу. НоМе, сподели мнението си за нея, нищо не казваш....

# 718
За Асу ли? Много ми харесва актрисата. Много е нежна и приятна. Дори си мислех, че можеха нея да я изберат да играе Нихан. (само не ми се сърдете за това мнение Simple Smile ). Иначе за Асу като типаж във филма все още нямам конкретно изградено мнение. Опитва се да впечатли Кемал, завързваше интриги за Нихал, но към момента не ме е впечатлила с нищо конкретно.

# 719
  • Чужбина
Гледай, гледай ...

Няма да ти казваме нищо. Недей да четеш нищо за какво се случва после, за да не си развалиш удоволствието от сериала.

Къде си, Озан и Зайнеп се ожениха, нали?

Видя ли малката, как ги прави на маймуни всички?

Общи условия

Активация на акаунт