Отговори
# 105
Леле, Ритка, тази детегледачка /сигурно и всички останали,де/ е ужасна  Sick как пък ще скрие от вас, нямам думи просто...
Мерси ви момичета за комплиментите   bouquet
Пикола, ами аз к'во да ти кажа... ако сега ти е зле, на мен ми е по-тегаво, че трябва непрекъснато да съм изгърбена над нея да не падне, че ве4е не иска и за ръчичка да я държа, не мога да мръдна просто.... днес пак се обръщам за малко да оправя леглото, сложила съм я на земята да си играе с играчките и чувам някакво хилене, обръщам се и к'во да видя-Габи си обикаля пак сама  Shocked  и  й е много забавно когато ми го направи зад гърба  Rolling Eyes
И днес целия предиобед мина така- аз дори не можах да хапна нищо, непрекъснато ходи и аз подир нея, не иска да я сложа ни в кревата, ни в проходилката. И когато отидох до тоалетната- я оставих да ме следва по пода лазейки и се дотътри до банята и се изправи на прага. И аз бързо бързо станах от тоялетната чиния да я хвана, че не е шега работа, там са теракоти,ръбове, пързаля се... Та после хваната за  ръка с нея довърших работата  Sick  Mr. Green /обух се и си измих ръцете последователно.../ Абе някаква лудница сме просто  Mr. Green То не може с думи да се опише нашия съвместен живот през деня, докато тати си дойде..

# 106
ами цветенце то иви ме намира заспала а не аз нея Joy Joy Joy

То не може с думи да се опише нашия съвместен живот през деня, докато тати си дойде..

нашия тате се прибира късно,уморен........[/b]

# 107
Ритка, единственото спасение е всичко на високо и  връзване на шкафовете, които са ниско. Sad Иначе доверие на никой не можеш да имаш, аз даже и на себе си нямам. Sad Пък за детегледачките и филми има Close
Дано нищо не е глътнала Praynig

# 108
ade-lina не се сетих за такава възможност Simple Smile  Аз нали ходя на работа и сутрин понякога ставам преди нея, та я виждам заспала.

Не ме плашете така за детегледачките, и аз в къщи на такава разчитам...
Чак почнах да се притеснявам.
Аз вече преместих препаратите на високо, който не го е направил , бързо да ги вдига, докато детето не се е опитало да се почисти от ръжда и варовик. Чувала съм за такива случеи.  Confused

# 109
цветенце! И Мартин спи забит в ъгъла и с дупето нагоре  Laughing

# 110
И Гъбка си вири дупето и свива отдолу кра4енцата, става като едно кубче  Mr. Green Е, после ве4е след като поспи в тая поза около 1 час и се намества по като нормалните хора  Party

# 111
Боби спи по няколко начина-напряко на леглото,по корем или на една страна,със странна чупка на вратлето и дупето,или плътно до решетката с висящи ръце и крака.Когато е при нас спи напряко на леглото,като главата се пада на мен, а крачетата -на татко му на глата.

# 112
Емилиян също го намирам в страшни пози - натъртен както казвате с дупето нагоре, и по корем, главата в ъгъла и толкова запъната в таблата на креватчето, че се е извъртяла на 90 градуса спрямо тялото, краката през решетките и на пряко на креватчето - и въобще всякакви пози които ви идват на ъкъла сме ги изпробвали. Един ден през деня го чух че се събуди, но изчаках малко и той пак се укроти и беше заспал, и след известно време влезнах в стаята да го видя и той по корем, на обратно на леглото (както го бях сложила - на другата страна), и беше със суичър - та с качулката на главата - беше страшна картинка.

Тази вечер беше ужасен мърморко, явно че зъбче го мъчи, защото видях че отгоре му се е подул много венеца и явно че в скоро време ще избива нов зъб. И му измерих Т, и имаше малко 37,3, и му дадох Панадолче, и му намазах зъбите с калгел. А дупето му беше толкова червено и изринато в ситни пъпчици - дали е от това пак, или ............. сега се сещам, че днес в супата му сложих един домат пресен, а досега освен домат в купените пюрета - друг не съм му давала. Да не е пък реакция от домата  newsm78? Как да проверя?
Иначе си яде нормално, но тези зъби така един по един докато избият всичките ще полудеем. А за сега са само 2, и чакаме третия. А още 26  Rolling Eyes?

# 113
Ей малката Гъбка е много сладка, И колко голяма ми изглежда. Абе порастнаха си дечицата. Като ги гледам как си играят - вече са си дечица, а аз още на Емчо му казвам бебе, и татко му ми прави забележка, но аз си го имам за бебе, а всъщност вече не са бебета.

