Отговори
# 120
  • в шоки-land
Алекс спи така -

# 121
Честит Рожден Ден СИЛВЕ! Желая ти прекрасни, изпълнени с радост и веселие дни, заобиколена от любимите ти хора и най-вече здраве, щастие и любов!

# 122
  • София
 newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SISKA!!!      newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА НИКОЛ! Беборанка, да ти е жива и здрава кукличката!

Към празнуващите днес съм особено пристрастна, защото тази дата ми е много скъпа! Преди 4 години на този ден "узаконихме" 10-годишната си връзка пред бог и пред роднини и приятели!!! Станахме семейство! Много мили спомени!   loveuuu

За позите за спане... Спи както я оставя - по гръб или настрани. В момента в който се поразбуди - вече е станала и ме вика или плаче. Няма почти случай да се размърда без да се събуди. А вземем ли я в нашето легло - вече си спя и аз, а не я гледам. Mr. Green И така днес откарахме и двете до... 12.10... Дано ранобудните мами не ми се сърдят за отковението Wink

тези зъби така един по един докато избият всичките ще полудеем. А за сега са само 2, и чакаме третия. А още 26  Rolling Eyes?

Краси-алекс - от мен да мине! Още само 18 ви остават!!! Млечните зъби са 20 бр.!!! smile3525

Правехме си ние едни планове как заминаваме за море в събота... Ама то това време обърка всичко! Стискайте палци да се пооправи другата седмица. Новия ни план е за сряда. За жеги не смея и да мечтая, но поне да не вали, че на къмпинга няма какво да правим в мокро време.

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ!!МНОГО УСМИВКИ И РАДОСТ!

Амей, много е сладък Алекс  newsm10

А за зъбите май само първите са най-трудни. При нас горните два никнаха 3 месеца и със мнооооого безсънни нощи и рев. Но сега имаме вече 5 и втория горен излезе почти без проблеми..пък ще чакаме кътници и кучешки пак да се мъчим Tired

# 124
baloni baloni baloni baloni
 newsm18Честит ПЪРВИ  newsm38 Рожден Ден Никол  newsm51
 TadaБъди здрава и нека детството ти е изпълнено само с радости и смях Tada

baloni baloni baloni

baloniЧестит Рожден ден и на Сиска baloni
  party002Бъди щастлива майка и съпруга  cheers

# 125

тези зъби така един по един докато избият всичките ще полудеем. А за сега са само 2, и чакаме третия. А още 26  Rolling Eyes?

Краси-алекс - от мен да мине! Още само 18 ви остават!!! Млечните зъби са 20 бр.!!! smile3525

Е значи по-малко остават - 18 е по-добре от 26  Wink.

Честит рожден ден на Сиска и на малката Никол.

Аси направо ти завиждам - откъде намирате време за четене на книжки. Аз книга не съм пипала от 1 година вече. Вечерно време гледам как ще се добера до леглото само, и нямам време да се обърна и вече съм заспала, камо ли книга да чета. А през деня, ако не сме навън, вътре все си има какво да правя, и време за книжка няма. А преди толкова обичах да си легна и да си чета, ама ......

# 126
Честит рожден ден, Сиска!
Желая ти много щастие!

и да идваш в Бургас вече Sunglasses

# 127
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИСКА - МНОГО ЩАСТИЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО

newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ! МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.newsm59

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АРА 75. ОЩЕ МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

Ееех много празничен ден днес!  Laughing
Алекс е голям сладур  Heart Eyes, а ние спим настрани или по корем, но без вирнато дупе. Абе срам ме е да кажа но спи точно  като мен. Абсолютно моите пози използва. Аз не спя на възглавница и досега и на него не съм му слагала. Какво мислите по въпроса?
Гъбка е станала цяла госпоица - много е сладка. Да ви е жива и здрава.  Heart Eyes

# 128
Краси, 37.3 не е температура. Не давай така Панадол, че когато наистина ти потрябва ще се наложи да търсиш по-сериозни лекарства. То не е сиропче, а парацетамол все пак. Калгелчето е друга работа - намазваш, успокоява се, заспива..., ти само гледаш да не се затопли много и си го следиш, но температурата започва от 37.5, а става опасна като прескочи 38.5. Като се има предвид, че след 18 часа вечерта по принцип е по-висока.

Знам, че Т не е висока, но за собствено успокоение, а и за да му успокоя болката, защото видимо го болеше и се мъчеше, му дадох Панадола, за да спи по-добре. Иначе и аз не съм привърженик на даването на лекарства за щяло и нещяло, но ......... понякога, и аз не съм сигурна какво да правя, и за по-сигурно, за да не вдигне по-висока Т му давам.

Сега заспа - 30 мин го успивах, и направо полудях. Точно го оставям в леглото заспал, и той си отваря очите и започва да ми се смее, и така 3 пъти - направо полудях. А и вчера ми дойде, и няма да ви казвам колко ми е нервно и си го изкарвам без да искам на него. Не че е виновно детето, но като няма на кой да си изкарам напрежението, милото - то понася моите неразположения  Sad.