# 114
И Дидо спи нагъзурчен  Grinning
И той преди няколко дни имаше някакви жестоки хематоми, направо ми се видяха като къвоизливи - лилаво червени и подути на горните зъби. Вдигна и температура 37,7 и до сутринта си я свали сам. Аз само я мерех по-често и за пореден път се справи с нея без лекарства. Grinning И какво стана сега - спаднаха му подутините, венеца възвърна нормалния си цвят, а зъби няма, дори не са се подали да прозират.  33uu Колко пъти, ще трябва да търпи това, докато пробият?!

# 115
Краси, 37.3 не е температура. Не давай така Панадол, че когато наистина ти потрябва ще се наложи да търсиш по-сериозни лекарства. То не е сиропче, а парацетамол все пак. Калгелчето е друга работа - намазваш, успокоява се, заспива..., ти само гледаш да не се затопли много и си го следиш, но температурата започва от 37.5, а става опасна като прескочи 38.5. Като се има предвид, че след 18 часа вечерта по принцип е по-висока.
Днес приключих с четенето на Шифъра на Леонардо. Два дни, при бясна Сияна си е направо постижение за скоростно четене Grinning Вдъхновявам се..., та кажете какво друго интересно да чета, ако някой се е натъквал на нещо скоро? Тия дни подхващам Лолита Simple Smile Попълвам пропуски Wink И се надявам да събера емоция за собствената си работа, че сесията чукааааа Confused

# 116
Assinka, една от най-наи-любимите ми книжки се казва "Хванете ми колобус"+"Моето семейство и други животни" от Джералд Даръл. Авторът е естественик и основател на тръст за защита на изчезващите видове. Книгата всъщност е колекция от негови разкази описващи пътуванията му за събиране на редки животни в различни краичета на света + Неговият живот и  семеиство , когато е бил на десет годинки и са живели на гръцки остров. Написана е великолепно, хумористично и с много любов. Препоръчвам я силно.

Относно спането и Алекс спи само по корем с дупето на горе и в повечето случаи с глава завряна в някои ъгъл на леглото. Само днес на обяд, понеже беше мноооого уморен, падна по гръб в леглото и заспа така веднага  newsm78 Laughing

# 117
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ГОЖДЕН ДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИТЕ ГАБИТА !БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО  costumed034  Party Time  ura Tada  costumed034  4uu  Party Time newsm18  bigdance2 dazzler1 dance  ura

Габи е толкова сладка пораснала госпоица на снимките !
И Руен цяла нощ се върти в креватчето , най- често го намирам напречно заспал с две стърчащи през решетката крачета и все още си заспива докато се кърмим, но това не ме притеснява, защото знам,че може да заспи и като легна до него, както правим следобяд.Не мога все още да го оставям сам да заспива в креватчето си , защото той веднага се изправя, независимо колко му се спи.Като чета с каква носталгия пишете за миналогодишните си форумски спомени съжалявам, че тогава още нямах интернет и не съм била още сред вас.

# 118
  • непостоянно
Сиска, малката Гъбка е голям сладур Hug Много хубава усмивка има Grinning Да ти е жива и здрава!
Йоана също спи във всякакви странни пози Crazy Намирам я по всевъзможни начини заспала и като я видя направо не мога да се стърпя да не се засмея hahaha

newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ! newsm59
 newsm67ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И БЕЗГРИЖНА, ПАЛАВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА! newsm38

# 119
Assinka, една от най-наи-любимите ми книжки се казва "Хванете ми колобус"+"Моето семейство и други животни" от Джералд Даръл. Авторът е естественик и основател на тръст за защита на изчезващите видове. Книгата всъщност е колекция от негови разкази описващи пътуванията му за събиране на редки животни в различни краичета на света + Неговият живот и  семеиство , когато е бил на десет годинки и са живели на гръцки остров. Написана е великолепно, хумористично и с много любов. Препоръчвам я силно.
kariluis, май сме от една порода Peace! Открих Даръл едва преди около година-година и нещо и така се запалих...Вечер като четях в леглото и будех Йордан от неспиращия ми смях, просто е невероятен!!!!! Силно ти го препоръчвам тук има няколко предложения   Laughing
Рожденничката е голяма кукла Heart Eyes!
Относно спането - мога само да се оплача. Дани от около 10-ина дни започна да не заспива сам Sad . Успокоява се ако му държа ръчичките и му попея малко за бялото зайче и заспива така. Пък толкова самостоятелен беше станал Rolling Eyes. Изведнъж взе да се гушка нон стоп в мен и да става такъв ад за заспиване- дано премине Praynig! Съвети приемам всякакви Hug!
Да не забравя да кажа едно голямо БРАВО на Кая и Мони  newsm51 smile3525! Дано да имат безкрайно щастливи моменти в порастването си Heart Eyes в общото им царство!
Ритка, просто нямам цензурни думи!!! Не че ние можем да ги предпазим от всичко, обаче така не може Naughty!

Общи условия

Активация на акаунт