# 129
Ами Емчо има една възглавничка от тези най-мъничките и тънички, които все едно си е без възглавница, но като легне и се върти и ляга на половината на нея, другата половина извън нея, и аз му я махам, за да не го обива, и даже пе му я слагам вече. Стои на леглото, но като тръгне да спи му я махам. И аз се чудех, дали е хубаво да спи на възглавница, и да си го уча да спи на нея, или не. Но той така си извърта главата, че ....... и с нея и без нея все е в едни "удобни" пози.

# 130
 bdbaloniМАЛКА НИКОЛ!!! Бъди здрава, усмихната, винаги щастлива, послушна и палава, но всякога радост и гордост за мама и тати Hug

Сиска, ЧРД!!! Здраве, любов, късмет и дом, пълен с детски усмивки!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Two HeartsАРА - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА - Още поне 100 години любов и разбирателство!!!

Момичета, аз днес пак заминавам, ама на кърмачески конгрес Wink Живот и здраве ще имам комп и ще пиша, и ще ви разказвам колко луди кърмачици сме се събрали Laughing

# 131
  • София
Честит рожден ден на малката Никол! Да радва мама и татко и да бъде весела и безгрижна!
Честито и на Сиска!
Честита годишнина на Ара!

Асе, ако Шифърът ти е харесал и не си чела Шестото клеймо - действай. На мен лично тя повече ми хареса Simple Smile. А пък ако темата за семейството на Исус и Мария Магдалена ти харесва препоръчвам (ако не си я чела, разбира се) Светата кръв и свещеният Граал.

ПП Ако на някой му се гледат снимки - Виена

# 132
Честит първи  рожден ден на двете Габита, които не можах да поздравя на датата, и на днешната рожденичка Никол  bouquet Да растат здрави и засмени, умнички деца!!!
Честит рожден ден на мама Сиска  bouquet На нея желая много радости и усмивки с малката-голяма Гъбка Heart Eyes
Честита годишнина на Ара75 и нейния съпруг - любов и разбирателство да царуват в дома им Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За спането - и Лили е страшно шило, по цяла нощ се върти и сме се видяли в чудо с нея ooooh! В дървената й кошарка вече не спи от около месец, че има навика рязко да става насън и да си удря главата в решетките. Когато е при нас на спалнята се върти постоянно и често стига до краката ми или както при Бобсъна на Изабела главата й е до мен, а с краката подритва баща си в корема Tired

Вчера бяхме на консултация и пак изненада - сега сме 10 кг, а предния бяхме 11 newsm78 Ама то преди кантарът не бил регулиран и т.н., че това било реалното тегло. А дано!

За четенето - моето време е при първия сутрешен сън на Лили - около 9ч тя спи 1 час и ако ми е наложително си чета /като например Закона за движение по пътищата Wink/ или пък разни други неща. Преди решавах и судоку, докато я приспивах на краката ми. Оф, вие се оплаквате, че седите до децата си, докато заспят, а мен питате ли ме с това люлеене #2gunfire Sick Tired Вече толкова ми е писнало, но няма спасение засега. Тя ще реве поне 1/2 час с жестоко дране, ако я оставя сама и въобще при нас не върви номерът.
Лек ден на всички Grinning

# 133
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ГОЛЯМ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА НИКОЛ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
[/color]   party041[/color]

[center]АРА , ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ОЩЕ МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ И ОЩЕ ЕДНО -ДВЕ БРАТЧЕТА/ СЕСТРИЧЕТА НА ИДА![/center]  1dating  newsm63 Как върви с плуването?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИСКА - МНОГО ЗДРАВЕ И КЪМЕТ
  Tada[/color]

Аз не спя на възглавница и досега и на него не съм му слагала. Какво мислите по въпроса?

Аз мисля, че до към 1 годинка на бебетата не са им необходими възглавници, защото главичките им са достатъчно големи спрямо тялото, така че и аз още не съм слагала на Ади.

А дупето му беше толкова червено и изринато в ситни пъпчици - дали е от това пак, или ............. сега се сещам, че днес в супата му сложих един домат пресен, а досега освен домат в купените пюрета - друг не съм му давала. Да не е пък реакция от домата  newsm78? Как да проверя?

Краси, според мен, ако Емо беше алергичен към домати, щеше да реагира както на домата, при това сварен, в супата, так и към този в купешките пюрета, така че търси причината за пъпчиците другаде. Ади имаше такива на дупето, като я донесохме от родилното, ако те интересува, мога да споделя как й минаха.

# 134
  • временно във Пицеландия
за книгите,подобна е и "Дъщерята на Бога",все в този стил.иначе и филма гледах "Шифърът" ама не ме вдъхнови много,явно като четеш повече ти работи фантазията и си представяш по интензивно действията.
тази сутрин съм като бита,малката реши ч между 3 и 5 сутринта ще бърбори и реве на пресекулки,сега и двете сме с торбички под очите,не знам баща и как е отишъл на работа.....

Общи условия

Активация на акаунт